Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, czuję się jak hipopotam :D :wink: . Na szczęście pogoda taka piękna, że od razu człeka nastraja optymistycznie i przynajmniej dusza lekka :D :D :D .

Piszesz o Leierze. Sprawdzcie bloczki dość dokładnie. Trzy lata temu jak my zaczynaliśmy budowę były strasznie kruche, murarzowi rozlatywały się w rękach (budował znajomy). Ale do tej pory, mam nadzieję, że coś się poprawiło. Jednak przyjrzeć się im bardziej szxczegółowo nie zaszkodzi.

Dzięki, czuję się jak hipopotam :D :wink: . Na szczęście pogoda taka piękna, że od razu człeka nastraja optymistycznie i przynajmniej dusza lekka :D :D :D .

Piszesz o Leierze. Sprawdzcie bloczki dość dokładnie. Trzy lata temu jak my zaczynaliśmy budowę były strasznie kruche, murarzowi rozlatywały się w rękach (budował znajomy). Ale do tej pory, mam nadzieję, że coś się poprawiło. Jednak przyjrzeć się im bardziej szxczegółowo nie zaszkodzi.

To mnie wystraszyłaś!!!

Ale mąż oglądał i dotykał (kilka) i nic się nie stało więc .........

wszystko będzie oki i tego się trzymam

No wiem, że juz przynudzam strasznie :lol: i pewnie dopiero się opanuję, gdy też będe miała materiały na cały dom. Ależ skąd! wtedy będę wiercić dziurę w brzychu, aby z zdobyć namiary na instalatorów :wink:

No co ty ! Ty nie przynudzasz tylko jesteś obryta w temacie! :lol:

A wy już zdecydowaliście się ? macie pustaki?

Tak, zdecydowaliśmy się na pustaki keramzytobetonowe Leiera Malbork. Zamawiamy jutro w zakroczymiu. Dziś mąż odrabia pracę domową i oblicza ile tego bedziemy potrzebować. Chcemy kupic jak najszybciej bo a nuz cos im sie odwidzi i zrobią podwyżkę jeszcze w marcu...

No i ile to wychodzi za m2?

No heja!!!!!

no to pewnie razem ruszymy z kopyta, bo ja chyba za dwa tyg zaczynam dalej. Wczoraj byliśmy na działce. Ach !!!! było tak fajnie ciepło suuuupeeerrrrrr!. Tylko szkoda, że ten mój mały jeszcze nie chodzi(trzeba go nosić) ! a może lepiej :o ! Jeszcze wleciałby gdzie do jakiegoś dołu!!!.

Moja małżowina powędrowała dzisiaj (bo mamy jakieś 200m),żeby odkrywać fundamenty z resztek folii (wyłopotała się trochę na wietrze :D ) i zakopać dziurę koło studni! Siedzi tam już chyba ze dwie godziny!

Ula zakładaj mi zaraz dziennik budowy!!!!!!! :D