mikopiko 23.04.2007 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Miko potrzebuję jakieś 100 stempli...może odsprzedasz? ... Co będzie u Ciebie pod schodami? Zejście do piwnicy, czy.. coś innego? Pozdrowionka! mogę jeszcze trochę zostało..bo do Uli kurierem wysłałam..ale jakś setka oki pod schodami będzie spiżarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Mikopiko, chcę mieć taką ścianę w sypialni...tą ostatnią z Twojego dziennika...daj namiary na to cuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.04.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 mikopiko, te ściany są boskie!!!!!!!!!!!!wszystkie, odważ się na którąś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mikopiko, czy ul. Graniczna w Piasecznie to daleko od ciebie? Mamy namiar na dom z dachem Ahi Roofing model Haritage właśnie na tej ulicy i musimy zrobić wyprawę ... gdyby to byli twoi sąsiedzi to poprosiłabym cię o fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No piękne te malowidła na ścianach... dobrze, dobrze przecieraj szlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mikopiko, czy ul. Graniczna w Piasecznie to daleko od ciebie? Mamy namiar na dom z dachem Ahi Roofing model Haritage właśnie na tej ulicy i musimy zrobić wyprawę ... gdyby to byli twoi sąsiedzi to poprosiłabym cię o fotkę tak...daleko... Renia czegoś ty się tak wperła na tą blachodachówkę a mówił ci ktoś, że blachodachówka to dobra jest na tzw stodoły, wtedy rzeczywiście wychodzi taniej. Jak masz dach czterospadzisty to z blachy jest dużo odpadów i wychodzi wtedy drogo. Ale Renia chyba nie przekonam cię i nie obraź się tylko plissssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ale blachodachówka z posypka mineralną to zupełnie co inneg niż zwykła !!! Zaraz wkleję w dzienniku zdjęcia dachu, który nam się najbardziej podoba to sama zobaczysz jak to pieknie wygląda... Dodatkowo jest sprzedawana w małych panelach i ma mało odpadów Mikopiko, przecież wiesz, że ja lubię różne dziwne materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ale blachodachówka z posypka mineralną to zupełnie co inneg niż zwykła !!! Zaraz wkleję w dzienniku zdjęcia dachu, który nam się najbardziej podoba to sama zobaczysz jak to pieknie wygląda... Dodatkowo jest sprzedawana w małych panelach i ma mało odpadów Mikopiko, przecież wiesz, że ja lubię różne dziwne materiały widzę , że masz parcie....na blache... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 mi też ściany się bardzo podobają! a może sama tak pomalujesz? wystarczy szablon i farba no i duuużo zapału oczywiście technika będzie inna (ale też tańsza), a efekt będzie na pewno ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.04.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 mi też ściany się bardzo podobają! a może sama tak pomalujesz? wystarczy szablon i farba no i duuużo zapału oczywiście technika będzie inna (ale też tańsza), a efekt będzie na pewno ciekawy. mam zamiar sama....bez szablonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.04.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 no to pięknie! mam nadzieję... rozumiem, że masz pewną rękę? zazdraszczam! już masz wzór czy... bez wzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 27.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Hmm, kuchnia nowoczesna... rozmarzyłam się... wszystkie szuflady chodzą lekko i bezgłośnie, ergonomiczne szafki, specjalne uchwyty do organizacji wnętrza szafek Bardzo podobają mi sie uchwyty, kolor już nie, ale tobie też chyba chodziło o charakter rozwiązania... Jeszcze tylko dorzucę uwagę o bezsensownym umieszczeniu małego jednokomorowego zlewu przy kuchni. Taki zlew jest za mały nawet, gdy ma się zmywarkę a usytupwanie go tak blisko kuchni po prostu utrudnia życie. Mam teraz wiecej miejsca na tym odcinku blatu niż na tym obrazku, ale w nowej kuchni będę starała sie mieć jeszcze więcej... a dlaczego już teraz chcesz zamawiać kuchnię? czy dopiero przygotowujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Hmm, kuchnia nowoczesna... rozmarzyłam się... wszystkie szuflady chodzą lekko i bezgłośnie, ergonomiczne szafki, specjalne uchwyty do organizacji wnętrza szafek Bardzo podobają mi sie uchwyty, kolor już nie, ale tobie też chyba chodziło o charakter rozwiązania... Jeszcze tylko dorzucę uwagę o bezsensownym umieszczeniu małego jednokomorowego zlewu przy kuchni. Taki zlew jest za mały nawet, gdy ma się zmywarkę a usytupwanie go tak blisko kuchni po prostu utrudnia życie. Mam teraz wiecej miejsca na tym odcinku blatu niż na tym obrazku, ale w nowej kuchni będę starała sie mieć jeszcze więcej... a dlaczego już teraz chcesz zamawiać kuchnię? czy dopiero przygotowujesz się? hej! nie chodziło mi dokładnie o tą kuchnię tylko o styl. Jednokomorowy zlew to bezsens- to prawda. Ja nie chcę teraz zamawiać kuchni ale chcę się rozejrzeć by być na bierząco z cenami i jakością a poza tym tam gdzie się chce zamawiać robią ci projekt kuchni a to ważne w momencie wejścia elektryka- gdzie umieścić światła czy gniazdka A co tam u was? zaraz sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 To ja!Już ktoś Cię przestrzegł przed jednokomorowym zlewozmywakiem.Ja chciałabym dorzucić - zlewozmywaki okrągłe są niepraktyczne. Trudno cokolwiek oprzeć o ściankę, żeby odciekło (talerz, deska do krojenia itp.). Dłuższe sztućce lub łyżki do sałatek nie da się odsunąć na bok komory. Kuchnia jest bardzo ważnym pomieszczeniem w domu - warto wszystko starannie zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.04.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 ja będę miała jednokomorowy ale z ociekaczem.. Może coś takiego... http://www.rtvagd.sklep.pl/pi/6/10288.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 My też myślimy o czymś takim. W tej chwili mamy dwukomorowy, ale praktycznie korzystamy tylko z jednej komory. Druga służy jako ociekacz.Po wstępnych przymiarkach najbardziej pasuje nam zlewozmywak w roku kuchni. I mam zgryz - zlewozmywaki narożne są za totalne, pasowałby więc jednokomorowy z ociekaczem w martwym polu roboczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 mikopiko niech sie spelnia twe marzenia !!!! w Dniu Urodzin Zyczy...... Gienia http://img147.imageshack.us/img147/5147/tartgrodso8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.04.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 oj ty ...Gieniu pij za moje zdrówko http://framboise78.free.fr/Boissons/champ5.gif no i torcik dla wszystkich http://framboise78.free.fr/Gateaux/gateauaniversaire.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 30.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 wszystkiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 30.04.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Nie było mnie kilka dni, ale co się odwlecze... ... Marta, Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać je z radoscią, czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób (w swoim domu). Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/4/1/5419_51945419_465.jpg Zdaje się, że miałam tyle samo świeczek na torcie....31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts