kaśka maciej 06.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Na dole też planujemy ciemne płytki, szare jakieś, może Homme?? I pralkę i może też suszarkę na dole Na górze już jakiś brązik, z białym, może beż?? A może OPium??? Kuźwa, my mamy tylko 2 łazienki a fajnych płytek całe mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Kaska zawsze możesz urządzić mi moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Na dole też planujemy ciemne płytki, szare jakieś, może Homme?? I pralkę i może też suszarkę na dole Na górze już jakiś brązik, z białym, może beż?? A może OPium??? Kuźwa, my mamy tylko 2 łazienki a fajnych płytek całe mnóstwo to samo powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja na dole planuję też gościnną. Podobnie jest mała jak u Miko. Planuję ciemne płytki w połączeniu z jasnymi ale niewiele.Surowizna ma być. Napewno bedą lustra i to kilka bo to małe wnetrze. No i wstawiam tam podblatową pralkę. Muszę tez mieć szafkę zamykaną pod umywalką. Może uda mi się choć trochę elegancji tam wprowadzić Na górze natomiast chciałabym zrobić taką... kobiecą łazienkę Jakieś kffffiatki na ścianie albo elementy z różem Nad drewnem sie też zastanawiam ale niekoniecznie. Napewno będzie kobieco Mężowi to wcale nie przeszkadza. Wręcz mu to obojętne byle wszystko działało Nie będzie też 2 umywalek a jedna bo nie są nam potrzebne. Stanie też wysoka szafka i będa półki na ręczniki. Chyba tyle a nie masz tzw pralnio- kotłowni? bo ja tam mam mieć pralkę...jak wejdzie Tak , czy u was nie są 2 kobiety i 1 facet? bo u mnie to tylko ja bidulka jestem ...a trzy chłopy wokół, nie będę im różu wstawiać do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No u mnie jest przewaga babek Ale mój mąż nie należy do tych co to się ścianami przejmują, nie widzi różnicy miedzy beżem z brązem, tak samo jak mu zwisa czy kwiatek jest plastikowy czy żywy Wraca tak zmęczony do domu, że jak ma co jeść to się cieszy, a potem to już tylko prysznic i wyro On tylko w temacie piłka nożna, samochody i agd ożywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty?jedyna szafka to ta pod umywalką i tam właśnie będą złożone ręczniki detergenty będą stały w pomieszczeniu gospodarczym, papier w zapasie w spiżarni Poza tym ta łazienka to bardziej gościnna będzie niż użytkowa ...zobaczymy jak to będzie..na szafkę nie ma tam specjalnie miejsca...no bo gdzie..a nie chcę jej zagracić i nie chcę slalomu ..to małe pomieszczenie 2,75X1,76.. na tych wizualizacjach łazienka wygląda na dość dużą... ale jeśli ma być bardziej gościnna niż użytkowa, to faktycznie nie wszystko musi być pod ręką ale może gdzieś powiesić jakąś szafkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.11.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty?jedyna szafka to ta pod umywalką i tam właśnie będą złożone ręczniki detergenty będą stały w pomieszczeniu gospodarczym, papier w zapasie w spiżarni Poza tym ta łazienka to bardziej gościnna będzie niż użytkowa ...zobaczymy jak to będzie..na szafkę nie ma tam specjalnie miejsca...no bo gdzie..a nie chcę jej zagracić i nie chcę slalomu ..to małe pomieszczenie 2,75X1,76.. na tych wizualizacjach łazienka wygląda na dość dużą... ale jeśli ma być bardziej gościnna niż użytkowa, to faktycznie nie wszystko musi być pod ręką ale może gdzieś powiesić jakąś szafkę? Jasia napisałam gdzieś wcześniej, że ew po prawej stronie od lustra (na tej ścianie obok)dam kilka pułek takich lekkich ze szkła ...chyba będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Miko a wybrałaś juz kabinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 mikunia , bede wklejac co mi wpadnie w oko , a ty prosze sie ustosunkowuj do tego , to nam przyblizy twoje koncepcje a moze cos zauwazysz , co cie zainspiruje http://www.holz-boeden.de/bilder/bad1.jpg zastanawia mnie , gdzie sa odplywy w tych umywalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 A bo do nich woda dopływa żeby miała potem odpływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ja jestem totalnie antytechniczna o ile moge sobie wyobrazic rurki doprowadzajace wode do nich umieszczone gdzes w tym blacie to z z odplywami mam problem moze miski sie podstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dobre z tymi miskami Ech te wizualizacje i pokazówki. Ładnie to wygląda a potem weź to i zastosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ale wyglada fajnie pewnie umywalek sie nie uzywa pelnia tylko zdobnicza funkcje w tej aranzancji ach , ci projektanci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć!!! To ja się wpisuję!!!! Wiesz co, ciężko do Ciebie dotrzeć bez odnośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 miko specjalnie dla ciebie , coby ci zal nie bylo idz smialo przez zycie miej wesola minke lap szczescie za ogon i dus jak cytrynke na wieczna pamiatke wpisala sie Frosia http://www.cysticus.de/naturheilkunde-forum/images/smiles/icon_frosch.gif poza tym obiecuje kiedys napisac ksiazke na temat bezodplywowych umywalek sluchajcie , moj Froschek powiedzial , ze montaz takich umywalek jest mozliwy syfon mozna umiescic w pionowym elemencie stolika ale musi miec grubosc min.6 cm nie wiedzialam , ze mam takiego mondrego chlopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć!!! To ja się wpisuję!!!! Wiesz co, ciężko do Ciebie dotrzeć bez odnośników tak ..wiem... trochę też o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć!!! To ja się wpisuję!!!! Wiesz co, ciężko do Ciebie dotrzeć bez odnośników tak ..wiem... trochę też o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 miko specjalnie dla ciebie , coby ci zal nie bylo idz smialo przez zycie miej wesola minke lap szczescie za ogon i dus jak cytrynke na wieczna pamiatke wpisala sie Frosia http://www.cysticus.de/naturheilkunde-forum/images/smiles/icon_frosch.gif poza tym obiecuje kiedys napisac ksiazke na temat bezodplywowych umywalek sie wzruszyłam ..ten wierszyk miałam wpisany w pamietniku ps...mądre mamy chłopaki a mój ostatnio uwaga stwierdził, że sam zrobi kuchnię nie bedzie płacił ponad 20 tyś za mebelki...bo w końcu będzie tak, że na nic nam nie starczy ...no ciekawa jestem.... troche w to nie wierzę pożyjemy... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć!!! To ja się wpisuję!!!! Wiesz co, ciężko do Ciebie dotrzeć bez odnośników tak ..wiem... trochę też o to chodziło łot? nie o ciebie chodziło.... wiesz ..miałam kiedyś dziennik no i go nie mam ....wydedukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 sie wzruszyłam ..ten wierszyk miałam wpisany w pamietniku ps...mądre mamy chłopaki a mój ostatnio uwaga stwierdził, że sam zrobi kuchnię nie bedzie płacił ponad 20 tyś za mebelki...bo w końcu będzie tak, że na nic nam nie starczy ...no ciekawa jestem.... troche w to nie wierzę pożyjemy... zobaczymy gdyby ci sie wpisala Ksiazula , dopiero bys sie wzruszyla a ja bede trzymac kciuki za twojego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts