anjamen 01.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ja sie nie znam...nie wiem jak orzech wyglada. a moge haslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Miko, Ty masz elewację zrobioną? ładnie wygląda. kuchnia boska, ale się błyszczą te mebelki a na orzechach sie nie znam, ale pamiętam, że jak potarłam takiego liścia to miał mocny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Miko, Ty masz elewację zrobioną? ładnie wygląda. kuchnia boska, ale się błyszczą te mebelki a na orzechach sie nie znam, ale pamiętam, że jak potarłam takiego liścia to miał mocny zapach Ania już dawno mam ponad rok A z orzechem to go wykopię i zobaczę jak będzie skorupka znaczy orzech A widziałyście funkję Jak wykopię jeszcze od mamy i wsadzę do siebie to nic jej nie będzie? U mamy pod oknem burza tego rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 myślę, że nie, ja w tamtym roku od sąsiada znosiłam właśnie o tej porze swoje, a w środku lata jedną odsadzałam Moni I nawet, że zyje. Tylko one ponoć wolą cień.. a u mnie rosną na patelni powiedz mi, jak się trzyma po roku ten kolor? Chcemy we wrześniu zrobić elewację i borykam się z kolorem, nie wiem czy lepszy jaśniejszy czy ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.06.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Trzyma się tylko u nas na ulicy żużel więc trzeba będzie umyć elewację. My mamy tynk kabe silikatowy , po roku nie widzę zmian w kolorze nasz sąsiad za to ma mineralny i po 3 latach strasznie wyblakł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 my chcemy akryl, ja chcę jasny, krem albo jakiś beż a mąż oliwkę, czyli ciemny. Też mi się podoba, w naszych stronach to dość popularny kolor, nie wiem czemu na forum same jasne kolory i nie wiem czego się trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dla zainteresowanych to orzech ..mam nawet 3 nie wiem czy to dobrze czy nie ale mam Będę miała pewnie coś koło 50 jak da orzechy ..tylko czy ja będę miała jeszcze czym gryźć wtedy przepraszam 50tki za głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 05.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 No, nie Miko ja przed 50 ale mam nadzieje, że za pare lat bede miała czym rozgryzac orzeszki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.06.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Miko pod orzechami nic nie chce rosnąć, nawet trawa. Posadź go w takim miejscu, że nie będzie przeszkadzął innym roślinom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.06.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Waśku też mam nadzieję, że będę miała czym gryźć Mayland wiem , czytałam , ze nie bardzo lubią orzecha inne rośliny ale też znalazłam na innym forum duże orzechy a pod nimi hosty itd Jak zrobię porządek w drugim kątku to tam je poprzenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 męczę ją od kilku dni...piękna http://sciagaj.org/20yr/piotr-cugowski-tylko-tyle-wiem-mp3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Miko, zlozymy sie na klej Corega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Miko dziekuję za piosenkę. Lubię takie. Dzis szczególnie bo mam taki nastrój nijaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Małgoś mam nadzieję, że długo jeszcze mnie to nie będzie dotyczyc Ja z tych co bardzo mają wieeeelkiego pierdolca na punkcie zębów i to nie tylko swoich Mayland a z Tobą co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Mikuś, jak tam wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Aniu Wyniki ogólne ok Na boreliozę jeszcze nie mam, trzeba czekać rumień zmniejszył się ale guzy są wyczuwalne Mamy następne zlecenie na badanie krwi bo sam rumień nie wychodzi tak sobie, musi być przyczyna... Ale mi się spać chce ledwo patrzę pa Ps a jak młody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miko, trzymaj sie dzielnie i kopnij kolege ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miko, trzymaj sie dzielnie i kopnij kolege ode mnie. kopnę ale coś mu to da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.06.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Dawidek póki co ok, ale dziś znalazłam kolejnego kleszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miko, trzymaj sie dzielnie i kopnij kolege ode mnie. kopnę ale coś mu to da? Nie wiem, ale moze Ci ulzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts