DarioAS 18.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 cieszysz się, że wracasz do pracy?? a od kiedy? młodszy starszy niezły jesthttp://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_very_happy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 cieszysz się, że wracasz do pracy?? a od kiedy? młodszy starszy niezły jesthttp://forumogrodnicze.info/images/smiles/ic_very_happy.gif co do pracy bardzoooosię cieszę od września a z młodszym starszym ...ma chłopak poczucie humoru ja też i za rok ..jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wracasz jednak.... Odważna dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Bardzo odważna Dziś zadzwonił mój derektor Tym sposobem wakacje mam o tydzień krótsze Niby z troski, ale i tak mnie wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a ile czasu Miko mialas wolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cze Miko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no nie mogie jaki ruch...a ja poszłam się zdrzymnąć no nie wiem............ odważna??? ale że co? , że mnie dzieci rozniosą ? Ania przerwy miałam ..uwaga 4 lata bo przez całą ciążę byłam na zwolnieniu ..rozpadałam się na pół (teraz się mogę posmiać ) AAA i gratulacja Ania piękny czas masz przed sobą , gdybym się nie bała ..to bym jeszcze raz ..ostatni jeszcze chciała poczuć to kłębienie w brzuchu ...choć czasami jak się najem to nie powiem mam podobne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Małgoś cze słyszałam, że Cię nie będzie ciesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A ja przez 4 dni nie bralam tabletek, bo mi sie skonczyly i jak zaczelam brac z powrotem to tak mi sie jesc zachcialo, ze gdyby nie czerwona lampka w glowie to bym jadla caly dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 TAk jest jak się nie bierze ja ostatnio 100/125 mam i nic niie zlatuje o przepraszam zleciało bo mnie wirus jednodniowy złapał fuck ja to już nigdy nie będę 65 ważyć ale za to ostatnio siedzę do 4, 5 a wstaje potem o 12 dobre mam dzieci , że mi nie przeszkadzają nauczone samodzielności Młodszy starszy i płatki zaleje dla obu i kakałko zrobi dla siebie ale jak zostanie bo mu się już nie chce to i się z młodszym podzieli wczoraj właśnie mi to powiedział: młodszy: mama a ja kakałko piłem ja: taaaak m ci zrobił? młodszy :takk młodszy starszy: nie ...jak mi zostało bo mi się nie chciałem to mu dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No to ja mam identycznie z tym siedzeniem... Tak to jest, jak sie zmienia dawke. Przynajmniej u mnie za kazdym razem. A z waga nawet mnie nie dobijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.08.2009 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Małgoś jak się jeszcze nie chodzi do pracy to ok..ale jak to będzie u mnie od września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 To bedziesz padac w dzien po pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no nie mogie jaki ruch...a ja poszłam się zdrzymnąć no nie wiem............ odważna??? ale że co? , że mnie dzieci rozniosą ? Ania przerwy miałam ..uwaga 4 lata bo przez całą ciążę byłam na zwolnieniu ..rozpadałam się na pół (teraz się mogę posmiać ) AAA i gratulacja Ania piękny czas masz przed sobą , gdybym się nie bała ..to bym jeszcze raz ..ostatni jeszcze chciała poczuć to kłębienie w brzuchu ...choć czasami jak się najem to nie powiem mam podobne odczucia dzieki jeszcze nie mam klebienia ale fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2009 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 idę dzisiaj do pracy .....po 4 latach przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.08.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 O rany, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.08.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Miko trzymam kciuki zeby ten dzien przebiegl bezbolesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.08.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 ech ....dzięki i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 zdycham łeb mam kwadratowy a nosem orzę ziemię .......nie mam siły .... Małgoś idź do pracy to nie będziesz miała problemu z zasypianiem.. ja padam już od 19 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.09.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 zdycham łeb mam kwadratowy a nosem orzę ziemię .......nie mam siły .... Małgoś idź do pracy to nie będziesz miała problemu z zasypianiem.. ja padam już od 19 dobranoc Miko, ja pracuje, tylko na III zmiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts