Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

a co do brązu w łazienkach:

byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię

wszystko tylko nie brąz,

a kobieta jakieś 10 m za mną..

o choć jedna się zbuntowała :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

przypomina mi sie jak szukalismy z mezem plytek, łaziłam i od razu uprzedzałam: tylko nie patrz na brązowe, mam już dosyc brązowych łazienek. Jak wypatrzyłam sobie płytki dowiedziałam sie ze moge je dostac co najwyzej w połowie wrzesnia :evil: , płytkarze już na budowie, a ja bez płytek :o

Dorwałam Polcolorit kiwi do jednej lazienki, a z kupowanie do drugiej łazienki było tak:

Wchodzę do wielkiego salonu łazenek

-Dzieńdobry proszę powiedzieć z której kolekcji mają Państwo płytki do kupienia już dziś?

Miły Pan prowadzi i pokazuje 3 ekspozycje, z których płytki są na magazynie

i co ???

i wszystkie 3 są w kolorach brązowych :o

no i wybralam jedne z nich :-?

nie chciałam łazienki brązowej, ale na całe szczęście same płytki podobają mi się baardzo :lol:

:lol: :lol: :lol:

ciekawe czy polskie płytkie geż takie są niedostępne :roll:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza róż odpada :roll: mam trzech chłopaków w domu :roll: wyobrażasz sobie ich wychodzących z różowej łazienki :roll: :lol: :lol: :lol: , chyba musieliby działać po ciemku :o :lol:

Ale to czerwień jest Miko. Na tym zdjęciu faktycznie trochę różowo wyszła, ale mam przed nosem papierowy katalog Opoczna i jak bony dyny czerwień. Taka ładna, żywa :D

Jak coś znajdę jeszcze co mnie rajcuje wklejać, czy dać już spokój?

Braza róż odpada :roll: mam trzech chłopaków w domu :roll: wyobrażasz sobie ich wychodzących z różowej łazienki :roll: :lol: :lol: :lol: , chyba musieliby działać po ciemku :o :lol:

Ale to czerwień jest Miko. Na tym zdjęciu faktycznie trochę różowo wyszła, ale mam przed nosem papierowy katalog Opoczna i jak bony dyny czerwień. Taka ładna, żywa :D

Jak coś znajdę jeszcze co mnie rajcuje wklejać, czy dać już spokój?

wklejaj tylko coś może w brązie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

żart :D

Miko błagam, tylko nie kominek z pęknięciem :oops: :-? Jest setki, co ja mówię, tysiące pięknych kominków na pewno coś wybierzesz :D To tak jak z brązowo-beżowymi łazienkami - są piękne - fakt, ale tyle ich już widziałam, że ja swoją kiedyś na pewno zrobię w innych kolorach :wink:

Osobiście wyznaję zasadę, że im mniej udziwnień, tym efekt bardziej piorunujący 8)

Pokażesz te drzwi, mam nadzieję :)

Amen kobieta mądrze mówi!!!!!!!!!!

U mnie łazienka będzie niebiesko - morska u dziewczyn będzie wiosenna łąką a na dole Babie Lato

Wnioskuję z tego że ja głupio :roll: :-?

Verunia też jest mądra teraz lepiej

Wychodzi na to, że ja w ogóle nie muszę mówić, tylko że jestem gł...a :( , bo mam taki kominek :cry: .

Murowany dół psychiczny przez tydzień, co najmniej :wink: .

Pozdrowienia Miko.

Sledzę z ukrycia :wink: co się u Ciebie dzieje, a dzieje się, że ho, ho :D .

Jakie takie, jakie takie :o :wink: ?

Na dodatek jedną z łazienek mam w brązach :( i właśnie chciałam wkleić zdjęcie, bo się dorobiłam lustra, ale teraz to nie wiem :-? .

Chyba poprzestanę na trawce :wink: :roll: .

Ty idziesz sprzątać, a ja płakać w kąciku :wink: :cry: .

nie rycz młoda :lol: :lol: :lol:

domek masz taki fajny, że ci zazdroszczę :oops: ja to takiego chyba nigdy nie będę miała :(

i wklejaj zdjęcia :evil: trawka też może być :D

a w przyszłym roku bedę cię zanudzać jak ty to zrobiłaś , że masz taki piękny ogród :D

hej dopisuje sie kolejna poruszona negatywna opinia peknietego kominka :wink: :lol:

no nie przesadzajcie dziewczyny :roll: na 54579 zarejestrowanych uzytkownikow forum muratora naliczylam tych kominkow tylko kilka :o :lol:

ale najwazniejsze - kazdem to co jemu sie podoba ;)

Mikopiko,

dach sliczny..dachowka przecudna :)

masz super pomysly! buduj szybko ;) poniewaz jestem baardzo ciekawa ich realizacji!

hej dopisuje sie kolejna poruszona negatywna opinia peknietego kominka :wink: :lol:

no nie przesadzajcie dziewczyny :roll: na 54579 zarejestrowanych uzytkownikow forum muratora naliczylam tych kominkow tylko kilka :o :lol:

ale najwazniejsze - kazdem to co jemu sie podoba ;)

Mikopiko,

dach sliczny..dachowka przecudna :)

masz super pomysly! buduj szybko ;) poniewaz jestem baardzo ciekawa ich realizacji!

:lol: :lol: :lol: i masz rację :lol: :lol: :lol: ...oczywiście ze swoim kominkiem, który :oops: wkleiłam :oops: :D

co do pomysłów :roll: no to już sama nie wiem :roll:

potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie :wink:

potem wkleje wam swoje wnętrza i...będzie rozczarowanie :wink:

To taka kokieteria :wink: :D Miko?

Już czuję przez skórę, że będzie SUPER :D .

no teraz to chyba zmienię nika :oops:

przecież to naciski są :o :wink:

a jak nie wyjdzie? :roll:

to co wtedy :roll: ...pochlastam się :lol: :lol: :lol:

a wiecie, że chcemy sami ułożyć gres w garażu :o

coś mnie tak napadło, że chętnie bym już to zaczęła :roll: