mikopiko 07.03.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAMY WRESZCZIE MATERIAŁY NA CAŁY DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Super, że załatwiliście pustaki. Rzeczywiście o nie ciężko, tak samo jak i o inne materiały budowlane. Drut u nas znowu wczoraj podrożał . Dobrze, że wcześniej kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witaj Aniu !Jak się czujesz?My dziś załatwiliśmy leiera pióro wpust trochę drożej ale .....jest!!!!Pręty i drut my też już mamy kupiliśmy rok temu (chociaż z tym do przodu!)Została tylko cegła pełna na kominy, więźba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 WIELKIE GRATULACJE!!!! Cieszę się, że udało Wam się COŚ wyrwać ... Jeśli chodzi o materiały budowlane mamy totalną P@NIKĘ , ludzie kupują to co jest, a nie to co zamierzali kupić....- szok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dzięki, czuję się jak hipopotam . Na szczęście pogoda taka piękna, że od razu człeka nastraja optymistycznie i przynajmniej dusza lekka . Piszesz o Leierze. Sprawdzcie bloczki dość dokładnie. Trzy lata temu jak my zaczynaliśmy budowę były strasznie kruche, murarzowi rozlatywały się w rękach (budował znajomy). Ale do tej pory, mam nadzieję, że coś się poprawiło. Jednak przyjrzeć się im bardziej szxczegółowo nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 WIELKIE GRATULACJE!!!! Cieszę się, że udało Wam się COŚ wyrwać ... Jeśli chodzi o materiały budowlane mamy totalną P@NIKĘ , ludzie kupują to co jest, a nie to co zamierzali kupić....- szok!! WIELKIE DZIĘKI A z materiałami to istny DOM WARIATÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dzięki, czuję się jak hipopotam . Na szczęście pogoda taka piękna, że od razu człeka nastraja optymistycznie i przynajmniej dusza lekka . Piszesz o Leierze. Sprawdzcie bloczki dość dokładnie. Trzy lata temu jak my zaczynaliśmy budowę były strasznie kruche, murarzowi rozlatywały się w rękach (budował znajomy). Ale do tej pory, mam nadzieję, że coś się poprawiło. Jednak przyjrzeć się im bardziej szxczegółowo nie zaszkodzi. To mnie wystraszyłaś!!! Ale mąż oglądał i dotykał (kilka) i nic się nie stało więc ......... wszystko będzie oki i tego się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gratuluję to zapewne niebawem rusza budowa A ten Leier to pewnie tarnowska ceramika, ile wyszło wam za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.03.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gratuluję to zapewne niebawem rusza budowa A ten Leier to pewnie tarnowska ceramika, ile wyszło wam za m2? Tak Renia ty jak zwykle w temacie - ceramika Tarnów, za m2 wyszło nam 87 zł a ścianki działowe - 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 07.03.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 bardzo ładny domek ! życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 No wiem, że juz przynudzam strasznie i pewnie dopiero się opanuję, gdy też będe miała materiały na cały dom. Ależ skąd! wtedy będę wiercić dziurę w brzychu, aby z zdobyć namiary na instalatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 No wiem, że juz przynudzam strasznie i pewnie dopiero się opanuję, gdy też będe miała materiały na cały dom. Ależ skąd! wtedy będę wiercić dziurę w brzychu, aby z zdobyć namiary na instalatorów No co ty ! Ty nie przynudzasz tylko jesteś obryta w temacie! A wy już zdecydowaliście się ? macie pustaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 bardzo ładny domek ! życzę powodzenia Bardzo dziękuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Tak, zdecydowaliśmy się na pustaki keramzytobetonowe Leiera Malbork. Zamawiamy jutro w zakroczymiu. Dziś mąż odrabia pracę domową i oblicza ile tego bedziemy potrzebować. Chcemy kupic jak najszybciej bo a nuz cos im sie odwidzi i zrobią podwyżkę jeszcze w marcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Tak, zdecydowaliśmy się na pustaki keramzytobetonowe Leiera Malbork. Zamawiamy jutro w zakroczymiu. Dziś mąż odrabia pracę domową i oblicza ile tego bedziemy potrzebować. Chcemy kupic jak najszybciej bo a nuz cos im sie odwidzi i zrobią podwyżkę jeszcze w marcu... No i ile to wychodzi za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Tak naprawde to będe wiedziała jutro jak już kupimy albo 57 za m2 ściany 24 cm, albo 85 za m2 ściany 29 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 To dobrze, że z pustakami wszystko OK . Warto wcześniej wszystko sprawdzić, by w razie czego złożyć w odpowiednim czasie reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.03.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Mikopiko dotarłam!!!! A Ty jedna no wyprzedzasz mnie o......full roboty, na Twoim etapie będę za 2 tygodnie , a ile z tym zachodu....synusiów masz fajnych....u mnie córcia i niestety więcej nic....co teraz zamierzasz?ruszasz dalej niebawem?pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No heja!!!!! no to pewnie razem ruszymy z kopyta, bo ja chyba za dwa tyg zaczynam dalej. Wczoraj byliśmy na działce. Ach !!!! było tak fajnie ciepło suuuupeeerrrrrr!. Tylko szkoda, że ten mój mały jeszcze nie chodzi(trzeba go nosić) ! a może lepiej ! Jeszcze wleciałby gdzie do jakiegoś dołu!!!. Moja małżowina powędrowała dzisiaj (bo mamy jakieś 200m),żeby odkrywać fundamenty z resztek folii (wyłopotała się trochę na wietrze ) i zakopać dziurę koło studni! Siedzi tam już chyba ze dwie godziny! Ula zakładaj mi zaraz dziennik budowy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 mikopiko, skoro już masz materiał, to kiedy BUDOWA cz. II - REAKTYWACJA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts