mayland 05.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko podobny do Ciebie A jakie romantyczne zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Irma błagam już mam wizję jak miał chrzest to miał 40 stopni gorączki był po szczepionce i taki był efekt tfu tfu .... Mayland ja wiem może a romantyczny bo mamusia go ustawiła no i tylko przy bloku był spacerek bo ledwo szedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 powiem tak jak KAŚKAMACIEJ chyba zaraz zmienię hasło no ja wam mówię mam nowe zdjęcie a tu normalnie zlewka idę podlać kwiatki Ja tam żadnego albumu nie widzę to czym mam się zachwycać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Właśnie Miko, wklej linka w stopke tak bedzie łatwiej. I tak masz hasło przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No! A hasło ma łatwe, do zapamietania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 już, się namęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 verunia tam w stopce ma zlot. Pewnie tym razem swoje wino zabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No ale model!!! Miko,ile on już ma lat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Uroczy, ale na komunistę nie wygląda to chyba jeszcze cycek jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.05.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 verunia tam w stopce ma zlot. Pewnie tym razem swoje wino zabierze Ni mam, ewentualnie naleweczkę na śliwkach, ale mało juz zostało. Musze pigwowca zasadzić bo pigwówka pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Uroczy, ale na komunistę nie wygląda to chyba jeszcze cycek jest No cycek, bo to ta młodsza sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Przystojniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 przystojniaczek ma 3lata i 3 miesiące zaraz wkleję tą starszą pipip co mnie codziennie tak wkurza, że nie wytrzymanie.....co za charakterek uparciuch i pyskacz jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wyglada na łobuziaka ale takiego inteligenta łobuziaka Fajnych masz chłopców Miko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Wyglada na łobuziaka ale takiego inteligenta łobuziaka Fajnych masz chłopców Miko tzw młodociany zagniewany fajne dzieci A starszy jakie nosi okulary?? Plusy czy minusy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Łobuziak...inteligentny ponoć ale straszny leń z rózgą trzeba stać nad nim choć ostatnio jakoś mniej no i straszny nadpobudliwiec okulary plusy nosi dopiero z 3 miesiące ciężko z dziećmi i czasami już naprawdę nie wyrabiam szczególnie przy mojej niedoczynności tarczycy Małgoś coś o tym wie ale co to byłoby za życie bez nich nuda panie , nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko, dobrze, ze przy tej niedoczynnosci w ogole masz dzieci. Nie narzekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Miko, dobrze, ze przy tej niedoczynnosci w ogole masz dzieci. Nie narzekaj. ja nie narzekam ja zawsze chciałam i nie wiem czy nie chciałabym jeszcze ale ....wiesz to ciężka orka szczególnie przy 3 facetach pisałam już przecież , że oni są z innej bajki im trzeba pod nos pokazać, żeby zauważyli palcem wskazać co trzeba podnieść i gdzie co znaleźć, nawet jeżeli dana rzecz leży w tym samym miejscu od 10 lat 50 razy powtórzyć itd Uwielbiam noce , właśnie dla tej ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No to chyba musisz sobie coreczke sprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Miko, o-rzesz..., za chwilę się przeprowadzasz czy jak?! słodkie Chłopaki w albumie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts