Gość 18.06.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a z czego masz blat? Może taki nie za szeroki pasek z tego blatu jako kontynuację a przy kuchni do wysokości szafki verunia granit star galaxy czy cóś za ciemno by było O tej szarej pomyślałam bo nie będzie rzucać się tak w oczy -ściana jest w tej samej tonacji Płytki na podłodze są bardzo jasne więcej białego niż beżu te same co u kropqi Też myśleliśmy o szybie no ale patrz wyżej nie wiem już co robić No to jak ściana szarawa to moze faktycznie. A nie znalazłabyś jaśniejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 a z czego masz blat? Może taki nie za szeroki pasek z tego blatu jako kontynuację a przy kuchni do wysokości szafki verunia granit star galaxy czy cóś za ciemno by było O tej szarej pomyślałam bo nie będzie rzucać się tak w oczy -ściana jest w tej samej tonacji Płytki na podłodze są bardzo jasne więcej białego niż beżu te same co u kropqi Też myśleliśmy o szybie no ale patrz wyżej nie wiem już co robić No to jak ściana szarawa to moze faktycznie. A nie znalazłabyś jaśniejszych? może faktycznie jaśniejszych poszukam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Jesli sa bezowe na podlodze to nie dawalbym chyba tych szarych juz, a moze jednak taka doklejke z granitu?http://i704.photobucket.com/albums/ww42/markotomurator/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.06.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry. A gdzie tę kuchnię można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 markoto, zdjęcie tej pieknej kuchni juz kiedyś było moja inspiracją. Takie mam własnie blaty i pas wzdłuz blatu, nawet zlew i bateria podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 verunia a gdzie ta twoja kuchnia jest do ogladniecia?? mam szukac w komentach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 raczej w dzienniku http://forum.muratordom.pl/veruni-domek-drugi,t103605-60.htm Granit kosztował sporo to fakt, ale kurcze warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Markotko jest jedno ale, mam czarny blat , czarne szafki górne i wysoką zabudowę też czarną Kuchnia jest wąska dosyć i jak pierdyknę jeszcze ten czarny nad szafkami aaa i jeszce dodam, że okap jest czarny, płyta gazowa też no i zlew Rasia bry tutaj : [ a jeszcze sobie przypomniałam ,ze też są takie jasnobeżowe może je przyłożyc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 verunia dla mnie ta kuchnia też była inspiracją, strasznie podobał mi się ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Przyłóż te beżowe i pierdyknij zdjęcie I w ogóle pierdyknij więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 pierdyknę jak będzie co oooo najpożyteczniejszy forumowicz się pojawił głowa mnie boli chyba zejdę zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 pierdyknę jak będzie co oooo najlepszy doradca się pojawił głowa mnie boli chyba zejdę zaraz nie najlepszy doradca, nie najlepszy doradca, ino tylko najpożyteczniejszy forumowicz i to od ZAWSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 spójrz w górę ja nie wiem skąd Ty to wzięłaś skopiowałaś ale chyba nie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 raczej w dzienniku http://forum.muratordom.pl/veruni-domek-drugi,t103605-60.htm Granit kosztował sporo to fakt, ale kurcze warto było to cos taka niepodlinkowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 no kurdeeee, co jest?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.06.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 No już widze pomoc ws płytek była. Szyba hartowana przy gazie nie powinna pękać. Mozesz dać hartowana przy kuchence a na pozostałej części niehartowaną. Zabezpiecyz a koszt mneijszy sporo. Płytki.... jeśli juz to szukałabym jednolitego wzoru w jednolitym kolorze, zblizonym do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 szyba odpada po1 cena 2. mam gaz i będzie pękać, czy hartowana czy nie, pęknie Na podłodze są beżowe Mikuś, szyba nie jest aż tak droga, ja za swoje trzy zapłaciłam 500 zł z montażem. Do tej pory nie pękła . A w ogóle to ktoś mnie podgląda wieczorową porą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.06.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zobaczymy wracam do pracy za 2 mieś i przestrzegam was przed tą stronką http://www.pobieraczek.pl/ nawet nie wiem dlaczego się tam zarejestrowałam ale z niczego nie korzystałam w 11 dniu napisali, że się cieszą ,że mi się u nich podoba i że mam zapłacić za 12 miesięcy abonament Dopiero zobaczyłam teraz , że 10 dni było darmowe i w trakcie nich trzeba było się pisemnie z nimi porozumieć i napisać , że się nie chce dalej mieć tam konto.... i co teraz ?????? Napisałam do nich , że nie korzystałam z niczego i nie zamierzam korzystać w związku z tym chcę likwidacji konta..jeszcze nie odpisali Napisali , że jak się nie zapłaci w ciągu 7 dni to naliczają odsetki CO O TYM MYŚLICIE Jakie jest prawo ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.06.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 nie korzystalam z uslug tego serwera ale obilo mi sie o uszy o takim naciaganiu ludzi na kase o ktorym piszesz nie wiem jak to teraz wyglada ,ale z tego co wiem nikogo jeszcze nie podali do sadu .stosuja ciagle szantaz i grozby ...moze ktos sie wystarszy i zaplaci Miko - napisz maila do Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumentow - tam siedza Prawnicy - na pewno cos ci doradza poza nawiasem pozdrawiam i prosze o haselko do twojego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.06.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ja nie wiem po co tam się zalogowałam już nawet nie pamiętam ..najlepsze, że nawet nie zdawałam sobie sprawy, że te 10 dni darmowe, z których nota bene nie skorzystałam będą przedłużane Nie wiem czy to w ogóle jest prawne To podobnie jak kiedyś była afera z wysyłanymi kopertami , gdzie było napisane , że jesteś głównym wygranym jeśli coś tam a małym drukiem było jeśli nie chcesz brać udział musisz odesłać kopertę Dzięki Froshka chyba do nich napiszę może coś poradzą. Z drugiej strony mają tylko mojego maila bo dane to są z sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts