Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko widzę, że po płytkach podobne gusty mamy też w ceramice łazienkowej :lol:

Oglądałam dokładnie te same serie ceramiki i też mi się podobają. Pewnie je kupię, choć najładniejszą ceramikę jesli chodzi o gatunek, ma Roca. Kabina prysznicowa dokładnie taka jaką wybraliśmy :lol: W grafitowym szkle. Nasza ma wykończenia w drewnie w środku.

A płytki nadal mi się podobają imitujace beton... :-?

Miko widzę, że po płytkach podobne gusty mamy też w ceramice łazienkowej :lol:

Oglądałam dokładnie te same serie ceramiki i też mi się podobają. Pewnie je kupię, choć najładniejszą ceramikę jesli chodzi o gatunek, ma Roca. Kabina prysznicowa dokładnie taka jaką wybraliśmy :lol: W grafitowym szkle. Nasza ma wykończenia w drewnie w środku.

A płytki nadal mi się podobają imitujace beton... :-?

wybraliście kabinę z sauną? bo my łamaliśmy się trochę ale...raz się żyje :D

Miko, jesteś mocno wykończeniowa.

My cieszymy się naszym stanem surowym otwartym.

Mam zgrubną koncepcję wykończenia i parę niewiadomych, które odkładam "na później". A że wykończeniówka czeka nas w przyszłym roku, więc nie panikuję.

Cieszę się, że prace u Ciebie postępują.

PS. Za elektykę jak wyceniali?

Miko, jesteś mocno wykończeniowa.

My cieszymy się naszym stanem surowym otwartym.

Mam zgrubną koncepcję wykończenia i parę niewiadomych, które odkładam "na później". A że wykończeniówka czeka nas w przyszłym roku, więc nie panikuję.

Cieszę się, że prace u Ciebie postępują.

PS. Za elektykę jak wyceniali?

jeszcze w liczeniu jest.. nie spieszy się chłopakowi :D

Chcemy kupić z sauną. Miałam w planach klasyczną saunę ale będzie taka kabina. Mniej miejsca na nią potrzeba. Nie muszę organizować specjalnego pomieszczenia.

Ja dopiero przymierzam sie do instalacji w domu więc takie zakupy to za jakiś miesiąc czy dwa przede mną :-? Ale robimy rozeznanie rynku :wink: :lol:

mayland musisz wiedzieć jaka ma być już na etapie elektryki i hydrauliki (trzeba w odpowiednim miejscu doprowadzić siłę , przyłącza wodne).

My tez jeszcze nie kupiliśmy ale wiemy jaką chcemy, a w drugiej łazience będziemy mieć normalny prysznic ze szklanymi drzwiami, bez brodzika i z deszczownicą...też się naszukaliśmy ufffff :-?

Ja również w drugiej łazience planuję kabinę juz bez takich fanaberi :lol: Mam już zwykły panel z masażem kupiony. Dokupię tylko brodzik i chyba kabinę. Napewno wanna bedzie za to prosta i bez hydromasażu. To co obserwuję jak wypada z wodą w czasie masażu w takich wannach zniechęciło mnie dostatecznie do chęci zakupu wanny z hydromasażem :o :lol:

Ja również w drugiej łazience planuję kabinę juz bez takich fanaberi :lol: Mam już zwykły panel z masażem kupiony. Dokupię tylko brodzik i chyba kabinę. Napewno wanna bedzie za to prosta i bez hydromasażu. To co obserwuję jak wypada z wodą w czasie masażu w takich wannach zniechęciło mnie dostatecznie do chęci zakupu wanny z hydromasażem :o :lol:

..też nie chciałam takiej wanny

Ja wannę bardziej traktuję jako rozgrzanie kości w chłodne dni , mycie to dla mnie prysznic :D

dach prezentuje (ował...) się bardzo bardzo! :D

a z łazienek bardziej podoba mi się drugi pomysł, ale chętnie obejrzę oba w realizacji :D

:oops: :lol: :lol:

dolna łazienka bedzie na pobudzenie a górna na wyciszenie :lol:

to tak jak u mnie :lol:

to znaczy, że dobrze wymyśliłam? :D

mikopiko jak śmiesz w to wątpić :lol:

toż to idealny pomysł :D :wink: