mikopiko 27.09.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a co do brązu w łazienkach: byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię wszystko tylko nie brąz, a kobieta jakieś 10 m za mną.. o choć jedna się zbuntowała przypomina mi sie jak szukalismy z mezem plytek, łaziłam i od razu uprzedzałam: tylko nie patrz na brązowe, mam już dosyc brązowych łazienek. Jak wypatrzyłam sobie płytki dowiedziałam sie ze moge je dostac co najwyzej w połowie wrzesnia , płytkarze już na budowie, a ja bez płytek Dorwałam Polcolorit kiwi do jednej lazienki, a z kupowanie do drugiej łazienki było tak: Wchodzę do wielkiego salonu łazenek -Dzieńdobry proszę powiedzieć z której kolekcji mają Państwo płytki do kupienia już dziś? Miły Pan prowadzi i pokazuje 3 ekspozycje, z których płytki są na magazynie i co ??? i wszystkie 3 są w kolorach brązowych no i wybralam jedne z nich nie chciałam łazienki brązowej, ale na całe szczęście same płytki podobają mi się baardzo ciekawe czy polskie płytkie geż takie są niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ta mozajka o której myślę jest w Obi. Kosztuje ok. 100zł/m2 chciałabym pojechać i zobaczyć ale chyba dopiero w niedzielę bedę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Braza róż odpada mam trzech chłopaków w domu wyobrażasz sobie ich wychodzących z różowej łazienki , chyba musieliby działać po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Braza róż odpada mam trzech chłopaków w domu wyobrażasz sobie ich wychodzących z różowej łazienki , chyba musieliby działać po ciemku Ale to czerwień jest Miko. Na tym zdjęciu faktycznie trochę różowo wyszła, ale mam przed nosem papierowy katalog Opoczna i jak bony dyny czerwień. Taka ładna, żywa Jak coś znajdę jeszcze co mnie rajcuje wklejać, czy dać już spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Braza róż odpada mam trzech chłopaków w domu wyobrażasz sobie ich wychodzących z różowej łazienki , chyba musieliby działać po ciemku Ale to czerwień jest Miko. Na tym zdjęciu faktycznie trochę różowo wyszła, ale mam przed nosem papierowy katalog Opoczna i jak bony dyny czerwień. Taka ładna, żywa Jak coś znajdę jeszcze co mnie rajcuje wklejać, czy dać już spokój? wklejaj tylko coś może w brązie żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jak coś znajdę jeszcze co mnie rajcuje wklejać, czy dać już spokój? wklejaj tylko coś może w brązie żart Nie straszszszsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 27.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 wklejaj tylko coś może w brązie żart A mogę ja, mogę... Pewnie mogę więc wkleje moje niebrązowe inspiracje http://images20.fotosik.pl/388/df331148e76ce6ef.jpg http://www.camero.pl/asortyment/fap_ceramiche/plytki_ceramiczne/crea//int1b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 hej danap chyba zmienie tytuł ..inspiracje łazienkowe ... fajnie a co tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący Pokażesz te drzwi, mam nadzieję Amen kobieta mądrze mówi!!!!!!!!!! U mnie łazienka będzie niebiesko - morska u dziewczyn będzie wiosenna łąką a na dole Babie Lato Wnioskuję z tego że ja głupio Verunia też jest mądra teraz lepiej Wychodzi na to, że ja w ogóle nie muszę mówić, tylko że jestem gł...a , bo mam taki kominek . Murowany dół psychiczny przez tydzień, co najmniej . Pozdrowienia Miko. Sledzę z ukrycia co się u Ciebie dzieje, a dzieje się, że ho, ho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Sonika normalnie mnie zaskakujecie nie ..no ja to dziś doła mieć nie będę czuję się podbudowana takie osoby mnie tu podglądają, idę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jakie takie, jakie takie ? Na dodatek jedną z łazienek mam w brązach i właśnie chciałam wkleić zdjęcie, bo się dorobiłam lustra, ale teraz to nie wiem . Chyba poprzestanę na trawce . Ty idziesz sprzątać, a ja płakać w kąciku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jakie takie, jakie takie ? Na dodatek jedną z łazienek mam w brązach i właśnie chciałam wkleić zdjęcie, bo się dorobiłam lustra, ale teraz to nie wiem . Chyba poprzestanę na trawce . Ty idziesz sprzątać, a ja płakać w kąciku . nie rycz młoda domek masz taki fajny, że ci zazdroszczę ja to takiego chyba nigdy nie będę miała i wklejaj zdjęcia trawka też może być a w przyszłym roku bedę cię zanudzać jak ty to zrobiłaś , że masz taki piękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 hej dopisuje sie kolejna poruszona negatywna opinia peknietego kominka no nie przesadzajcie dziewczyny na 54579 zarejestrowanych uzytkownikow forum muratora naliczylam tych kominkow tylko kilka ale najwazniejsze - kazdem to co jemu sie podoba Mikopiko, dach sliczny..dachowka przecudna masz super pomysly! buduj szybko poniewaz jestem baardzo ciekawa ich realizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 hej dopisuje sie kolejna poruszona negatywna opinia peknietego kominka no nie przesadzajcie dziewczyny na 54579 zarejestrowanych uzytkownikow forum muratora naliczylam tych kominkow tylko kilka ale najwazniejsze - kazdem to co jemu sie podoba Mikopiko, dach sliczny..dachowka przecudna masz super pomysly! buduj szybko poniewaz jestem baardzo ciekawa ich realizacji! i masz rację ...oczywiście ze swoim kominkiem, który wkleiłam co do pomysłów no to już sama nie wiem potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie hmmm po tym co widze do tej pory nie przewiduje rozczarowania nawet...jesli nie znajde w Twoim domku kominka z peknieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie hmmm po tym co widze do tej pory nie przewiduje rozczarowania nawet...jesli nie znajde w Twoim domku kominka z peknieciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie To taka kokieteria Miko? Już czuję przez skórę, że będzie SUPER . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Soniko, czuje podobnie wg.paseczka Miko na koncowy efekt musimy poczekac jeszcze 8 miesiecy i 4 dni kurcze dlugo! dlugo! a ja niecierpliwa z natury jestem ide do Ciebie oczy nacieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie To taka kokieteria Miko? Już czuję przez skórę, że będzie SUPER . no teraz to chyba zmienię nika przecież to naciski są a jak nie wyjdzie? to co wtedy ...pochlastam się a wiecie, że chcemy sami ułożyć gres w garażu coś mnie tak napadło, że chętnie bym już to zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wy mnie lepiej zmotywujcie do odchudzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts