mayland 20.10.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Śliczna ta mozaika. Fajne kolry. DObry wybór!!! Bramę też wybrałaś w to przetłoczenie które mi się podoba Mi chcieli doliczyc za nie 7% więc wybrałam inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.10.2007 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Miko, co to za brama, podoba mi się??? Mozaika też Kasiu to Normstahl Euroflair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.10.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Śliczna ta mozaika. Fajne kolry. DObry wybór!!! Bramę też wybrałaś w to przetłoczenie które mi się podoba Mi chcieli doliczyc za nie 7% więc wybrałam inne zobaczymy jak z tym wyborem już sie boję a co do tego przetłoczenia to u nas nie chcieli więcej długo na swoją czekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Miko, co to za brama, podoba mi się??? Mozaika też Kasiu to Normstahl Euroflair Ale nazwa Na pewno zapomnę Ale ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.10.2007 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Miko, co to za brama, podoba mi się??? Mozaika też Kasiu to Normstahl Euroflair Ale nazwa Na pewno zapomnę Ale ładna jest brama to normstahl a euroflair to to przetłocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.10.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Miko, co to za brama, podoba mi się??? Mozaika też Kasiu to Normstahl Euroflair Ale nazwa Na pewno zapomnę Ale ładna jest brama to normstahl a euroflair to to przetłocznie normstahl to nazwa firmy?? za bardzo sie chyba sztachnęłam tą melisą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Miko zamawiałam bramę razem z oknami. Czekałam na wszystko ok. 1,5 miesiąca. No ale brama była niestandardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.10.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Miko, dzięki! tylko to są białe, ale w paseczki... a ja chcę gładkie! chyba... a brama bardzo ładna! aż żałuję, że nie będziemy mieć garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.10.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Marta, nie przetrzymujesz czasem "naszego" hydraulika? Jakiś jest słabo osiągalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.10.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Możesz opisać szerzej o projekcie łazienki. Czy trudne są takie rozmowy? Projektanci sugerują się Twoimi oczekiwaniami czy naciągają Cię na swoje pomysły za wszelką (wysoką) cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.10.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Marta, nie przetrzymujesz czasem "naszego" hydraulika? Jakiś jest słabo osiągalny. nie... ale bedzie mi potrzebny lad moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.10.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Miko zamawiałam bramę razem z oknami. Czekałam na wszystko ok. 1,5 miesiąca. No ale brama była niestandardowa nam powiedzieli , że tak 4 tyg trzeba czekać a nawet i więcej zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.10.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Miko, dzięki! tylko to są białe, ale w paseczki... a ja chcę gładkie! chyba... a brama bardzo ładna! aż żałuję, że nie będziemy mieć garażu... białe ale z połyskiem czy matowe a te paseczki są widoczne ale w świetle , jakby wewnątrz były wytłaczane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.10.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Możesz opisać szerzej o projekcie łazienki. Czy trudne są takie rozmowy? Projektanci sugerują się Twoimi oczekiwaniami czy naciągają Cię na swoje pomysły za wszelką (wysoką) cenę? zobaczymy jak to będzie w sobotę ..jesteśmy umówieni na 3 godziny...u nas projekt to w sumie pokazanie w jaki sposób ustawić kafelki, które wybraliśmy bo taki prawdziwy projekt musiałby być robiony wcześniej przed hydrauliką, wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Myślę, że warto skorzystać z fachowej porady, nawet na tak zaawansowanym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.10.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Myślę, że warto skorzystać z fachowej porady, nawet na tak zaawansowanym etapie. no pewnie dlatego w sobotę skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Miko, dzięki! tylko to są białe, ale w paseczki... a ja chcę gładkie! chyba... a brama bardzo ładna! aż żałuję, że nie będziemy mieć garażu... białe ale z połyskiem czy matowe a te paseczki są widoczne ale w świetle , jakby wewnątrz były wytłaczane... matowe! chyba... a co, widziałaś jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.10.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Miko, dzięki! tylko to są białe, ale w paseczki... a ja chcę gładkie! chyba... a brama bardzo ładna! aż żałuję, że nie będziemy mieć garażu... białe ale z połyskiem czy matowe a te paseczki są widoczne ale w świetle , jakby wewnątrz były wytłaczane... matowe! chyba... a co, widziałaś jakieś? matowych białych nie ..ale tubądzin ma matowe takie przecierane z bielą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 o Miko, cztery ósemki masz (8888 postów) byłam tylko w czterech salonach, więc jeszcze nie mam rozeznania, ale nie widziałam tam takich, o które mi chodzi... w ogóle białych jakoś mało... przy okazji obejrzę sobie ten Tubądzin, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 23.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy płacicie za projekt łazienki ? W salonie w którym kupowałam część płytek pani zaproponowała ,że zrobi mi projekt łazienki darmowy jeśli później kupię je u niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts