mikopiko 16.05.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ach ty szczęściaro!!! Mogłas zopbaczyć swój domek w pełnej krasie!!! Gratuluję, naprawdę jest na co popatrzeć ja chodziłam po swoim domku! nie tym dokładnie ale zwiedzałam kilka wiem jak to wygląda w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 16.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Farciara ... Piękne te Twoje mury ... No i ta chałupa w realu..... niesamowita .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 zaraz idę zobaczyć czy więźba stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 bez więźby tak jakoś goło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 bez więźby tak jakoś goło ale tak zap... że aż miło mąż wyjechał na parę dni i jak wróci to się śmieję, że domu nie pozna Jestem szczęśliwa....tylko, żebym czegoś nie przeoczyła w tym szczęściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 bez więźby tak jakoś goło nie płacz już początki są, byłam i widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 17.05.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 qrcze..dopiero trafilam do Ciebie a zapowiada sie taaak pieknie achh wracam do lektury..komentarzy masz tu istna skarbnice pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 qrcze..dopiero trafilam do Ciebie a zapowiada sie taaak pieknie achh wracam do lektury..komentarzy masz tu istna skarbnice pomyslow skarbnica witaj na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 17.05.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 qrcze..dopiero trafilam do Ciebie a zapowiada sie taaak pieknie achh wracam do lektury..komentarzy masz tu istna skarbnice pomyslow skarbnica witaj na pokładzie no co? po pobieznym przeleceniu watku znalazlam super sciane i kapitalny stol do jadalni dla mnie to juz sporo sama jednej..jedynej fajnej rzeczy w necie znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.05.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ach ty szczęściaro!!! Mogłas zopbaczyć swój domek w pełnej krasie!!! Gratuluję, naprawdę jest na co popatrzeć ja chodziłam po swoim domku! nie tym dokładnie ale zwiedzałam kilka wiem jak to wygląda w realu No to porządne wsparcie wyobraźni! Mogłaś obejrzeć sobie co ci się podoba, a co wolałabyś zmienić! Suuuper!!! Bardzo zazdroszczę! Ja będę się uczyć na swoich błędach, bo przecież wiadomo, że na poziomie projektu nie przewidzimy wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ach ty szczęściaro!!! Mogłas zopbaczyć swój domek w pełnej krasie!!! Gratuluję, naprawdę jest na co popatrzeć ja chodziłam po swoim domku! nie tym dokładnie ale zwiedzałam kilka wiem jak to wygląda w realu No to porządne wsparcie wyobraźni! Mogłaś obejrzeć sobie co ci się podoba, a co wolałabyś zmienić! Suuuper!!! Bardzo zazdroszczę! Ja będę się uczyć na swoich błędach, bo przecież wiadomo, że na poziomie projektu nie przewidzimy wszystkiego... pogawędziliśmy z właścicielami...sami mówili co trzebaby było zmienić, co im przeszkadza a co jest ok...to bardzo ważne ale mamy małą tą łazienkę o matko ....co tam się zmieści- przyznam, że łazienki w realu nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.05.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 miko, nooooo, nieźle, nieźle teź się ciesze razem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 miko, nooooo, nieźle, nieźle teź się ciesze razem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 z daleka widziałam, że więźba się ustawia ...ale to było gdzieś po 12...teraz nie wiem co tam się dzieje Jak wsadzę małego do wyrka...tylko kiedy to będzie ... to polecę zobaczyć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.05.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 no chyba się popłaczę z zazdrości... znaczy się z radości... Twojej, rzecz jasna! pięknie pracują budują murują betonują działują i te inne! a tego zwiedzania cudzych-swoich domów to zazdroszczę! nasz ktoś wybudował gdzieś w Brennej - nie skorzystaliśmy - daleko i poprzerabiany... no to powodzenia i niech więźba dobrze wchodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Byłam, widziałam, zwiedzałam...zaraz sami zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.05.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Rzeczywiście to już nie budowa tylko dom!!!! To teraz możesz już spacerować po własnym domu, nie musisz robic wycieczek po innych amberach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.05.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 łał, ale się narobiło!!! zazdr... a co się będę powtarzać!!! po prostu bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie macie, bardzo fajnie ale u mnie już niedługo i się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts