Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

a wiecie, że chcemy sami ułożyć gres w garażu :o

coś mnie tak napadło, że chętnie bym już to zaczęła :roll:

ja garaz sobie odpuszczam :roll: musimy miec mozliwosc wjazdu furmanka,kiedy jestesmy w "domu" :-?

ale komorke tymi recyma wygresuje i wykafelkuje - resztkami kafli a jest tego troche :roll: a co! tez chce miec rzeczwisty..namacalny wklad w budowe :wink:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wy mnie lepiej zmotywujcie do odchudzania :cry:

hehe mow do tej co wlasnie pol paczki :oops: polskiego ptasiego mleczka pochlonela mniam mniam

no to mów mi

grube jest brzydkie, grube jest brzydkie :roll: :roll:

cholera niby bardzo bym chciała a z drugiej strony lodówkę ciągle otwieram :cry: :cry: :cry:

CHCĘ SCHUDNĄĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

od poniedziałku!!!!! zaczynam!!!!!!

do końca roku schudnę!!!!!!!!!

przynajmniej 15 kilo :-?

a jak nie to .... :roll:

coś wymyślę w duchu 8)

Na dodatek jedną z łazienek mam w brązach :( i właśnie chciałam wkleić zdjęcie, bo się dorobiłam lustra, ale teraz to nie wiem :-? .

HA!! i tak zobaczyłam :lol: :lol: , ładna, podoba mi się.

Ale nie będę miała brązów, nie dlatego że sa nieładne, oklepane i pospolite, tylko dlatego że ja źle się czuję w brązach, przytłacza mnie taka kolorystyka, moja skóra wygląda źle, czuje się tak jakbym była z innej planety, Po prostu nie pasuję do brązów- no albo one do mnie :wink:

Ale podobaja mi się takie wnetrza u kogoś.

Ja natomiast odżywam w kolorach chłodnych, kontrastowych, moje ulubione połączenie to czarny z białym :D Macie też tak z jakimś kolorem/stylem ??

Ja natomiast odżywam w kolorach chłodnych, kontrastowych, moje ulubione połączenie to czarny z białym :D Macie też tak z jakimś kolorem/stylem ??

Ja mam. Uwielbiam kolory tzw. jesieni: ciemne, prawie butelkowe zielenie, złamane lekkim brązem pomarańcze, lekko złamane szarym czerwienie. Żle się czuję w kolorach pastelowych i mdłych, mam wrażenie, że zjadłam za dużo słodyczy. Co nie znaczy, że mi się nie podobają u kogoś. Tak jest z wieloma rzeczami - u kogoś nas zachwycają, ale sami czulibyśmy się z tym i w tym źle :D

Ja mam. Uwielbiam kolory tzw. jesieni: ciemne, prawie butelkowe zielenie, złamane lekkim brązem pomarańcze, lekko złamane szarym czerwienie.

mam "brązową" przyjaciółkę. Systematycznie (tak ze 2razy w roku)

kupuje sobie cos czarnego lub szarego, zgadnijcie w czyjej szafie lądują te rzeczy :lol: :lol:

no teraz to chyba zmienię nika :oops:

Nika możesz, ale avatarka ani się waż :wink: .

Były już próby i muszę szczerze powiedzieć, że zupełnie, ale to zupełnie nie udane :wink: .

Powiem więcej, były %&&*(*$^*#^%$#%^&*^, takie właśnie były :wink: :D .

Dwiema rencami się pod tym podpisujem 8) :lol: :lol:

Ja wcale nie twierdzę, że brązowe łazienki są brzydkie, wręcz przeciwnie, wyglądają świetnie i właśnie tak elegancko. Tylko że też mam po prostu przesyt tych brązowych aranżacji. Tak samo było kiedyś z niebieskim i białym, a nawet był czas, gdy ludziska oszaleli na punkcie czarnych. Każdy lubi to, co lubi i ja to szanuję. Koleżanka ma brązowo-kremową aranżację i mnie zatkało z zachwytu, taka piękna. Ale sama nie zdecydowałabym się na ten kolor.

Ale sie wymądrzyłam :wink:

Jak coś podpatrzę, podesłać? A może powiesz, jakie jeszcze ewentualnie kolory wchodzą w grę :D

jestem z siebie i z męża dumna :D wciągneliśmy 10 płyt osb 22 na jętki...uwierzcie to nie było proste. ile ważą :roll: nie wiem ale cholernie ciężkie , do tego wymiary to 2,5m na 1,2 :roll:

W ten sposób powstał strych użytkowy :D

co prawda można tam poruszać się na kolanach ale ile tam można różności wkładać :D

Jutro będziemy kończyć :-?

a co do brązu w łazienkach:

byłam w salonie z płytkami oglądamy.........i mówię

wszystko tylko nie brąz,

a kobieta jakieś 10 m za mną..

o choć jedna się zbuntowała :lol: :lol: :lol:

ja tez brązów nie chciałam i mam piękną pomarańczową łazienkę :lol:

a ja już nie wiem co bedę mieć :roll:

a jak glazurnik? skończył , jesteś zadowolona? :roll:

bardzo

jak umyję z kurzu to porobię zdjęcia i ci podeslę...

Miko wybierasz kominek jako źródło ciepła w domu (z płaszczem lub z rozprowadzeniem)?? Czy tylko palić dla przyjemności ? Bo ja sie zastanawiam czy kupować drogi wkład :-? Skoro mam palić tylko rekreacyjnie to chyba nie bedę wyrzucać kasy w niewiadomo jaki wkład :-?