mayland 02.05.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 To ja odpowiem ws kory...... Daj tyle, żeby chwasty nie rosły :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ups, jestem mocno spozniona, ale 100 lat Ci zycze na 18-stke. No i gratuluje wiesz czego. dzięki To ja odpowiem ws kory...... Daj tyle, żeby chwasty nie rosły :D dobra Byłam dzisiaj w ogrodniczym masakra co tam się działo a ceny:o nie,nie zamawiam na allegro zaraz wstawię moje kwiatki , dziś je trochę popstrykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 To daj mi jeszcze namiar na swoją galerię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 a to moje tulipki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ja Cię nie namawiam na zakup przez allegro. Sama jednak tam często zerkam i szukam sprzedawcy z mojej okolicy. Wtedy dzwonię i jak trzeba jadę do niego na miejsce. To najlepsze rozwiązanie. W taki sposób znalazałm korą w workach 120litrowych po 6zł/worek z dowozem gratis przy zamówieniu 20 worków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ładne tulipany. Bardzo je lubię. Niektóre wygladają mi znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Reszta w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Ja Cię nie namawiam na zakup przez allegro. Sama jednak tam często zerkam i szukam sprzedawcy z mojej okolicy. Wtedy dzwonię i jak trzeba jadę do niego na miejsce. To najlepsze rozwiązanie. W taki sposób znalazałm korą w workach 120litrowych po 6zł/worek z dowozem gratis przy zamówieniu 20 worków ależ oczywiście , że allegro to mój przyjaciel oczywiście z okolic - agrowłóknina za 350zł za 100m a 130 to różnica prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.05.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 No to juz nie mam pojęcia jak ci pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.05.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dobrzewiesz jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.07.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A ty żyjesz? Co w ogródku słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.07.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ale Renka odgrzebałaś mnie żyje i liczę dni z niepokojem , że trzeba będzie wracać do roboty:rolleyes: a w ogródku nie pytaj ...zarośnięte to to ...będą pieniądze ruszymy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 no ja tylko tydzień wakacji mam teraz, ale do wakacji od razu się przyzwyczaiłam i mogłabym tego nie zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Dzisiaj będę chyba mogła się pochwalić zdjęciami ze skończonego salonu Mam ciemno szarą ścianę tv i wnęki przy kominku , halogeny wsadzone lampa też wisi ...choć średnio mi się widzi , najwyżej zmienimy, karnisze się wieszają i mam kolejny pokój zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Daj znać jak wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 May powiedz mi jaką ścianę w sypialni walnąć za wezgłowiem łóżka -malm średniobrązowy podłoga to merbau??? Pasuje zielony wiem, taki zgniły , szary oczywiste ale za dużo szarości , choć ja to bym wszystko na szaro pomalowała. Mam ochotę na amarant ale mam wrażenie , że coś tu nie gra Mąż optuje za ciemną czekoladą , ale taką bardzo ciemną?????? Pomóżcie jak ktoś tu jeszcze wchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 A musisz robić ją w takim mocnym kolorze? Nie lepiej dać jakąś tapetę? Ja bym zrobiła ją jasną, przynajmniej w większej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Ma być jasna w większej części , chodzi tylko o1 ścianę ...no właśnie myślałam o tapecie czarnej wytłaczanej z elementami koronkowo-kwiatowymi ale jak mój się za to weźmie to tak za rok może skończy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.09.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 ...Od północy raczej cisy, choiny, irgi Dammera i trzmieliny się nadają. A także paprocie, hosty, bergenie, tawułki, pluskiwice, itd. Róże okrywowe sadzi się w rozstawie ok 2-3 szt/2, ale są też głosy, że tak silnie się rozrastają, że z czasem starczy 1 szt/m2.Iglaki powinny być porozrzucane między nimi. Np. żywotnik "Danica" można dawać w grupach po 3 szt, ale także pojedynczo. Podobnie świerki Conica czy Sander's Blue. Inne odmiany raczej pojedynczo. Można iglaki komponować w klasyczne minigrupy: stożek + płożący + kulisty. Zamiast dzwonków można użyć smagliczki skalnej (żółta), kokoryczy żółtej, posłonka ogrodowego (żółty, pomarańczowy), tojeści rozesłanej (bardzo ekspansywna),... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.09.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Do cienia- na większe powierzchnie Hedera helix = bluszcz, gajowiec , dąbrówka rozłogowa, barwinek i runianka japońska( jak nie bardzo sucho bo latem wysycha), konwalia- poczatkowo rzadka, później super zadarnia, fiołki, paprocie, funkie posadzone co ok 40-60 cm ( zależnie od odmiany), cis 'Repanda' Irga dammera odm.'Major' lub inna niska, także trzmieliny fortune'a- rózne odmiany, bergenia, żurawka, tojeść rozesłana i pragnia syberyjska ( nie za suche tereny), jasnota, także kostrzewa Gaultiera, do kwaśnego golteria i borówka brusznica. Jeszcze by się trochę znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts