ms. 12.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 już doczytałam w innym wątku. Szansa na przyspieszenie bo ktoś przed Tobą wypadł z kolejki. Tak jak w grze planszowej - nie postarasz się - przeczekujesz kolejkę lub cofasz się o parę pól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2007 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 mikopiko, skoro już masz materiał, to kiedy BUDOWA cz. II - REAKTYWACJA? A nie chce nic mówić , dzisiaj albo jutro coś będę wiedzieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.03.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam serdecznie, wpadłam na chwilę do Twojego dziennika i chyba zostane tu na dłużej żeby śledzić Twoje poczynania budowlane Fajnie, że już coś masz zrobione, bo ja jeszcze poza skrzynką prądową nic nie mam Piękna pogoda nastała czas kontynuować, nie? Słoneczne pozdrowienia Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witaj Ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No to uwaga !!! Stało się !!!!!! Od poniedziałku zaczynamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! Ale wiecie , trochę się boję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 12.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ...pisz szczegółowo co dalej?... przegoń męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 12.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No to zajefajnie!!! GRATULACJE!!!! Bardzo się cieszę ! Mnie to "nic nie robienie" na budowie już wkurza .... BĘDZIE DOBRZE:) ! Czekamy na szczegóły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.03.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ...pisz szczegółowo co dalej?... przegoń męża Zaraz Ula, chyba dzisiaj nie dam rady. Mąż właśnie będzie przeglądać wątki kominowe Jutro będę rozwijała wątek!!! Ps . A gdzie twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.03.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Od poniedziałku zaczynamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!! Mikopiko, GRATULUJĘ!!! Mnie to "nic nie robienie" na budowie już wkurza Monika ja też znam to uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 mikopiko, gratuluję rozpoczęcia budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 13.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a teraz pytanko:widziałam, że swobodnie konwersujesz w rekordzie wpisów. Czy wogóle wiesz o co tam chodzi? O podtrzymanie konwersacji? Przypomina mi to jakąś grę, w której rzuca się piłką i trzeba ją odbijać cały czas, bo jak spadnie i dotknie ziemi... to będzie koniec świata. Z rekordem wpisów też tak jest? Jak np. ktoś nie odpowie przez 15 minut zniknie forum, murator i cos tam jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 MS dzięki ! Jeżeli chodzi o RW to odpowiedź masz na 1 stronie RW. Ja się w to wkręciłam jakiś czas temu, lubię taki humor ale na początku zanim wejdziesz w to grono możesz czuć się dość dziwnie! Tam wszyscy znają się jak łyse konie , gadają śmieją, spowiadają płaczą a ty jeden nowy! Ale teraz jest spoko ! uwielbiam to pleplanie i grę słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Zapraszam na kiełbaski (dzisiejsze) z mojej działki .Pierwszy baaardzo prowizoryczny grill http://img407.imageshack.us/img407/4662/p3130002ih5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mnie to "nic nie robienie" na budowie już wkurza Monika ja też znam to uczucie Nie to że się cieszę, ale jakoś raźniej człowiekowi kiedy czyta takie rzeczy .. mikopiko GRILL W MARCU ???!!! W GŁOWACH SIĘ POPRZEWRACAŁO ..ale mi smaka narobiłaś...idę coś zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 mikopiko, dziennik później...a teraz WIOSNA i wiosenne zakupy!!!!!!(kobiece) (muszę sobie poprawić humor)pozdro.u.ps. zjadłabym tę kiełbaskę...mniam, mniam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Rzeczywiście fajnie mieć tak blisko na działkę, ja mam kawał drogi.. gdy dzisiaj pojawilismy się na godzinę to nie chciałam wyjeżdżać, a ty możesz sobie zrobić krótki spacerek wiosenną porą, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2007 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Monika poprzestawiało się bo jestem na diecie!!!!!!!!! Ula zazdroszczę ci jak będę chudsza to też pójdę na zakupy (dla siebie) na razie jak idę to kupuję dla dzieci Renia to prawda jest blisko. Tylko droga jest szutrowa (żużel), więc jak jest sucho to jest dymnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.03.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 No i .... http://cuteblog.blogs.sapo.pt/arquivo/goodnight.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A my dzisiaj bardzo wcześnie na nogach!!! O 8 przyjechały pustaki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 To pstryk, pstryk i wstaw zdjęcia. Już sam widok pustakow na działce sprawia przyjemność, raz - że wogóle jest materiał, dwa - że na Twojej działce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts