efilo 06.04.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 a ja poświątecznie się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.04.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja sobie wątek dopiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.04.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :mad:A ja nie miałam powiadomień to też mam subskr coś tam włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wlacz na wszelki wypadek, ale watki, w ktorych pisalas automatycznie sie subskrybuja (chyba, bo mnie sie wyswietlaja). Mowisz, ze w Dukanie mozna nutelke i galaretke i wszystko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.04.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wlacz na wszelki wypadek, ale watki, w ktorych pisalas automatycznie sie subskrybuja (chyba, bo mnie sie wyswietlaja). Mowisz, ze w Dukanie mozna nutelke i galaretke i wszystko??? Musiałam wyłączyć subskrypcję i jeszcze raz włączyłam bo powiadomień nie miałam A na Dukanie można wszystko co wyżej ale dukanowe:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Byliśmy dzisiaj całą rodziną na Krakowskim Przedmieściu...Od tygodnia chciałam tam pojechać , poczuć się w centrum tej atmosfery, pokazać dziciom miejsce, które oglądali w telewizji...Żar, ciepło i charakterystyczny zapach zniczy unoszący się nad ziemią...na zadumę nie ma tam miejsca...tłum w okolicach wejścia do pałacu tak przeraźliwy, że bałam się o młodego... ale musieliśmy tam być ..chciałam to poczuć Przeszlismy się też na Plac Piłsudskiego ..piękny, prosty ołtarz ...ogrom ludzi...flagi trzepocące na wietrze ..Straszna tragedia ...najbardziej jednak wymowny jest widok przylatujących ciał i kondukt takiej wielkości sunący po Żwirkach...Trasie Łazienkowskiej...i ta cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Musiałam wyłączyć subskrypcję i jeszcze raz włączyłam bo powiadomień nie miałam A na Dukanie można wszystko co wyżej ale dukanowe:wiggle: Chyba sie dam namowic... W maju zaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Chyba sie dam namowic... W maju zaczne. Ponad 7 mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 KRZEWUSZKA CUDOWNANANA PURPUREA Krzew, dorasta do 1,5 m wys., przyrasta ok. 30 cm rocznie, o liściach brązowo-czerwonych. Kwiaty ciemno-różowe, lejkowate. Kwitnie bardzo obficie na przełomie czerwca i lipca. Wymaga stanowisk słonecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 berberys -1,5tamaryszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ile może kosztować zrobienie ogrodu????Kto pomoże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ile może kosztować zrobienie ogrodu???? Kto pomoże;) Znaczy sie projekt? Zalezy od wielkosci, ale tak ze 2-3 tysie okolo mysle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nie , nie projekt a ogród:) choć może powinien być projekt Mamy działkę 1200 z czego ze 170 to dom a jeszcze kostka:bash: ja się zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nie , nie projekt a ogród:) choć może powinien być projekt Mamy działkę 1200 z czego ze 170 to dom a jeszcze kostka:bash: ja się zabiję Powiem Ci, ze projekt bardzo ulatwia zycie, a im mniejszy ogrod tym dobry projekt wazniejszy. Ale moje zdanie nie nalezy do popularnych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mikohttp://www.allegro.pl/item997979469_zakladanie_ogrodow_ogrody_trawniki_nawadnianie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mysza ma kogos od ogrodow z Wawy zdaje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ja też tak myślę, tylko tu chodzi o kasę i wydaję mi się, że dałabym radę bez projektu , tym bardziej , że ma być to prosty ogród. Trawa i obrzeża rośliny, które mi się podobają - tuje b. już mam , chciałabym je poprzeplatać świerkiem, szmaragdami, berberysem, tamaryszkiem. Zaczyna kwitnąć mi bez , który w tamtym roku "ukradłam" , wypuszczają spore listki jaśminowce też ukradzione , klon i akacja mają już listki ..tak zbieram różne gatunki ale te, które są zakorzenione w Polsce bo myślę, że są najbardziej sprawdzone . Najgorzej jak patrzę się na całość to nie wiadomo od czego zacząć aż się płakać chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mayland dzięki też o tym myślę tylko tu już trzeba mieć ustalone gdzie co będzie Muszę podpytać Myszy o specjalistów tylko trzeba najpierw pewnie zrobić kostkę ...kurde możeby ktoś miał nadmiar pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Mayland myślałam, ze to nawodnienie , dopiero teraz weszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.04.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Przeczytaj cały opis aukcji dokładnie bo zamotany jest bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts