ula1719501037 11.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 No własnie...u mnie 2 majstrów i 1 pomocnik a do tego mój mąż...ścianka od poniedziałku...wkurzam się że to wszystko takie anemiczne...i jak tu się trzymać terminów!!!...ech...chyba zaparzę melisę chcesz też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 No własnie...u mnie 2 majstrów i 1 pomocnik a do tego mój mąż...ścianka od poniedziałku...wkurzam się że to wszystko takie anemiczne...i jak tu się trzymać terminów!!!...ech...chyba zaparzę melisę chcesz też? dawaj http://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_sr/melisa40_s.jpg http://republika.pl/blog_li_908776/1809318/tr/na_herbate....jpg już zaparzyłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.05.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 pijemy, tylko nie siorb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.05.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 jaaaaaaaaaaaa no co ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Hej Mikopiko dobrze widzieć, jak u ciebie rosną mury co do kuchni, to moje własne niebiesko-szare oczy widziałam kuchnię za uwaga: 100tys.......... Z blatami granitowymi i agd Siemensa, zabójcza, ciemnobordowa z Rusta, prawie same szuflady, ech... fajnie jest mieć takich znajomych, można na piękne rzeczy popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.05.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Lukarna piękna, to juz możesz wygladać przez okno na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.05.2007 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Hej Mikopiko dobrze widzieć, jak u ciebie rosną mury co do kuchni, to moje własne niebiesko-szare oczy widziałam kuchnię za uwaga: 100tys.......... Z blatami granitowymi i agd Siemensa, zabójcza, ciemnobordowa z Rusta, prawie same szuflady, ech... fajnie jest mieć takich znajomych, można na piękne rzeczy popatrzeć porąbało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Hej Mikopiko dobrze widzieć, jak u ciebie rosną mury co do kuchni, to moje własne niebiesko-szare oczy widziałam kuchnię za uwaga: 100tys.......... Z blatami granitowymi i agd Siemensa, zabójcza, ciemnobordowa z Rusta, prawie same szuflady, ech... fajnie jest mieć takich znajomych, można na piękne rzeczy popatrzeć porąbało niekoniecznie jak się ma OGROMNY dochód, to nie myśli się o kuchni za 10tys oczywiście, dla nas to tak wysokie progi, że chyba dźwig byłby potrzebny, żeby przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 że już nie wspomnę jakie mają salony kąpielowe, bo to na 100% nie są łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.05.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Hej Mikopiko dobrze widzieć, jak u ciebie rosną mury co do kuchni, to moje własne niebiesko-szare oczy widziałam kuchnię za uwaga: 100tys.......... Z blatami granitowymi i agd Siemensa, zabójcza, ciemnobordowa z Rusta, prawie same szuflady, ech... fajnie jest mieć takich znajomych, można na piękne rzeczy popatrzeć porąbało niekoniecznie jak się ma OGROMNY dochód, to nie myśli się o kuchni za 10tys oczywiście, dla nas to tak wysokie progi, że chyba dźwig byłby potrzebny, żeby przejść nie myślałam o tych co zainwestowali , tylko o tych , którzy taką kuchnię stworzyli......ze złota czy co? nie jest warta na 100% tego , tylko więcej poprostu zarobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 14.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 co do kuchni, to moje własne niebiesko-szare oczy widziałam kuchnię za uwaga: 100tys.......... Z blatami granitowymi i agd Siemensa, zabójcza, ciemnobordowa z Rusta, prawie same szuflady, ech... tez mi się jedna z rusta spodobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.05.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 co do kuchni, to moje własne niebiesko-szare oczy widziałam kuchnię za uwaga: 100tys.......... Z blatami granitowymi i agd Siemensa, zabójcza, ciemnobordowa z Rusta, prawie same szuflady, ech... tez mi się jedna z rusta spodobała... a która?...bo mi z wystawy taka brązowo- ecri..i ta ecri była błyszcząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 14.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 a która?...bo mi z wystawy taka brązowo- ecri..i ta ecri była błyszcząca spodobała mi się kuchnia pt atlanta i jersey, i była jeszcze ohio (biało czarna) zamierzam pójść z projektem do wyceny- zabaczę jak nie to zostaje brw ew. jakieś lokalne Ps. źle się czuję w brązach- w moim domu będzie ich bardzop mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 wszystkie są super a to była właśnie OHIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 15.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dziewczyny a jaki kolor ścian w salonie przewidujecie? Miko mnie to się bardzo podoba ta ściana z motywem przy schodach, coś takiego w sypialni mieć....hm Podobno sama będziesz próbowała to wykonać a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dziewczyny a jaki kolor ścian w salonie przewidujecie? Miko mnie to się bardzo podoba ta ściana z motywem przy schodach, coś takiego w sypialni mieć....hm Podobno sama będziesz próbowała to wykonać a jak? ręcami jeszcze nie wiem ale dowiem si,ę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 15.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Też pięknie Ci idzie budowa a z kuchnią to też podobnie zapytałam jak Ty i jak ta panienka na mnie popatrzyła odpowiadając że tylko te parę szafek to poczułam sie w pierwszej chwili jak głupia gęś ale złośliwa to ja jestem i odpowiedziałam że pracuje tu chyba niekompetentny personel, nieumiejący opisać ceny wystawionego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.05.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 mikopiko, ależ ty kawał chałupy będziesz miała! Patrząc na to zdjęcie amberka, które wrzuciłaś, to ogromny dom! Cena kuchni rzeczywiście powalająca, jakieś złocone okucia tam byłoy, czy jak? Aha - i te zdjęcia łazienki rewelacyjne - kurcze, ale ktoś miał polot! Bardzo mi się podoba.... Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.05.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hej dziewczyny zaraz wkleje nowe zdjęcia...bo działówki mi rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ach ty szczęściaro!!! Mogłas zopbaczyć swój domek w pełnej krasie!!! Gratuluję, naprawdę jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts