Jasia 06.11.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Hej Miko! Muszę powiedzieć, że ta Twoja łazienka bardzo teges ....ładna Nieźle to sobie wykombinowałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty? jedyna szafka to ta pod umywalką i tam właśnie będą złożone ręczniki detergenty będą stały w pomieszczeniu gospodarczym, papier w zapasie w spiżarni Poza tym ta łazienka to bardziej gościnna będzie niż użytkowa ...zobaczymy jak to będzie..na szafkę nie ma tam specjalnie miejsca...no bo gdzie..a nie chcę jej zagracić i nie chcę slalomu ..to małe pomieszczenie 2,75X1,76.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 06.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Aż dech zapiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Hej Miko! Muszę powiedzieć, że ta Twoja łazienka bardzo teges ....ładna Nieźle to sobie wykombinowałaś ... dzięki ale na drugą pomysłu kurcze brak RATUUUNKUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Aż dech zapiera... ale ok? czy nie? dajcie dziewczyny jakieś łazienki moze coś mnie natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 podaj rozmiary i namiary (co i w jakim kolorze chcialbys tam miec ) bede sie rozgladac tez sie zastanawialam , gdzie dasz te wszystkie pierdolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 powiem co bym chciała....ciemno w prysznicu mój mąż drewno wmontowane w kafelki chyba nie chcę brązu...ale brąz jest elegancki Verunia jeśli tu zglądasz to widziałam fajne kafelki szare i żółte i powiem , że fajnie to wyglądało ..nawet zrobiłam zdjęcie ..ale oczywiście nie wygląda to tak fajnie jak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 podaj rozmiary i namiary (co i w jakim kolorze chcialbys tam miec ) bede sie rozgladac tez sie zastanawialam , gdzie dasz te wszystkie pierdolki nie straszcie mnie a jakie pierdoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 podaj rozmiary i namiary (co i w jakim kolorze chcialbys tam miec ) bede sie rozgladac tez sie zastanawialam , gdzie dasz te wszystkie pierdolki nie straszcie mnie a jakie pierdoły? w zasadzie , jesli ta mala lazienka ma byc tylko tzw. goscinna to nie ma problemu ale jak znam zycie ,ciagle zbieraja sie jakies kremy , mydelka , pachnidelka, kazdy ma jakies swoje ulubione kosmetyki ... przynajmniej u mnie tak jest jak bede widziala cos do tej drugiej lazienki to podesle jakie ma ona wymiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 podaj rozmiary i namiary (co i w jakim kolorze chcialbys tam miec ) bede sie rozgladac tez sie zastanawialam , gdzie dasz te wszystkie pierdolki nie straszcie mnie a jakie pierdoły? w zasadzie , jesli ta mala lazienka ma byc tylko tzw. goscinna to nie ma problemu ale jak znam zycie ,ciagle zbieraja sie jakies kremy , mydelka , pachnidelka, kazdy ma jakies swoje ulubione kosmetyki ... przynajmniej u mnie tak jest jak bede widziala cos do tej drugiej lazienki to podesle jakie ma ona wymiary ? wiem, że fajnie byłoby mieć jakąś szafkę ale powiedzcie gdzie? no tam nie ma gdzie ..tak sobie pomyślałm, że jeżeli będzie rzeczywiście coś potrzebne to może zrobię takie pułeczki ze szkła na tej ściance obok lustra , tej po prawej stronie? ale tylko ze szkła, żeby wyglądały na lekkie? co o tym myślicie? możnaby było wtedy tam stawiać jakieś perfumy, kremy.. a ta druga łazienka jest dużo większa..nie potrafię tego wyrysować .. może napiszę wymiary po kolei?...może ktoś to potrafi wyrysować bo ja .debil w te klocki jestem patrząc od góry, z lotu ptaka: 160, 91(drzwi),149. prostopadła do tej ściany 268cm równoległa do pierwszej224,5, skręt w prawo 105,5.. skręt w lewo 176cm skręt w lewo213,5 skręt w lewo 28,5 znowu w lewo94, w prawo 27, wlewo65 ale wymyśliłam co? chyba narysuje na kartce...zrobię zdjęcie.i bedzie wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 patrząc od góry, z lotu ptaka: 160, 91(drzwi),149. prostopadła do tej ściany 268cm równoległa do pierwszej224,5, skręt w prawo 105,5.. skręt w lewo 176cm skręt w lewo213,5 skręt w lewo 28,5 znowu w lewo94, w prawo 27, wlewo65 ales zakrecila przy mojej wyobrazni wychodzi , ze posiadasz cos w rodzaju filara , do ktorego sie wchodzi , potem jest labirynt a na samym koncu mozna spokojnie usiasc na kibelku co do koloru tej lazienki to ja nie doradze ci zbyt wiele , podobaja mi sie biale ( mam zawsze tyle pierdol w roznym kolorze , ze tylko takie rozwiazanie pomaga utrzymac jako taka harmonie ) ale specjalnie dla ciebie rozejrze sie za czyms z drewnem a co tam stac ? prysznic? wanna? kibelek? ile imywalek? bidetow ?pralke chyba bedziesz miala osobno , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 patrząc od góry, z lotu ptaka: 160, 91(drzwi),149. prostopadła do tej ściany 268cm równoległa do pierwszej224,5, skręt w prawo 105,5.. skręt w lewo 176cm skręt w lewo213,5 skręt w lewo 28,5 znowu w lewo94, w prawo 27, wlewo65 ales zakrecila przy mojej wyobrazni wychodzi , ze posiadasz cos w rodzaju filara , do ktorego sie wchodzi , potem jest labirynt a na samym koncu mozna spokojnie usiasc na kibelku co do koloru tej lazienki to ja nie doradze ci zbyt wiele , podobaja mi sie biale ( mam zawsze tyle pierdol w roznym kolorze , ze tylko takie rozwiazanie pomaga utrzymac jako taka harmonie ) ale specjalnie dla ciebie rozejrze sie za czyms z drewnem a co tam stac ? prysznic? wanna? kibelek? ile imywalek? bidetow ?pralke chyba bedziesz miala osobno , co? wiesz mi też się podobają biełe...tylko ta na dole będzie biała więc... a co do tego co ma stać to: za pierwszym zakrętem prysznic, dalej 2 umywalki, za następnym zakrętem..nic... na przeciwko umywalek bidet i wc a po prawej stronie od bidetu wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 mikunia , bede wklejac co mi wpadnie w oko , a ty prosze sie ustosunkowuj do tego , to nam przyblizy twoje koncepcje a moze cos zauwazysz , co cie zainspiruje http://www.holz-boeden.de/bilder/bad1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ooo fajna ta tylko u mnie niestety na podłodze nie może być drewno bo jest podłogówka ale podoba mi sie...niewiedziałam, że szry tak ładnie z drewnem współgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a moze wstawilabys kafelki udajace drewno niektore naprawde sa ladne i jeszcze jedno zdjecie http://www.schoenbrod-aachen.de/images/Doppel-WT,-Holz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Miko bardzo ładna ta łazienka. Taka elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Miko bardzo ładna ta łazienka. Taka elegancka. I znowu się zgadzam Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 a co z tymi schowkami ewentualnie co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja na dole planuję też gościnną. Podobnie jest mała jak u Miko. Planuję ciemne płytki w połączeniu z jasnymi ale niewiele.Surowizna ma być. Napewno bedą lustra i to kilka bo to małe wnetrze. No i wstawiam tam podblatową pralkę. Muszę tez mieć szafkę zamykaną pod umywalką. Może uda mi się choć trochę elegancji tam wprowadzić Na górze natomiast chciałabym zrobić taką... kobiecą łazienkę Jakieś kffffiatki na ścianie albo elementy z różem Nad drewnem sie też zastanawiam ale niekoniecznie. Napewno będzie kobieco Mężowi to wcale nie przeszkadza. Wręcz mu to obojętne byle wszystko działało Nie będzie też 2 umywalek a jedna bo nie są nam potrzebne. Stanie też wysoka szafka i będa półki na ręczniki. Chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts