DarioAS 11.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 jak tam? guzy są nadal? spokoju mi to nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.06.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ania dalej są i na tej drugiej gdzie było mniej zrobił się większy Jest na Augmentinie W sobotę jedziemy na pobranie krwi znowu a we wtorek na kontrolę Ponoć od paciorkowca najczęściej to jest badania mają to potwierdzić albo zaprzeczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 rany , paciorkowiec to nie borelioza chyba?? Z tego co pamiętam to ponoć krętki wtedy dają znać o sobie. Ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dzien dobry, przyszlam pozebrac dla dzieci z Bacik. Potrzebna kazda ilosc poscieli, moze byc uzywana... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 gratulation nowych nadanych tytułów a teraz prywata jak to wygląda??? wrzucam do albumu ...bo i tak wszyscy śpią dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 A może w albumie jest już Twoja Zirconiowa łazienka, której wielce ciekawa jestem??? Niestety stare hasło nie działa, można prosić o nowy szfr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.06.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 To pewnie znakomity internet przez iplusa robi mi kawały Coś czytam o chorobie synka - mam nadzieję, że już lepiej... dużo zdrowia życzę... A przy okazji jak Ci się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Miko, wrzuciłaś tą chorobę do albumu? Bo nie widzę Jak synek? Jak badania?? Ekstra te szafy, a drzwi zewnętrzne.. czemu ja je dopiero teraz widzę bardzo w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dziewczyny dzięki Renka nie mieszkam aż się wstyd przyznać kiedyś to pewnie nastąpi Ania choroba? łyka antybiotyk guzy tfu tfu przygasły Szafy nic specjalnego jedna z tańszych wersji , bez wodotrysków jak to mówi mój mąż Ale jestem zmęczona chyba spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja też juz padam, ale jeszcze jednym okiem patrzę co u kogo słychać...Czyli powoli zanika?A Boreliozę wykryto??Czy to jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czy KTOŚ mógłby się wypowiedzieć na temat płytek??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Czy KTOŚ mógłby się wypowiedzieć na temat płytek??????? może i by mógł gdyby je widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A jakich plytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 szarych nad blatem w kuchni? Dawać szare czy jakieś inne Cała kuchnia jest pomalowana na jasno-szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A moze dac szybe?? kafle masz bezowe czy szare na podlodze bo roznie wygladaja w zaleznosci od zdjecia ?? jesli szare to moglyby byc tez na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 szyba odpada po1 cena 2. mam gaz i będzie pękać, czy hartowana czy nie, pęknie Na podłodze są beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja tez bym pomyslała nad szybą. taką przezroczyst a całkiem. W sumie najfajniej wyglada jak tam teraz nic nie ma . Szare z beżowym i dwukolorowymi szafkami dają juz trochę taki przesyt kolorów. Bardzo podoba mi się ta kuchnia , no ale w końcu chyba nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a z czego masz blat? Może taki nie za szeroki pasek z tego blatu jako kontynuację a przy kuchni do wysokości szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a z czego masz blat? Może taki nie za szeroki pasek z tego blatu jako kontynuację a przy kuchni do wysokości szafki verunia granit star galaxy czy cóś za ciemno by było O tej szarej pomyślałam bo nie będzie rzucać się tak w oczy -ściana jest w tej samej tonacji Płytki na podłodze są bardzo jasne więcej białego niż beżu te same co u kropqi Też myśleliśmy o szybie no ale patrz wyżej nie wiem już co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts