DarioAS 14.01.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Miko, super wieści , gratuluję. Czekamy tu na zdjęcia i relacje z życia w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.01.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Miko, kurcze, gdzie ta galeria? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 dziewczyny zaraz znajdę galerię W domu czuje się jak na wakacjach Kabina z sauną rewelka Brak łazienki na górze doskwiera Kurz tragedia Garderoby nie zrobione więc wszystko znajduje się w szafie na dole co prawda jest duża prawie 4 metry ale i tak jest cienko no nic zrobimy po mału:cool: W kuchni i na klatce schodowej założone drewniane żaluzje śpimy w pokoju młodego bo sypialnia się dopieszcza Jest ciepło zagłębiamy się w błocie wychodząc z domu boimy się rachunku za gaz ale to dopiero pewnie za jakieś 2 miesiące się okaże:yes: a poza tym jest suuuuper:yes: marzy mi się parę dni ale nie weekend tylko trochę więcej , żeby móc tak naprawdę odpocząć i nacieszyć się przestrzenią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Małgoś jesteś zapchana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ja też chcę do galerii , ja też.. jak to ja... kasowałam pocztę w tym nowym muratorze i kuźwa wszystko mi się usunęło, linki, kody, hasła... Buuuuuuuu, co za świat Miko, same pozytywy po tej przeprowadzce , ale u siebie już... to i tak zawsze najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A głosika oddałaś na Anię? Na mnie się znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.01.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Odetkalam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Wysłałam ... ale nieaktualne Czy gdzies, kiedyś może ktoś słyszał, że po przeprowadzce ciężko znaleźć "sznurek" od aparatu???? no to tyle w tym temacie ...Gdzie ja go ...wsadziłam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.04.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wszystkiego dobrego na Świętaod efilo z rodzinką http://www.zsznr5.bialystok.pl/photo/kurczaczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.07.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Miko, a gdzie dalsze wpisy? Tak nagle się kończy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.07.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Miko, a gdzie dalsze wpisy? Tak nagle się kończy ? a gdzie Ty mnie kobieto wygrzebałaś Jestem od czasu do czasu , mieszkam , nie mam czasu na ogród a sypialni dalej brak- śpimy u młodego:lol2: ale jutro ma się coś zmienić ...tzn tapeta się będzie kładła....będzie..rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Tak sobie o Tobie przypomniałam i znalazłam Cie i napisalam. Daj jakies zdjecia, pliiiizzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.07.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No to miło mi a tak przy okazji tapeta położona:) zrobiłam zdjęcia ale jak zwykle ciężko ze ściągnięciem, postaram się choć nie wiem czy potrafię na nowym forum zamieszczać jakieś zdjęcia , jeszcze tego nie robiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 cześć mikuś jak fajnie że zostałaś wygrzebana wklejanie zdjęć to zerowy problem - klikasz na obraz i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 nooooo dawaj te foty kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 no popatrz... uciekła... pewnie się nie spodziewa że my tu na nią czyhamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ładna tapeta. Układana na dniach? Pilnuj wilgotnosci zeby sie nie skurczyła tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.07.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 to winylowa na fizelinie ..nie powiinna się skurczyć na zdj nie widać ale to koronkowy wzór a gdzie Twoje komenty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Nie szukaj. Usunełam komenty i dziennik. Ostatnio byłam na szkoleniu z technik dekoracyjnych i było kilku wykonawców. Rany, co oni sie napsioczyli na tapety, że wlasnie potrafią się kulić po zawianiu lekkiego wiaterku przez niedomknięte okno.... Aż mnie nieco wystraszyli. Dlatego jest tak mało wykonawców którzy kładą tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.07.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ale może to o papierowe chodzi...a zresztą May jak się skurczy to mam pod ręką świetnego wykonawcę wiesz jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts