mikopiko 12.01.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Żebyście wiedziały jak ja się wystraszyłam A badania były robione tak ..żeby sprawdzić Wynika z tego, że należy robić przynajmniej morfologię raz na pół roku , żeby sprawdzać co tam w środku się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mikuś, u mnie dwójka miała złe badania kilka miesięcy temu, chyba w sierpniu. Powtórzyłam za miesiąc i wyszły juz w normie. A też spokoju przez to nie miałam.. Dobrze, że juz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.01.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 nie poznałam Cię ..Jezu powinnam iść bo jutro o 5.30 muszę wstawać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no.. ale ze mnie ciacho, co?? dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 co myślicie o tym?????http://doladuj-25.tk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nie wiem bo ja mam na abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ja sie nie znam Mikuś przylazłam po prośbie wiesz, że przeszłam do finału? potrzebuje zaś głosa tak jak przedtem.. każdy jest cenny bardzo, bardzo. Jak i poprzednio.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.01.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 wysłałam Ania, zaglądam tam ale nie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 super dzieki, to teraz trzymaj kciuki, żebym za daleko nie spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.01.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Chcialam powiedzieć , że zmieniła nam się koncepcja łazienki górnej może ktoś chce kupić zirconio concert chcę szarą łazienkę i drewniany blat...tak to jest jak się wcześniej wszystko kupuje.... koncepcja pokoju młodego też się zmieniła i musimy oddać meble , dobrze ,że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Miko A mówiłam, wprowadzaj sie szybko Zanim na dobre zamieszkasz to bedziesz wszystko wymieniać Na dłuzszą metę to nie ma sensu. Za rok, dwa szary będzie w kazdym domu. Obrzydnie do przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.01.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Chcialam powiedzieć , że zmieniła nam się koncepcja łazienki górnej może ktoś chce kupić zirconio concert chcę szarą łazienkę i drewniany blat...tak to jest jak się wcześniej wszystko kupuje.... koncepcja pokoju młodego też się zmieniła i musimy oddać meble , dobrze ,że można a jakie to te zirkonio concert? a co do szarości - to zgadzam się z Mayland - jest to nowy beż, za dwa lata będą wszyscy nim rzygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.01.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 pewnie tak ale cholera jakoś mi się ni widzi ta łazienka...za dużo tam by się działo z jakiegoś koloru przynajmniej muszę zrezygnować miałam mieć czerwony-malinowy, ecri i czarny, który wygląda jak ciemny szary jasna miała być podłoga i większość ścian , czerwona miał być obudowa geberitu i stolik na umywalki , czarno-szary miał być prysznic i tam gdzie grzejnik nie wiem nie widzi mi się jakby była szara to możnaby rzucić jakiś fajny dodatek w kolorze i za każdym razem byłaby inna a tak dupa Męcze się z tym... tylko te płytki koło 5 kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.01.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Chcialam powiedzieć , że zmieniła nam się koncepcja łazienki górnej może ktoś chce kupić zirconio concert chcę szarą łazienkę i drewniany blat...tak to jest jak się wcześniej wszystko kupuje.... koncepcja pokoju młodego też się zmieniła i musimy oddać meble , dobrze ,że można a jakie to te zirkonio concert? a co do szarości - to zgadzam się z Mayland - jest to nowy beż, za dwa lata będą wszyscy nim rzygać te wytłaczane esy floresy w niewielkiej ilości jako dekory i zwykłe bez niczego http://www.euro-ceramika.pl/galeria/zirconio/concert/concert1-big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.01.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 też ale i czarne , które czarnymi nie są , bardziej szare i jeszcze biel złamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 miko, nie płytki są ważne tylko projektz czarnych, czerwonych i kremowych płytek moze być super łazienka, ale może być też szajsja bym nie zmianiała koncepcjiprzypomnij sobie dlaczego chciałaś te płytki, może wtedy coś Ci się jeszcze urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.01.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzięki wielkie przemyślę to co powiedziaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Miko, dziewczyny maja swieta racje z tym szarym doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Miko męża siostra robiła niedawno łazienkę w tych kolorach. Płytki ma te z reklamy Małego Głoda (kupiła przed reklamą ). WYszło całkiem fajnie. Biel-czerń-czerwony to zestaw który zawsze wraca, nie starzej się. Ma w sobie coś orientalnego a to zawsze pociaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts