wasiek 28.07.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 heja, fajnie tak "widzieć" Was znowu ....Mayland a co tam u Ciebie? Pozdrawiam Nina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.07.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ojacie, kto tu napisał! wieki minęły! czyli skutki burzy średnio wesołe? u nas nie byłoby źle, gdyby trampolina sąsiadów nie przeleciała 400 metrów i nie uderzyła w narożnik dachu i nie zrobiła dziury w ścianie - na szczęście ekipa robiąca dach w pobliżu już nam to naprawiła a z ubezpieczenia będziemy mieć odszkodowanie o dziwo mieliśmy wszystkie potrzebne elementy do naprawy dachu (dachówki, gąsiory, rynny), tylko dziurę w ścianie trzeba będzie zaklajstrować jakoś niefajna ta pogoda, oj niefajna niemniej jednak cieszę się, że nam Cybulkowy Dom nie odleciał, bo przez wioskę małe tornado przeszło, no i po tej ulewie całą działkę prawie mieliśmy pod wodą :-/ Miko, ale powiedz jak się Wam żyje, jak burzy nie ma? pozdrawiam wszystkich bardzo bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.07.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 heja, fajnie tak "widzieć" Was znowu ....Mayland a co tam u Ciebie? Pozdrawiam Nina Dziękuję, wszystko dobrze. Jesteśmy zdrowi, zapracowani, cieszymy się tym co mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.07.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Dziewczyny ale super, że się pokazałyście No więc .... garaż sąiada zaparkował na naszym domu zniszczył dachówki i elewacje ..najfajniejsze, że dachówka wycofana i teraz szukamy po całej Polsce Nie potrafię już tu pisać nie widzę Waszych postów w trakcie Wasiek zazdroszczę basenu Jasia....no cudnie teraz i na trampoliny trzeba uważać Mayland wstyd się przyznać ale jeszcze nie zamontowane - aco w nich nie tak? źle sięczyszczą? A jak tm potomek? ...Czasami myślę o Was i zadaje pytanie jaktam?? A żyje się fajnie, spokojnie, w ciszy. Wtym roku miałam już komunię młodego i w domu robiliśmy Dzięki temu prace poszły do przodu Piszcie dziewczny i chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 30.07.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Jak miło Was tutaj wszystkie widzieć :yes::):D A JA SIĘ 28 LIPCA PRZEPROWADZIŁAM. ...TAK NA 100%, W KOŃCU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.07.2015 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 O gratulacje ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 31.07.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 AMTLA - no tutaj też ci pogratuluje z tej okazji i ide do ciebie......Miko sie nie pogniewa nieprawdaż? A co do basenu to piekną jesień mamy tego lata i basen niestety, ostatnio bardzo rzadko odkrywany...... ale jak były upały to cały czas słychać było wesołe chlapanie....i przyznaję cudo takie, że hej... kiedy chcę to wchodze do basenu a jak mi sie nie chce to nie wchodze.... Pozdrawiam i nie znikaj znowu tak na lata długie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 31.07.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Mayland a Twój najmłodszy to ma juz chyba ze trzy latka, co?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.09.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Mój Karol juz w zerówce........... Ma 5 lat!!!! Z tą szkołą to porażka.Dla niego to duuużo za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 16.09.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ło matko.....już 5 lat ...no, niemożliwe czas tak szybko leci????? a mnie sie wydawało, że to tak niedawno było jak radosna nowinę ogłosiłaś .. ale skoro tak mówisz to tak jest....no zresztą mój najstarszy wnuk ma juz 9 lat....a ja.......no nie powiem juz ile ..... no 18 mam lat jak co roku no to masz wesoło.....jako 6 latek za rok do szkoły już pójdzie i się zacznie odrabianie lekcji i wiele innych rzeczy.....jak to w szkole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.10.2015 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Mój Karol juz w zerówce........... Ma 5 lat!!!! Z tą szkołą to porażka.Dla niego to duuużo za wcześnie. 5 lat .... o matko ....ale czas leci A z innej beczki dopiero teraz zaczyna się naprawa elewacji. No i pytanie co zrobić z kuną....wiem wiem ciężki temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts