braza 25.09.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo ładnie ten dach ci wyszedł. Co to za dachowka? Co do kafli w łazience to tez wciąz zmieniam zdanie, ale raczej na pewno bedzie kremowo bezowa przy sypialni oklepana ale ja nie cierpie juz tej mojej niebieskiej łazienki w domu a brązową dalej lubię, jakoś mnie relaksuje. Corka chce za to szaro żołtą ale nie moge w zadnej kolekcji nic znależć . Veruniu. Opoczno ma w swojej ofercie jasno szary gres Kallisto i żółte płytki Piano 22,5x30, Bravo 22,5x30, Matta 25x35. Akurat mam przed sobą ich katalog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ale ten zołty to taki bardziej cytrynowy chcę i żeby te płytki z szarym były z jednej kolecji bo takie mieszanie nie zawsze jest korzystne, zwykle płytki roznia się fakturąMiko wybacz że tu się wcisnęłam do ciebie z tymi płytkami , juz milknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 aleście się rozgadały ale suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 a co do brązu w łazienkach: byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię wszystko tylko nie brąz, a kobieta jakieś 10 m za mną.. o choć jedna się zbuntowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Bardzo ładnie ten dach ci wyszedł. Co to za dachowka? . dachówka to ruppceramika sirius 13 ceglasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący Pokażesz te drzwi, mam nadzieję Amen kobieta mądrze mówi!!!!!!!!!! U mnie łazienka będzie niebiesko - morska u dziewczyn będzie wiosenna łąką a na dole Babie Lato Wnioskuję z tego że ja głupio Verunia też jest mądra teraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a co do brązu w łazienkach: byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię wszystko tylko nie brąz, a kobieta jakieś 10 m za mną.. o choć jedna się zbuntowała ja tez brązów nie chciałam i mam piękną pomarańczową łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 To ja tez chce posłuchac dobrych rad o kolorach płytek do łazienki, juz niedługo czeka mnie decyzja w jakim kolorze bedzie łazienka na górze mogem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący Pokażesz te drzwi, mam nadzieję Amen kobieta mądrze mówi!!!!!!!!!! U mnie łazienka będzie niebiesko - morska u dziewczyn będzie wiosenna łąką a na dole Babie Lato Wnioskuję z tego że ja głupio Verunia też jest mądra teraz lepiej Tosinek a ty w S-wku się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 a co do brązu w łazienkach: byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię wszystko tylko nie brąz, a kobieta jakieś 10 m za mną.. o choć jedna się zbuntowała ja tez brązów nie chciałam i mam piękną pomarańczową łazienkę a ja już nie wiem co bedę mieć a jak glazurnik? skończył , jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 To ja tez chce posłuchac dobrych rad o kolorach płytek do łazienki, juz niedługo czeka mnie decyzja w jakim kolorze bedzie łazienka na górze mogem oczywiście ale nie posłuchać a poradzić nam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Miko czy ja mogę od czasu do czasu podrzucić jakieś zdjęcie, jeśli coś ciekawego wpadnie mi w oczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Miko ja myślę by połączyc szklaną mozajkę w odcieniach grafitu i turkusu (efekt takiej benzynki) z surowym szarym granitem w duzych płytkach Też nie chciałabym uciekać w brązy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Oooo, zadymka damska widzę wariacje na temat łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Braza wrzucaj, wrzucaj mayland toś mi smaka narobiła ...chce ci tylko powiedzieć, że o szklanej mozaice marzę jea normalnie szok króliczku witaj w mej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a co do brązu w łazienkach: byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię wszystko tylko nie brąz, a kobieta jakieś 10 m za mną.. o choć jedna się zbuntowała przypomina mi sie jak szukalismy z mezem plytek, łaziłam i od razu uprzedzałam: tylko nie patrz na brązowe, mam już dosyc brązowych łazienek. Jak wypatrzyłam sobie płytki dowiedziałam sie ze moge je dostac co najwyzej w połowie wrzesnia , płytkarze już na budowie, a ja bez płytek Dorwałam Polcolorit kiwi do jednej lazienki, a z kupowanie do drugiej łazienki było tak: Wchodzę do wielkiego salonu łazenek -Dzieńdobry proszę powiedzieć z której kolekcji mają Państwo płytki do kupienia już dziś? Miły Pan prowadzi i pokazuje 3 ekspozycje, z których płytki są na magazynie i co ??? i wszystkie 3 są w kolorach brązowych no i wybralam jedne z nich nie chciałam łazienki brązowej, ale na całe szczęście same płytki podobają mi się baardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ta mozajka o której myślę jest w Obi. Kosztuje ok. 100zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Skoro mogę to od razu jedna, która bardzo mi się podoba kolorystycznie, zaznaczam. Pewnie już ją znasz, ale co tam, nie zaszkodzi Opoczno, seria Etnica orange creme te ciemne to co prawda brąz, ale w tym zestawieniu może być http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/915.jpg I zupełne szaleństwo kolorystyczne, ale baardzooo mi się też podoba. Opoczno Magica, też znana http://www.opoczno.com/produkty_zasoby/1129.jpg A się rozszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tosinek a ty w S-wku się budujesz? Nie daleko ale jednak w stolicy? A co wpadaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Tosinek a ty w S-wku się budujesz? Nie daleko ale jednak w stolicy? A co wpadaniesz? wiesz ja z S-ka pochodzę, tam mieszkałam od urodzenia do 24rż, tam chodziłam do podstawówki i liceum . Jeżdże co weekend bo tam mieszka moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts