Jasia 13.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Hej Mikopiko! już zdecydowałaś jaka będzie ta łazienka / łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Hej Mikopiko widziałam łazienkę Aparici stripes jest piękna, tyle że dominowały tam płytki białe, a może lepiej zobacz samahttp://www.sanimex.com.pl/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 hej dziewczyny na dole będzie aparici podoba mi się bardzo tubądzin sublime http://test.tubadzin.pl/kolekcja.php?id=239&powrot=kolekcje&typ=0 i taki chyba będzie na górze dzięki za link fajne te łazienki...szkoda tylko, że nie bliżej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 a tak wyglądał mój dach w sobotę ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 miko ładny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 miko ładny dach miło mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Miko widzę, że po płytkach podobne gusty mamy też w ceramice łazienkowej Oglądałam dokładnie te same serie ceramiki i też mi się podobają. Pewnie je kupię, choć najładniejszą ceramikę jesli chodzi o gatunek, ma Roca. Kabina prysznicowa dokładnie taka jaką wybraliśmy W grafitowym szkle. Nasza ma wykończenia w drewnie w środku. A płytki nadal mi się podobają imitujace beton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Miko widzę, że po płytkach podobne gusty mamy też w ceramice łazienkowej Oglądałam dokładnie te same serie ceramiki i też mi się podobają. Pewnie je kupię, choć najładniejszą ceramikę jesli chodzi o gatunek, ma Roca. Kabina prysznicowa dokładnie taka jaką wybraliśmy W grafitowym szkle. Nasza ma wykończenia w drewnie w środku. A płytki nadal mi się podobają imitujace beton... wybraliście kabinę z sauną? bo my łamaliśmy się trochę ale...raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Miko, jesteś mocno wykończeniowa. My cieszymy się naszym stanem surowym otwartym.Mam zgrubną koncepcję wykończenia i parę niewiadomych, które odkładam "na później". A że wykończeniówka czeka nas w przyszłym roku, więc nie panikuję. Cieszę się, że prace u Ciebie postępują. PS. Za elektykę jak wyceniali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Miko, jesteś mocno wykończeniowa. My cieszymy się naszym stanem surowym otwartym. Mam zgrubną koncepcję wykończenia i parę niewiadomych, które odkładam "na później". A że wykończeniówka czeka nas w przyszłym roku, więc nie panikuję. Cieszę się, że prace u Ciebie postępują. PS. Za elektykę jak wyceniali? jeszcze w liczeniu jest.. nie spieszy się chłopakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Chcemy kupić z sauną. Miałam w planach klasyczną saunę ale będzie taka kabina. Mniej miejsca na nią potrzeba. Nie muszę organizować specjalnego pomieszczenia. Ja dopiero przymierzam sie do instalacji w domu więc takie zakupy to za jakiś miesiąc czy dwa przede mną Ale robimy rozeznanie rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 mayland musisz wiedzieć jaka ma być już na etapie elektryki i hydrauliki (trzeba w odpowiednim miejscu doprowadzić siłę , przyłącza wodne). My tez jeszcze nie kupiliśmy ale wiemy jaką chcemy, a w drugiej łazience będziemy mieć normalny prysznic ze szklanymi drzwiami, bez brodzika i z deszczownicą...też się naszukaliśmy ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ja również w drugiej łazience planuję kabinę juz bez takich fanaberi Mam już zwykły panel z masażem kupiony. Dokupię tylko brodzik i chyba kabinę. Napewno wanna bedzie za to prosta i bez hydromasażu. To co obserwuję jak wypada z wodą w czasie masażu w takich wannach zniechęciło mnie dostatecznie do chęci zakupu wanny z hydromasażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.08.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ja również w drugiej łazience planuję kabinę juz bez takich fanaberi Mam już zwykły panel z masażem kupiony. Dokupię tylko brodzik i chyba kabinę. Napewno wanna bedzie za to prosta i bez hydromasażu. To co obserwuję jak wypada z wodą w czasie masażu w takich wannach zniechęciło mnie dostatecznie do chęci zakupu wanny z hydromasażem ..też nie chciałam takiej wanny Ja wannę bardziej traktuję jako rozgrzanie kości w chłodne dni , mycie to dla mnie prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 14.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dach prezentuje (ował...) się bardzo bardzo! a z łazienek bardziej podoba mi się drugi pomysł, ale chętnie obejrzę oba w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dach prezentuje (ował...) się bardzo bardzo! a z łazienek bardziej podoba mi się drugi pomysł, ale chętnie obejrzę oba w realizacji dolna łazienka bedzie na pobudzenie a górna na wyciszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dach prezentuje (ował...) się bardzo bardzo! a z łazienek bardziej podoba mi się drugi pomysł, ale chętnie obejrzę oba w realizacji dolna łazienka bedzie na pobudzenie a górna na wyciszenie to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dach prezentuje (ował...) się bardzo bardzo! a z łazienek bardziej podoba mi się drugi pomysł, ale chętnie obejrzę oba w realizacji dolna łazienka bedzie na pobudzenie a górna na wyciszenie to tak jak u mnie to znaczy, że dobrze wymyśliłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.08.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a i słuchajcie dach mi się normalnie ...skończył tylko okienek połaciowych nie ma bo zostały ładnie zapakowane i wywiezione w siną dal , żeby nóg nie dostały ale mówie wam ech ....dom zrobił sie dom a nie jakiś papowiec. Mordka mi się cieszy wiecie co? fajnie mieć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 dach prezentuje (ował...) się bardzo bardzo! a z łazienek bardziej podoba mi się drugi pomysł, ale chętnie obejrzę oba w realizacji dolna łazienka bedzie na pobudzenie a górna na wyciszenie to tak jak u mnie to znaczy, że dobrze wymyśliłam? mikopiko jak śmiesz w to wątpić toż to idealny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts