Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

qrcze..dopiero trafilam do Ciebie :(

a zapowiada sie taaak pieknie :)

achh

wracam do lektury..komentarzy ;) masz tu istna skarbnice pomyslow :)

:o skarbnica :o :wink:

witaj na pokładzie :D :D :D :D

no co? :D

po pobieznym przeleceniu watku znalazlam super sciane i kapitalny stol do jadalni :)

dla mnie to juz sporo :wink: sama jednej..jedynej fajnej rzeczy w necie znalezc nie moge :roll:

Ach ty szczęściaro!!! Mogłas zopbaczyć swój domek w pełnej krasie!!! Gratuluję, naprawdę jest na co popatrzeć :D

ja chodziłam po swoim domku! nie tym dokładnie ale zwiedzałam kilka :D

wiem jak to wygląda w realu :D

No to porządne wsparcie wyobraźni! Mogłaś obejrzeć sobie co ci się podoba, a co wolałabyś zmienić! Suuuper!!! Bardzo zazdroszczę! Ja będę się uczyć na swoich błędach, bo przecież wiadomo, że na poziomie projektu nie przewidzimy wszystkiego...

Ach ty szczęściaro!!! Mogłas zopbaczyć swój domek w pełnej krasie!!! Gratuluję, naprawdę jest na co popatrzeć :D

ja chodziłam po swoim domku! nie tym dokładnie ale zwiedzałam kilka :D

wiem jak to wygląda w realu :D

No to porządne wsparcie wyobraźni! Mogłaś obejrzeć sobie co ci się podoba, a co wolałabyś zmienić! Suuuper!!! Bardzo zazdroszczę! Ja będę się uczyć na swoich błędach, bo przecież wiadomo, że na poziomie projektu nie przewidzimy wszystkiego...

pogawędziliśmy z właścicielami...sami mówili co trzebaby było zmienić, co im przeszkadza a co jest ok...to bardzo ważne

ale mamy małą tą łazienkę :roll: o matko ....co tam się zmieści- przyznam, że łazienki w realu nie widziałam :roll:

no chyba się popłaczę z zazdrości... znaczy się z radości...

Twojej, rzecz jasna! :D

pięknie pracują budują murują betonują działują i te inne!

a tego zwiedzania cudzych-swoich domów to zazdroszczę! nasz ktoś wybudował gdzieś w Brennej - nie skorzystaliśmy - daleko i poprzerabiany...

no to powodzenia i niech więźba dobrze wchodzi! :lol: