Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

a z czego masz blat? Może taki nie za szeroki pasek z tego blatu jako kontynuację a przy kuchni do wysokości szafki :roll:

verunia granit star galaxy czy cóś :wink: za ciemno by było

O tej szarej pomyślałam bo nie będzie rzucać się tak w oczy -ściana jest w tej samej tonacji :roll:

Płytki na podłodze są bardzo jasne więcej białego niż beżu te same co u kropqi :roll:

Też myśleliśmy o szybie :roll: no ale patrz wyżej :roll: nie wiem już co robić :roll:

No to jak ściana szarawa to moze faktycznie. A nie znalazłabyś jaśniejszych?

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a z czego masz blat? Może taki nie za szeroki pasek z tego blatu jako kontynuację a przy kuchni do wysokości szafki :roll:

verunia granit star galaxy czy cóś :wink: za ciemno by było

O tej szarej pomyślałam bo nie będzie rzucać się tak w oczy -ściana jest w tej samej tonacji :roll:

Płytki na podłodze są bardzo jasne więcej białego niż beżu te same co u kropqi :roll:

Też myśleliśmy o szybie :roll: no ale patrz wyżej :roll: nie wiem już co robić :roll:

No to jak ściana szarawa to moze faktycznie. A nie znalazłabyś jaśniejszych?

może faktycznie jaśniejszych poszukam :roll:

dzięki :p

Markotko 8) jest jedno ale, mam czarny blat , czarne szafki górne i wysoką zabudowę też czarną :roll: Kuchnia jest wąska dosyć i jak pierdyknę jeszcze ten czarny nad szafkami :roll:

aaa i jeszce dodam, że okap jest czarny, płyta gazowa też no i zlew :roll:

Rasia bry :D

tutaj :wink: :

[

a jeszcze sobie przypomniałam ,ze też są takie jasnobeżowe :roll: może je przyłożyc???? :roll:

No już widze pomoc ws płytek była.

Szyba hartowana przy gazie nie powinna pękać. Mozesz dać hartowana przy kuchence a na pozostałej części niehartowaną. Zabezpiecyz a koszt mneijszy sporo.

Płytki.... jeśli juz to szukałabym jednolitego wzoru w jednolitym kolorze, zblizonym do ściany.

szyba odpada :-?

po1 cena

2. mam gaz i będzie pękać, czy hartowana czy nie, pęknie :roll:

Na podłodze są beżowe :roll:

Mikuś, szyba nie jest aż tak droga, ja za swoje trzy zapłaciłam 500 zł z montażem.

Do tej pory nie pękła :roll: .

A w ogóle to ktoś mnie podgląda wieczorową porą :wink: .

Zobaczymy 8)

wracam do pracy :roll: za 2 mieś :roll:

i

przestrzegam was przed tą stronką :roll:

http://www.pobieraczek.pl/

nawet nie wiem dlaczego się tam zarejestrowałam ale z niczego nie korzystałam :roll: w 11 dniu napisali, że się cieszą ,że mi się u nich podoba i że mam zapłacić za 12 miesięcy abonament :roll:

Dopiero zobaczyłam teraz , że 10 dni było darmowe i w trakcie nich trzeba było się pisemnie z nimi porozumieć i napisać , że się nie chce dalej mieć tam konto....

i co teraz ??????

Napisałam do nich , że nie korzystałam z niczego i nie zamierzam korzystać w związku z tym chcę likwidacji konta..jeszcze nie odpisali :roll:

Napisali , że jak się nie zapłaci w ciągu 7 dni to naliczają odsetki :roll:

CO O TYM MYŚLICIE :roll: :roll: :roll: :roll:

Jakie jest prawo ??????

nie korzystalam z uslug tego serwera ale obilo mi sie o uszy o takim naciaganiu ludzi na kase o ktorym piszesz

nie wiem jak to teraz wyglada ,ale z tego co wiem nikogo jeszcze nie podali do sadu .stosuja ciagle szantaz i grozby ...moze ktos sie wystarszy i zaplaci

Miko - napisz maila do Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumentow - tam siedza Prawnicy - na pewno cos ci doradza

poza nawiasem pozdrawiam i prosze o haselko do twojego albumu :D

ja nie wiem po co tam się zalogowałam :roll: już nawet nie pamiętam ..najlepsze, że nawet nie zdawałam sobie sprawy, że te 10 dni darmowe, z których nota bene nie skorzystałam będą przedłużane :roll:

Nie wiem czy to w ogóle jest prawne :roll:

To podobnie jak kiedyś była afera z wysyłanymi kopertami , gdzie było napisane , że jesteś głównym wygranym jeśli coś tam a małym drukiem było jeśli nie chcesz brać udział musisz odesłać kopertę :roll:

Dzięki Froshka chyba do nich napiszę może coś poradzą.

Z drugiej strony mają tylko mojego maila bo dane to są z sufitu :roll: