MiA Wojtek 28.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a wiecie, że chcemy sami ułożyć gres w garażu coś mnie tak napadło, że chętnie bym już to zaczęła ja garaz sobie odpuszczam musimy miec mozliwosc wjazdu furmanka,kiedy jestesmy w "domu" ale komorke tymi recyma wygresuje i wykafelkuje - resztkami kafli a jest tego troche a co! tez chce miec rzeczwisty..namacalny wklad w budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wy mnie lepiej zmotywujcie do odchudzania hehe mow do tej co wlasnie pol paczki polskiego ptasiego mleczka pochlonela mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no teraz to chyba zmienię nika przecież to naciski są nie zmieniaj...ten jest fajny obiecuje poprawe Mikopiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.09.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no teraz to chyba zmienię nika Nika możesz, ale avatarka ani się waż . Były już próby i muszę szczerze powiedzieć, że zupełnie, ale to zupełnie nie udane . Powiem więcej, były %&&*(*$^*#^%$#%^&*^, takie właśnie były . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.09.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wy mnie lepiej zmotywujcie do odchudzania hehe mow do tej co wlasnie pol paczki polskiego ptasiego mleczka pochlonela mniam mniam no to mów mi grube jest brzydkie, grube jest brzydkie cholera niby bardzo bym chciała a z drugiej strony lodówkę ciągle otwieram CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od poniedziałku!!!!! zaczynam!!!!!! do końca roku schudnę!!!!!!!!! przynajmniej 15 kilo a jak nie to .... coś wymyślę w duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.09.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Miko, Widzę, że szaleństwo łazienkowe w twoim wątku trwa w najlepsze Super, wczuwam się w przyszłe klimaty Gatuluję wyznaczenia godziny zero to niezła motywacja do działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 28.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Na dodatek jedną z łazienek mam w brązach i właśnie chciałam wkleić zdjęcie, bo się dorobiłam lustra, ale teraz to nie wiem . HA!! i tak zobaczyłam , ładna, podoba mi się. Ale nie będę miała brązów, nie dlatego że sa nieładne, oklepane i pospolite, tylko dlatego że ja źle się czuję w brązach, przytłacza mnie taka kolorystyka, moja skóra wygląda źle, czuje się tak jakbym była z innej planety, Po prostu nie pasuję do brązów- no albo one do mnie Ale podobaja mi się takie wnetrza u kogoś. Ja natomiast odżywam w kolorach chłodnych, kontrastowych, moje ulubione połączenie to czarny z białym Macie też tak z jakimś kolorem/stylem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja natomiast odżywam w kolorach chłodnych, kontrastowych, moje ulubione połączenie to czarny z białym Macie też tak z jakimś kolorem/stylem ?? Ja mam. Uwielbiam kolory tzw. jesieni: ciemne, prawie butelkowe zielenie, złamane lekkim brązem pomarańcze, lekko złamane szarym czerwienie. Żle się czuję w kolorach pastelowych i mdłych, mam wrażenie, że zjadłam za dużo słodyczy. Co nie znaczy, że mi się nie podobają u kogoś. Tak jest z wieloma rzeczami - u kogoś nas zachwycają, ale sami czulibyśmy się z tym i w tym źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 28.09.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja mam. Uwielbiam kolory tzw. jesieni: ciemne, prawie butelkowe zielenie, złamane lekkim brązem pomarańcze, lekko złamane szarym czerwienie. mam "brązową" przyjaciółkę. Systematycznie (tak ze 2razy w roku) kupuje sobie cos czarnego lub szarego, zgadnijcie w czyjej szafie lądują te rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.09.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 no teraz to chyba zmienię nika Nika możesz, ale avatarka ani się waż . Były już próby i muszę szczerze powiedzieć, że zupełnie, ale to zupełnie nie udane . Powiem więcej, były %&&*(*$^*#^%$#%^&*^, takie właśnie były . Dwiema rencami się pod tym podpisujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Hmmm odchudzanie hmmmmm.... Oponki są słodziutkie Zwłaszcza te serowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Miko, Widzę, że szaleństwo łazienkowe w twoim wątku trwa w najlepsze Super, wczuwam się w przyszłe klimaty Gatuluję wyznaczenia godziny zero to niezła motywacja do działania hej godzina 0 mam nadzieję zawita wcześniej, wyznaczony czas to maximum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hmmm odchudzanie hmmmmm.... Oponki są słodziutkie Zwłaszcza te serowe oj wcale nie są słodziutkie ...wcale będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 braza, danap wiecie ja lubie brązy, beże, kawę z mlekiem i takie tam ale to wszystko przez te aranżacje łazienkowe w salonach moim zdaniem brązowe łazienki są bardzo eleganckie tylko mi się już trochę opatrzyły ....zresztą teraz też mam brąz..więc chce trochę zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja wcale nie twierdzę, że brązowe łazienki są brzydkie, wręcz przeciwnie, wyglądają świetnie i właśnie tak elegancko. Tylko że też mam po prostu przesyt tych brązowych aranżacji. Tak samo było kiedyś z niebieskim i białym, a nawet był czas, gdy ludziska oszaleli na punkcie czarnych. Każdy lubi to, co lubi i ja to szanuję. Koleżanka ma brązowo-kremową aranżację i mnie zatkało z zachwytu, taka piękna. Ale sama nie zdecydowałabym się na ten kolor. Ale sie wymądrzyłam Jak coś podpatrzę, podesłać? A może powiesz, jakie jeszcze ewentualnie kolory wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.10.2007 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 volcano 1v http://www.hajduk.com.pl/foto_duze/FD2_99.jpg http://www.hajduk.com.pl/foto_duze/FD1_99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.10.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 jestem z siebie i z męża dumna wciągneliśmy 10 płyt osb 22 na jętki...uwierzcie to nie było proste. ile ważą nie wiem ale cholernie ciężkie , do tego wymiary to 2,5m na 1,2 W ten sposób powstał strych użytkowy co prawda można tam poruszać się na kolanach ale ile tam można różności wkładać Jutro będziemy kończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Hej!Pytalas o kominekmam wklad firmy Arysto model vis a vis pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 a co do brązu w łazienkach: byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię wszystko tylko nie brąz, a kobieta jakieś 10 m za mną.. o choć jedna się zbuntowała ja tez brązów nie chciałam i mam piękną pomarańczową łazienkę a ja już nie wiem co bedę mieć a jak glazurnik? skończył , jesteś zadowolona? bardzo jak umyję z kurzu to porobię zdjęcia i ci podeslę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Miko wybierasz kominek jako źródło ciepła w domu (z płaszczem lub z rozprowadzeniem)?? Czy tylko palić dla przyjemności ? Bo ja sie zastanawiam czy kupować drogi wkład Skoro mam palić tylko rekreacyjnie to chyba nie bedę wyrzucać kasy w niewiadomo jaki wkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts