Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba :D

zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty?

jedyna szafka to ta pod umywalką i tam właśnie będą złożone ręczniki

detergenty będą stały w pomieszczeniu gospodarczym, papier w zapasie w spiżarni

Poza tym ta łazienka to bardziej gościnna będzie niż użytkowa ...zobaczymy jak to będzie..na szafkę nie ma tam specjalnie miejsca...no bo gdzie..a nie chcę jej zagracić i nie chcę slalomu :wink: ..to małe pomieszczenie 2,75X1,76..

powiem co bym chciała....ciemno w prysznicu :D

mój mąż drewno wmontowane w kafelki :-?

chyba nie chcę brązu...ale brąz jest elegancki :roll:

Verunia jeśli tu zglądasz to widziałam fajne kafelki szare i żółte i powiem , że fajnie to wyglądało ..nawet zrobiłam zdjęcie ..ale oczywiście nie wygląda to tak fajnie jak w realu :-?

podaj rozmiary i namiary (co i w jakim kolorze chcialbys tam miec )

bede sie rozgladac :roll:

tez sie zastanawialam , gdzie dasz te wszystkie pierdolki

nie straszcie mnie :( a jakie pierdoły? :roll:

w zasadzie , jesli ta mala lazienka ma byc tylko tzw. goscinna to nie ma problemu

ale jak znam zycie ,ciagle zbieraja sie jakies kremy , mydelka , pachnidelka, kazdy ma jakies swoje ulubione kosmetyki ... :roll:

przynajmniej u mnie tak jest

jak bede widziala cos do tej drugiej lazienki to podesle

jakie ma ona wymiary ?

podaj rozmiary i namiary (co i w jakim kolorze chcialbys tam miec )

bede sie rozgladac :roll:

tez sie zastanawialam , gdzie dasz te wszystkie pierdolki

nie straszcie mnie :( a jakie pierdoły? :roll:

w zasadzie , jesli ta mala lazienka ma byc tylko tzw. goscinna to nie ma problemu

ale jak znam zycie ,ciagle zbieraja sie jakies kremy , mydelka , pachnidelka, kazdy ma jakies swoje ulubione kosmetyki ... :roll:

przynajmniej u mnie tak jest

jak bede widziala cos do tej drugiej lazienki to podesle

jakie ma ona wymiary ?

wiem, że fajnie byłoby mieć jakąś szafkę ale powiedzcie gdzie? :roll: no tam nie ma gdzie :( ..tak sobie pomyślałm, że jeżeli będzie rzeczywiście coś potrzebne to może zrobię takie pułeczki ze szkła na tej ściance obok lustra , tej po prawej stronie? ale tylko ze szkła, żeby wyglądały na lekkie? co o tym myślicie? :roll: możnaby było wtedy tam stawiać jakieś perfumy, kremy..

a ta druga łazienka jest dużo większa..nie potrafię tego wyrysować :-? ..

może napiszę wymiary po kolei?...może ktoś to potrafi wyrysować bo ja .debil :oops: w te klocki jestem :oops:

patrząc od góry, z lotu ptaka:

160, 91(drzwi),149.

prostopadła do tej ściany 268cm

równoległa do pierwszej224,5, skręt w prawo :o :lol: 105,5..

skręt w lewo 176cm

skręt w lewo213,5

skręt w lewo :lol: :lol: 28,5

znowu w lewo94, w prawo 27, wlewo65

ale wymyśliłam co? :lol: :lol: :lol:

chyba narysuje na kartce...zrobię zdjęcie.i bedzie wiadomo o co chodzi :oops:

160, 91(drzwi),149.

równoległa do pierwszej224,5, skręt w prawo 105,5..

skręt w lewo 176cm

skręt w lewo213,5

skręt w lewo 28,5

znowu w lewo94, w prawo 27, wlewo65 :oops:

:o :o :o

ales zakrecila :o :lol: :lol: :lol:

przy mojej wyobrazni wychodzi , ze posiadasz cos w rodzaju filara , do ktorego sie wchodzi , potem jest labirynt a na samym koncu mozna spokojnie usiasc na kibelku 8) :lol: :lol: :lol:

co do koloru tej lazienki to ja nie doradze ci zbyt wiele , podobaja mi sie biale ( mam zawsze tyle pierdol w roznym kolorze , ze tylko takie rozwiazanie pomaga utrzymac jako taka harmonie :oops: :oops: )

ale specjalnie dla ciebie rozejrze sie za czyms z drewnem :D :D :D

a co tam stac ? prysznic? wanna? kibelek? ile imywalek? bidetow ?pralke chyba bedziesz miala osobno , co?

160, 91(drzwi),149.

równoległa do pierwszej224,5, skręt w prawo 105,5..

skręt w lewo 176cm

skręt w lewo213,5

skręt w lewo 28,5

znowu w lewo94, w prawo 27, wlewo65 :oops:

:o :o :o

ales zakrecila :o :lol: :lol: :lol:

przy mojej wyobrazni wychodzi , ze posiadasz cos w rodzaju filara , do ktorego sie wchodzi , potem jest labirynt a na samym koncu mozna spokojnie usiasc na kibelku 8) :lol: :lol: :lol:

co do koloru tej lazienki to ja nie doradze ci zbyt wiele , podobaja mi sie biale ( mam zawsze tyle pierdol w roznym kolorze , ze tylko takie rozwiazanie pomaga utrzymac jako taka harmonie :oops: :oops: )

ale specjalnie dla ciebie rozejrze sie za czyms z drewnem :D :D :D

a co tam stac ? prysznic? wanna? kibelek? ile imywalek? bidetow ?pralke chyba bedziesz miala osobno , co?

:lol: :lol:

wiesz mi też się podobają biełe...tylko ta na dole będzie biała :roll: więc...

a co do tego co ma stać to:

za pierwszym zakrętem prysznic, dalej 2 umywalki, za następnym zakrętem..nic... :lol: :lol: :lol: na przeciwko umywalek bidet i wc a po prawej stronie od bidetu wanna :lol: :lol: :lol:

Ja na dole planuję też gościnną. Podobnie jest mała jak u Miko. Planuję ciemne płytki w połączeniu z jasnymi ale niewiele.Surowizna ma być. Napewno bedą lustra i to kilka bo to małe wnetrze. No i wstawiam tam podblatową pralkę. Muszę tez mieć szafkę zamykaną pod umywalką. Może uda mi się choć trochę elegancji tam wprowadzić :wink: :lol:

Na górze natomiast chciałabym zrobić taką... kobiecą łazienkę :lol: Jakieś kffffiatki na ścianie albo elementy z różem :lol: Nad drewnem sie też zastanawiam ale niekoniecznie. Napewno będzie kobieco :wink: Mężowi to wcale nie przeszkadza. Wręcz mu to obojętne byle wszystko działało :wink: :lol: Nie będzie też 2 umywalek a jedna bo nie są nam potrzebne. Stanie też wysoka szafka i będa półki na ręczniki. Chyba tyle :-?