Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Na dole też planujemy ciemne płytki, szare jakieś, może Homme??

I pralkę i może też suszarkę na dole :roll:

Na górze już jakiś brązik, z białym, może beż?? A może OPium??? :o

Kuźwa, my mamy tylko 2 łazienki :lol: a fajnych płytek całe mnóstwo

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na dole planuję też gościnną. Podobnie jest mała jak u Miko. Planuję ciemne płytki w połączeniu z jasnymi ale niewiele.Surowizna ma być. Napewno bedą lustra i to kilka bo to małe wnetrze. No i wstawiam tam podblatową pralkę. Muszę tez mieć szafkę zamykaną pod umywalką. Może uda mi się choć trochę elegancji tam wprowadzić :wink: :lol:

Na górze natomiast chciałabym zrobić taką... kobiecą łazienkę :lol: Jakieś kffffiatki na ścianie albo elementy z różem :lol: Nad drewnem sie też zastanawiam ale niekoniecznie. Napewno będzie kobieco :wink: Mężowi to wcale nie przeszkadza. Wręcz mu to obojętne byle wszystko działało :wink: :lol: Nie będzie też 2 umywalek a jedna bo nie są nam potrzebne. Stanie też wysoka szafka i będa półki na ręczniki. Chyba tyle :-?

a nie masz tzw pralnio- kotłowni? bo ja tam mam mieć pralkę...jak wejdzie :wink: :lol:

Tak , czy u was nie są 2 kobiety i 1 facet? bo u mnie to tylko ja bidulka jestem ...a trzy chłopy wokół, nie będę im różu wstawiać do łazienki 8)

No u mnie jest przewaga babek :wink:

Ale mój mąż nie należy do tych co to się ścianami przejmują, nie widzi różnicy miedzy beżem z brązem, tak samo jak mu zwisa czy kwiatek jest plastikowy czy żywy :lol:

Wraca tak zmęczony do domu, że jak ma co jeść to się cieszy, a potem to już tylko prysznic i wyro :wink: :lol:

On tylko w temacie piłka nożna, samochody i agd ożywa :lol:

no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba :D

zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty?

jedyna szafka to ta pod umywalką i tam właśnie będą złożone ręczniki

detergenty będą stały w pomieszczeniu gospodarczym, papier w zapasie w spiżarni

Poza tym ta łazienka to bardziej gościnna będzie niż użytkowa ...zobaczymy jak to będzie..na szafkę nie ma tam specjalnie miejsca...no bo gdzie..a nie chcę jej zagracić i nie chcę slalomu :wink: ..to małe pomieszczenie 2,75X1,76..

na tych wizualizacjach łazienka wygląda na dość dużą...

:D ale jeśli ma być bardziej gościnna niż użytkowa, to faktycznie nie wszystko musi być pod ręką

ale może gdzieś powiesić jakąś szafkę?

no oglądam, oglądam i mi się bardzo podoba :D

zastanawiam się tylko czy będzie jakaś szafka na ręczniki, papier i inne mniej ozdobne elementy użytkowe? no i na detergenty?

jedyna szafka to ta pod umywalką i tam właśnie będą złożone ręczniki

detergenty będą stały w pomieszczeniu gospodarczym, papier w zapasie w spiżarni

Poza tym ta łazienka to bardziej gościnna będzie niż użytkowa ...zobaczymy jak to będzie..na szafkę nie ma tam specjalnie miejsca...no bo gdzie..a nie chcę jej zagracić i nie chcę slalomu :wink: ..to małe pomieszczenie 2,75X1,76..

na tych wizualizacjach łazienka wygląda na dość dużą...

:D ale jeśli ma być bardziej gościnna niż użytkowa, to faktycznie nie wszystko musi być pod ręką

ale może gdzieś powiesić jakąś szafkę?

Jasia napisałam gdzieś wcześniej, że ew po prawej stronie od lustra (na tej ścianie obok)dam kilka pułek takich lekkich ze szkła ...chyba będzie ok :roll:

miko specjalnie dla ciebie , coby ci zal nie bylo 8) :D :D :D

idz smialo przez zycie

miej wesola minke

lap szczescie za ogon

i dus jak cytrynke

na wieczna pamiatke wpisala sie Frosia http://www.cysticus.de/naturheilkunde-forum/images/smiles/icon_frosch.gif

poza tym obiecuje kiedys napisac ksiazke na temat bezodplywowych umywalek :p :p :p :wink:

sluchajcie , moj Froschek powiedzial , ze montaz takich umywalek jest mozliwy :o

syfon mozna umiescic w pionowym elemencie stolika :o :roll:

ale musi miec grubosc min.6 cm

nie wiedzialam , ze mam takiego mondrego chlopka :o :oops: :D :D

miko specjalnie dla ciebie , coby ci zal nie bylo 8) :D :D :D

idz smialo przez zycie

miej wesola minke

lap szczescie za ogon

i dus jak cytrynke

na wieczna pamiatke wpisala sie Frosia http://www.cysticus.de/naturheilkunde-forum/images/smiles/icon_frosch.gif

poza tym obiecuje kiedys napisac ksiazke na temat bezodplywowych umywalek :p :p :p :wink:

:o :o :o :cry: :cry: sie wzruszyłam :cry: ..ten wierszyk miałam wpisany w pamietniku :lol: :lol: :lol:

ps...mądre mamy chłopaki :D

a mój ostatnio :o uwaga :o stwierdził, że sam zrobi kuchnię :o :o

nie bedzie płacił ponad 20 tyś za mebelki...bo w końcu będzie tak, że na nic nam nie starczy :o ...no ciekawa jestem....

troche w to nie wierzę :roll:

pożyjemy... zobaczymy :roll:

:o :o :o :cry: :cry: sie wzruszyłam :cry: ..ten wierszyk miałam wpisany w pamietniku :lol: :lol: :lol:

ps...mądre mamy chłopaki :D

a mój ostatnio :o uwaga :o stwierdził, że sam zrobi kuchnię :o :o

nie bedzie płacił ponad 20 tyś za mebelki...bo w końcu będzie tak, że na nic nam nie starczy :o ...no ciekawa jestem....

troche w to nie wierzę :roll:

pożyjemy... zobaczymy :roll:

gdyby ci sie wpisala Ksiazula , dopiero bys sie wzruszyla 8) :lol: :lol: :lol:

a ja bede trzymac kciuki za twojego meza :D