mayland 07.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Zapomniałam pogratulować tych płyt Niezły wyczyn. A o biedaka gorączkujacego proszę zadbać, chuchać i dmuchać żeby wydobrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Miko wybierasz kominek jako źródło ciepła w domu (z płaszczem lub z rozprowadzeniem)?? Czy tylko palić dla przyjemności ? Bo ja sie zastanawiam czy kupować drogi wkład Skoro mam palić tylko rekreacyjnie to chyba nie bedę wyrzucać kasy w niewiadomo jaki wkład nie płaszcz mnie nie interesuje nie chce mieć kotlowni w salonie - kominek na wieczór, święta... zastanawiam sie nad polskim wkładem hajduk, ten co wkleiłam.. to firma , która wcześniej produkowała dla sparterma. Boję sie tanich wkładów bo sama obudowa drogo kosztuje i jak wkład sie w środku rozpyrka to co wtedy Tez mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Do takiego palenia dla przyjemności to nie wiem czy warto kasę we wkład pakować Wole wydać na kamień i wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 dowiadywalismy sie o wkłady i w jednym salonie reklamowali sparterm..rzeczywiście były super.. pan mówi ten wkład kosztuje 2600 (ee pomysłał mój mąż może być) ...... 2600 euro hajduki są o połowe tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Znasz kogoś komu pękł tani wkład? Bo ja nie znam. Mało tego, wiekszość znajomych posiadajacych rekreacyjne kominki nie wydawała kasy na wkłady, wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Znasz kogoś komu pękł tani wkład? Bo ja nie znam. Mało tego, wiekszość znajomych posiadajacych rekreacyjne kominki nie wydawała kasy na wkłady, wręcz przeciwnie znam takiego , któremu sie w srodku wygiął i klapa zamykajaca przestała sie domykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Oooo nie słyszałam o czymś takim A tak nawiazując do rekreacyjnego palenia. Byłam dzis u siostry. Napalili w kominku i w całym domu śmierdziało... wędzona rybą Ja sobie nie wyobrażam palić naokrągło, choć wiem, że nie zawsze czuc zapach wędzarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Oooo nie słyszałam o czymś takim A tak nawiazując do rekreacyjnego palenia. Byłam dzis u siostry. Napalili w kominku i w całym domu śmierdziało... wędzona rybą Ja sobie nie wyobrażam palić naokrągło, choć wiem, że nie zawsze czuc zapach wędzarni. no to ja też tak nie chcę ciekawe jak mają ci co mają z płaszczem wodnym ..ale nawet jak nie dobrze to sie nie przyznaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 A tak wogóle to mnei kominki nie jarają Mogłabym się bez niego obyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 A tak wogóle to mnei kominki nie jarają Mogłabym się bez niego obyć to może cos wspólnie wybierzemy ..też mam dosyć tych wydatków ..od czerwca wydaliśmy tyle ile nam jeszcze zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ja tez jestem przerażona pierwszą transzą która sie kończy właśnie A bardzo chętnie, bo ja szukam czegoś prostego i niedrogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.10.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ja tez jestem przerażona pierwszą transzą która sie kończy właśnie A bardzo chętnie, bo ja szukam czegoś prostego i niedrogiego. a co to znaczy niedrogiego? znajoma a właściwie sąsiadka robiła kominek właśnie w Romie i zapłaciła ze wszystkim 12tyś ale nie widziałam go ..muszę się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Miko wiem, ze kominki nie są tanie. Ale nie potrzebuję drogiego wkładu. Pewnie obudowa mnie szarpnie ale z wkładem nie zamierzam szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 chodzi o kształt http://img263.imageshack.us/img263/6884/43zp7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Poczytuję tu sobie kobitki i musze powiedziec ze ja jestem mile zaskoczona zapachem po pierwszym i juz chyba 10-ym rozpalaniem kominka, a konkretnie brakiem zapachu. Nie wiem czy ma zanaczenie rodzaj wkladu, ale mój jest stalowy, a nie zeliwny.Drugie miłe zaskoczenie to ekspresowe nagrzewanie się pomieszczeń.Powiem szczerze, że na razie baaardzo mi sie podoba, gdyby nie daj boze coś tfu tfu z piecem, albo brak prądu i domu męża nie ma to kominek jest wybawieniem. No i tak sobie jeszcze pomyślałam, że jak wracamy do domu po kilkudniowej nieobecności i za nim sie ta podłogówka rozchula na parterze to kominkiem naprawde szybciutko sie nagrzeje.Więc nawet jesli ktoś nie pała miłością do kominka to ze względów praktycznych wydaje mi się, że warto go mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 malmuc a ten twój kominek dużo kosztował kurcze może nie powinnam się pytać..i jak go zamawiałaś? przez internet napisz wszystko pliiiisss bo w tym tyg muszę podjąć decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Malmuc przyłączę sie do prośby Miko o namiary na kominek. I jeszcze moja specjalna prośba o namiary naTwoje drzwi wejściowe. Wiem, że kominek to dobra alternatywa dla pieca. Też nie chciałabym by było czuć w domu. No chyba, że żywiczny zapach drewna Ale nie pali się drewnem drzew iglastych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.10.2007 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Malmuc przyłączę sie do prośby Miko o namiary na kominek. I jeszcze moja specjalna prośba o namiary naTwoje drzwi wejściowe. Wiem, że kominek to dobra alternatywa dla pieca. Też nie chciałabym by było czuć w domu. No chyba, że żywiczny zapach drewna Ale nie pali się drewnem drzew iglastych.. http://www.arysto.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ja chyba wrócę do tego mojego Elkomu Niedrogie wkłady ma też Uniflam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts