Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny zaraz znajdę galerię

W domu czuje się jak na wakacjach

Kabina z sauną rewelka

Brak łazienki na górze doskwiera

Kurz tragedia

Garderoby nie zrobione więc wszystko znajduje się w szafie na dole co prawda jest duża prawie 4 metry ale i tak jest cienko no nic zrobimy po mału:cool:

W kuchni i na klatce schodowej założone drewniane żaluzje

śpimy w pokoju młodego bo sypialnia się dopieszcza :bash:

Jest ciepło

zagłębiamy się w błocie wychodząc z domu

boimy się rachunku za gaz ale to dopiero pewnie za jakieś 2 miesiące się okaże:yes:

a poza tym jest suuuuper:yes: marzy mi się parę dni ale nie weekend tylko trochę więcej , żeby móc tak naprawdę odpocząć i nacieszyć się przestrzenią.

Ja też chcę do galerii :D, ja też..

jak to ja...

kasowałam pocztę w tym nowym muratorze i kuźwa wszystko mi się usunęło, linki, kody, hasła...

Buuuuuuuu, co za świat :mad:

Miko, same pozytywy po tej przeprowadzce :lol2:, ale u siebie już... to i tak zawsze najlepiej :)

• 2 months później...
  • 2 months później...

Nie szukaj. Usunełam komenty i dziennik.

Ostatnio byłam na szkoleniu z technik dekoracyjnych i było kilku wykonawców. Rany, co oni sie napsioczyli na tapety, że wlasnie potrafią się kulić po zawianiu lekkiego wiaterku przez niedomknięte okno.... Aż mnie nieco wystraszyli. Dlatego jest tak mało wykonawców którzy kładą tapety.