Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlacz na wszelki wypadek, ale watki, w ktorych pisalas automatycznie sie subskrybuja (chyba, bo mnie sie wyswietlaja).

Mowisz, ze w Dukanie mozna nutelke i galaretke i wszystko??? :jawdrop:

Musiałam wyłączyć subskrypcję i jeszcze raz włączyłam bo powiadomień nie miałam

A na Dukanie można wszystko co wyżej ale dukanowe:wiggle:

• 2 weeks później...

Byliśmy dzisiaj całą rodziną na Krakowskim Przedmieściu...

Od tygodnia chciałam tam pojechać , poczuć się w centrum tej atmosfery, pokazać dziciom miejsce, które oglądali w telewizji...

Żar, ciepło i charakterystyczny zapach zniczy unoszący się nad ziemią...

na zadumę nie ma tam miejsca...tłum w okolicach wejścia do pałacu tak przeraźliwy, że bałam się o młodego... ale musieliśmy tam być ..chciałam to poczuć

Przeszlismy się też na Plac Piłsudskiego ..piękny, prosty ołtarz ...ogrom ludzi...flagi trzepocące na wietrze ..

Straszna tragedia ...najbardziej jednak wymowny jest widok przylatujących ciał i kondukt takiej wielkości sunący po Żwirkach...Trasie Łazienkowskiej...i ta cisza...

Nie , nie projekt a ogród:)

choć może powinien być projekt :rolleyes:

Mamy działkę 1200 z czego ze 170 to dom

a jeszcze kostka:bash: ja się zabiję:bash:

Powiem Ci, ze projekt bardzo ulatwia zycie, a im mniejszy ogrod tym dobry projekt wazniejszy. Ale moje zdanie nie nalezy do popularnych na forum. ;)

Ja też tak myślę, tylko tu chodzi o kasę i wydaję mi się, że dałabym radę bez projektu , tym bardziej , że ma być to prosty ogród.

Trawa i obrzeża rośliny, które mi się podobają - tuje b. już mam , chciałabym je poprzeplatać świerkiem, szmaragdami, berberysem, tamaryszkiem.

Zaczyna kwitnąć mi bez , który w tamtym roku "ukradłam" , wypuszczają spore listki jaśminowce też ukradzione ;), klon i akacja mają już listki ..tak zbieram różne gatunki ale te, które są zakorzenione w Polsce bo myślę, że są najbardziej sprawdzone :) .

Najgorzej jak patrzę się na całość to nie wiadomo od czego zacząć aż się płakać chce :cry: