Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Jest :D , bardzo mi się podoba, a szczególnie płytki:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,63342435,63342435,0,2.html?v=2

No to teraz możesz dumać Miko :wink: .

Pozdr. :D

Bardzo ładna ta łazienka ale ona jest biało-brązowa :lol:

czepiasz się Verunia 8) :wink:

ale jest ladna ta łazienka :D

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O mozaikach nie wiem nic, bo u mnie takowych niet, ale mam dla Ciebie następną :D

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,55940792,55940792,0,2.html?v=2

śliczne płytki i kolorystyka.

Już może nie dumaj Miko :wink: tylko rób tę białą z turkusem. Będzie ślicznie :D !!!

O mozaikach nie wiem nic, bo u mnie takowych niet, ale mam dla Ciebie następną :D

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,55940792,55940792,0,2.html?v=2

śliczne płytki i kolorystyka.

Już może nie dumaj Miko :wink: tylko rób tę białą z turkusem. Będzie ślicznie :D !!!

oooo :o ta fajna :D

dzięki :D

Gość BEATA-BETI

Ja właśnie wczoraj dokonałam zakupu płytek do salonu i jadalni oraz do garażu.Pojechaliśmy nawet specjalnie do Opoczna do salonu w którym wcześniej kupowali moi rodzice , bardzo miła obsługa no i terminy realne.Najdłużej się czeka 3 tyg.

Ma pytanie MIKOPIKO czy kupowałaś wełne na ocieplenie poddasza.Bo muszę kupić "5" żeby dać między profilie i zastanawiam się jaką?

Ja właśnie wczoraj dokonałam zakupu płytek do salonu i jadalni oraz do garażu.Pojechaliśmy nawet specjalnie do Opoczna do salonu w którym wcześniej kupowali moi rodzice , bardzo miła obsługa no i terminy realne.Najdłużej się czeka 3 tyg.

Ma pytanie MIKOPIKO czy kupowałaś wełne na ocieplenie poddasza.Bo muszę kupić "5" żeby dać między profilie i zastanawiam się jaką?

tak kupowaliśmy knaufa :D , słyszałam dobre opinie na jej temat :D

Miko Ty mi pisz tu szybko co z tym kominkiem bo ja musze ekspresem podjać decyzję 8) :lol: W poniedziałek juz mi wchodzą go robić :o :o :lol: A ja nie mam: 1. wkładu; 2. wizji; 3. nic nie mam :lol: :lol: Ale będą jaja. Zapowiada się całkiem zwariowany tydzień :lol:
:o

no to nieźle :lol: :lol:

problem z głowy jeśli chodzi o wybór wkładu :wink: wchodzisz i pytasz , ktory od ręki do kupienia :lol: :lol: :lol:

ja mój zamówiłam w tamtym tyg i czekamy od 3-5 tyg :D

Miko mam prośbę, zajrzyj do mojego dziennika i komentarzy. Jestem bardzo ciekawa Twojej opinii, za którą zresztą z góry dziękuję :wink: Obie teraz podejmujemy decyzje dotyczace tych samych wyborów więc tak nieśmiało Cie zapytuję co o tym myślisz :oops: :wink: