mikopiko 18.09.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Miko, Piękny dach bez dwóch zdań Czekam na efekt finalny twoich płytkowych poszukiwań, coś mi się zdaje, że zrobi wrażenie dzięki a co u ciebie ? zaraz idę zobaczę czy coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.09.2007 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Braza a jak ty mnie odnalazłaś Ma się te swoje żenujące sposoby Podczytywałam juz wcześniej, ale jakoś tak po cichutku a ty podglądałaś mnie dobrze, że się ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.09.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 hej hej troszku mnie nie było a tu się tyle wydarzyło mikopiko zdecydowalas sie na futuro z Polcoloritu? zgadałam sie pare dni temu ze znajomą, która chlipała, ze kładzenie futuro to koszmar i musiała dać listwy bowiem przy cieciu starszne odpryski sie robiły, ale nie wiem ile w tym winy tych płytek a ile płytkarzy ja położylam z Polcoloritu Style i faktycznie nieladnie sie cieły, ale wsiadłam na moich płytkarzy i powiedziałam że nie wypuszcze dopóki do porządku mojej łazienki nie zrobią ja to wogóle niezdecydowana jestem raz to mi się podoba a raz zupełnie co innego na 99% będzie aparici , i chyba tubądzin sublim ale.... wiecie może za chwilę wylecę z czymś innym dobrze, że jeszcze nic nie kupiłam8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.09.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 http://img517.imageshack.us/img517/1070/23074714ck7.jpg CERAMIKA MARCONI z serii LOFT SILVER. -66 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.09.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 kominki http://www.tarnava.pl/pliki/galeria/nowoczesne/perfekt_nowoczesne_27.jpg http://www.tarnava.pl/pliki/galeria/nowoczesne/perfekt_nowoczesne_02.jpg http://img400.imageshack.us/img400/2558/img6792nb1.jpg http://www.sekend.pl/kominki/components/com_virtuemart/shop_image/product/kominki/awangardowe/max2.jpg http://www.sekend.pl/kominki/components/com_virtuemart/shop_image/product/kominki/awangardowe/max29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Mikropijko, pół roku temu jak pokazywałam Wumilowi taki kominek jak ty przed "chwilą" to też byliśmy zachwyceni ale teraz KOMINKOM Z PęNIECIEM MóWI NIE, dlaczego, mam wrażenie, że co drugi kominek na Muratorze jest z pęknięciem, Horror, jak dla mnie co nie oznacza, że nie jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.09.2007 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Mikropijko, . a kto to? nie znam takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Mikropijko, . a kto to? nie znam takiej Czepiacie się koleżanko, człek rano siadł z lapopem, a ni kawy ani okularów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.09.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Mikropijko, . a kto to? nie znam takiej Czepiacie się koleżanko, człek rano siadł z lapopem, a ni kawy ani okularów... trza tak było od razu masz kawe http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_latte,_zdjecie_kawy_latte_1473.jpg a co do kominków to to są moje typy na razie ale znając moje typy łazienek ....to wiesz jeszcze mi sie 23456788 razy zmieni a to co ostatecznie wybiorę będzie najsłuszniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 To może ten kamień powinien być ciemny, jakiś szary marmur, albo coś. Czy wręcz stalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.09.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 To może ten kamień powinien być ciemny, jakiś szary marmur, albo coś. Czy wręcz stalowy może i tak co do pęknięć to też pewnie nie będzie. Od początku budowy wymyślałam tragicznie...esy floresy, wycinanki z gresu i takie tam... teraz bardziej proste cięcia mnie pociągają itd , proste łączenia czy ktoś z was ma zdjęcie ciemnego, szarego kwadratowego brodzika z konglomeratu ? szukam takiego i nie mogę znaleźć ...znowu wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A był chyba we wrześniowy M jak mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A jakie jest zdrobnienie od mikopiko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.09.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 A jakie jest zdrobnienie od mikopiko? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja też chcę kominek z pęknieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ja jeszcze nie wiem do końca ale za to wiem, że mąż dzisiaj tworzy drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący Pokażesz te drzwi, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo ładnie ten dach ci wyszedł. Co to za dachowka? Co do kafli w łazience to tez wciąz zmieniam zdanie, ale raczej na pewno bedzie kremowo bezowa przy sypialni oklepana ale ja nie cierpie juz tej mojej niebieskiej łazienki w domu a brązową dalej lubię, jakoś mnie relaksuje. Corka chce za to szaro żołtą ale nie moge w zadnej kolekcji nic znależć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący Pokażesz te drzwi, mam nadzieję Amen kobieta mądrze mówi!!!!!!!!!! U mnie łazienka będzie niebiesko - morska u dziewczyn będzie wiosenna łąką a na dole Babie Lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący Pokażesz te drzwi, mam nadzieję Amen kobieta mądrze mówi!!!!!!!!!! U mnie łazienka będzie niebiesko - morska u dziewczyn będzie wiosenna łąką a na dole Babie Lato Wnioskuję z tego że ja głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts