Gość BEATA-BETI 28.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Też myślę ,że to przesada z tą ceną.Może i są warte tych pieniędzy ale gdzie tu jeszcze sprzęt AGD który trzeba dokupić.Fajową wybrałaś umywalkę podoba mi się, czy kibelek jest z deską samoopadającą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.10.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Też myślę ,że to przesada z tą ceną. Może i są warte tych pieniędzy ale gdzie tu jeszcze sprzęt AGD który trzeba dokupić. Fajową wybrałaś umywalkę podoba mi się, czy kibelek jest z deską samoopadającą? jeszcze nie wybrałam ale jak nie to to coś w tym stylu a wc jest z deską samoopadającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ta łazienka jest fajnahttp://img137.imageshack.us/img137/9492/kapielpodkrysztalem1op3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 A to jest sufit który chce zrobić w wiatrołapie albo w korytarzu.Ściągnęłam od kogoś z forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 28.10.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 fajny ten sufit ciekawe czy tam gdzie jest światło jest pleksa? łazienka też fajna a co u ciebie ? glazurnik działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Tam gdzie jest światło w suficie jest otwór ,czyli środek jest oddzielony(mowa o poprzednim suficie).Ten też jest fajnie zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 28.10.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Mikopiko wysłałam na meila zdjęcie pierwszego sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Byliśmy wybrać szafki (w tej droższej firmie)do kuchni jakieś tam lakierowane czy foliowane fronty boki i spody szafek albo to i to ,wsszytskie szafki z samodomykające się a raczej praktycznie same szuflady różenj głębokości do tego 2 szt cargo specjalne dwie szuflady na sztućce zlew (z rozdrabniaczem )pod kolor blatu plus bateria(szafki górne i blat jaśminowe , a dla mnie to takie kremowe czy jasno beżowe) do tego szyba na ścianie.Metr tego z czego są zrobione szafki (wygąda to bardzo ładnie i porządnie , bo mają aranżacje szafek z tego czegoś)to ok. 3 tys. czy to dużo czy mało? Dodam tylko że ceny u nich zaczynają się od 1300 za metr. Witaj Beata My rozglądaliśmy sie za meblami do kuchni i sprawa wygląda następująco: - metr mebli kosztuje około 1400 zł za metr z forniru lub drewna, ale dodatkowo się płaci za wszystkie te bajery, o których pisałaś W sumie to chyba wyjdzie mniej więcej tyle, około 3 tys, jakby to zliczyć. Aha, inaczej się liczy metr szafek gór i dół, niż tylko dół. Tzn., jeśli masz tylko lub większość szafek czy szuflad dolnych to liczy się to jako 70% wartości ceny za metr. Tak mam powiedziano w 3 salonach, więc chyba jest to ogólna tendencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Glazurnik przyjdzie dopiero w sobotę Dobrze ,że chociaż czuje się winny i bardzo przeprasza ale coś jeszcze mu Pan wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Musiałam napisać bo właśnie wróciłam z projektem kuchni z drugiego sklepu 2 szt cargo1, 12 szuflad samodomykających na zawiasach bluma czy jakoś tak,wkładka na sztućce, fronty lakierowane bez zlewu wyszło mniej niż połowa poprzedniej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 29.10.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 SUFITY FANTASTYCZNE! Skąd bierzecie takie inspiracje? U mnie w salonie prawdopodobnie będzie coś takiego. Niestety poza tym, że wiem co, nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 SUFITY FANTASTYCZNE! Skąd bierzecie takie inspiracje? U mnie w salonie prawdopodobnie będzie coś takiego. Niestety poza tym, że wiem co, nie wiem jak. Jeden jest stąd tzn. z któregoś forum a drugi z internetu przypadkowo znaleziony.Można sobie pozmieniać ale jakiś ogólny pogląd jest. Mam jeszcze jakieś zdjęcia to wkleję.Mikopiko chyba nie masz nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 29.10.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 3 tyś to chyba przesada ale ja jeszcze tego tematu bardzo mocno nie dotykałam Kiedyś tam robiliśmy wstępny projekt to z tego co pamiętam było 1800 za metr 1800 to tez niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Musiałam napisać bo właśnie wróciłam z projektem kuchni z drugiego sklepu 2 szt cargo1, 12 szuflad samodomykających na zawiasach bluma czy jakoś tak,wkładka na sztućce, fronty lakierowane bez zlewu wyszło mniej niż połowa poprzedniej ceny. nooo a pewnie jakby się poszło bezpośrednio do stolarza to jeszcze by wyszło taniej te salony to ...piiii.... trzeba przecież zapłacić szefowi takiego salonu za liesing samochodu, futro dla żony , pensje dla pracowników...a i tak pracą zajmuje sie pan Henio ..tylko gdzie takiego dorwać? Beata a ty masz już jakiś projekt naszej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 3 tyś to chyba przesada ale ja jeszcze tego tematu bardzo mocno nie dotykałam Kiedyś tam robiliśmy wstępny projekt to z tego co pamiętam było 1800 za metr 1800 to tez niemało aaaa pójdziemy z torbami jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 3 tyś to chyba przesada ale ja jeszcze tego tematu bardzo mocno nie dotykałam Kiedyś tam robiliśmy wstępny projekt to z tego co pamiętam było 1800 za metr 1800 to tez niemało aaaa pójdziemy z torbami jak nic ja dziś widziałam fajne meble za 1400zł i za 900zł za metr oczywiście dochodzi do tego koszt blumów i takich rzeczy innych nie pójdziemy z torbami miko, spoko jakoś jestem spokojna o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Mam projekt ale papierowy.Zrobię zaraz scan to wstawię może coś podpowiecie, bo ja patrzę jak by to była biała kartka.Tylko zaznaczam ,że kolory oraz wzór frontów są narazie przykładowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.10.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Beata ale ta twoja Sandra fajna dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Dzięki, mam tysiące jej zdjęć a do tego również dużo filmowałam i na 2 urodziny zmontowałam film pt "od urodzenia do drugich urodzin", i to jest naprawdę fantastyczna pamiątka.Później pokaże jakie jej zrobiłam zdjęcia. Wyślę zdjęcia kuchni na meila bo nie mogę wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 29.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 To była pierwsza wersja która odpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts