rrmi 08.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 To i ja sie przyznam , ze lubie pamietnikowe wpisy i wspominam czasem Na gorze roze , na dole bez my sie kochamy jak kot i pies Kto mi tak kiedys napisal Jakis kawaler. Miko ja tak patrze , ze Ty calkiem dobre masz tempo . Umywalki na zdjeciu sa super. To dobry pomysl , zeby ih nie podlaczac , nie uzywane sa i wystarczy z kurzu przetrzec . A nie takie zaplute pasta do zebow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 To i ja sie przyznam , ze lubie pamietnikowe wpisy i wspominam czasem Na gorze roze , na dole bez my sie kochamy jak kot i pies Kto mi tak kiedys napisal Jakis kawaler. Miko ja tak patrze , ze Ty calkiem dobre masz tempo . Umywalki na zdjeciu sa super. To dobry pomysl , zeby ih nie podlaczac , nie uzywane sa i wystarczy z kurzu przetrzec . A nie takie zaplute pasta do zebow mi kiedyś wpisała się koleżanka nie pal papierosóf...bo ci w gardle zasmierdzi a umywalki nie podłączone to fajna rzecz : nie ma gości chowamy do szafy, goście w dom umywalki na blat a w ogóle to super , że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a w ogóle to super , że wpadłaś O ja bardzo przepraszam !! Mialam zwykle wszystko zaplanowane Bez wpadek Tak na powaznie to mialam dzisiaj dzien podgladania . Co do plytek u mnie to mam jasny holl wejsciowy , a kuchnia kolorki jesienne. Widze , ze dobry wybor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a w ogóle to super , że wpadłaś O ja bardzo przepraszam !! Mialam zwykle wszystko zaplanowane Bez wpadek . no... wszystko się może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.11.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 a i powiem ci , że ja też nie wiem co to wpadka ..może jeszcze się przekonam ....chyba nawet fajnie byloby tfu tfu tfu...co ja gadam 4 chłopa bym chyba nie zniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Miko ja tez tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.11.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 pytałaś się mnie co robię światełko mamy jutro kominek podłączają w przyszłym tyg ocieplanie poddasza ruszy...chyba glazura w kotłowni....gorsze, że nie wiem jaka mówie wam jesteśmy letkoooo walnięci chodzimy i oglądamy glazurę do kotlowni ...eee ta nie ...eee tamta też nie... porąbańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja wybierałam swoją 5 minut A i tak o jakieś 3 za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Miko poza tym masz super sprawę, że robicie to razem. Ja kupuję wszsytko sama Sama decyduje co jak i ile Za ile zreszta też... Nie mam czasu za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.11.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Ja wybierałam swoją 5 minut A i tak o jakieś 3 za długo ja sobie nawet rysuje projekt porąbańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 U mnie dziś wstawili luksfery w okienku w łzience. Wreszcie dziura nie zionie No i zabiera się za płytki w kotłowni. Dałam mu wolną rękę. Jak chce niech kładzie. Cudów nie wymyśli z tak prostych i banalnych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.11.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 a my dziś widzieliśmy nasz wkład fajny jest w poniedziałek go podłączą a i zakochałam się w granicie złotym..wogóle nie wygląda jak granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 mam kominek a najważniejsze!!!!! mam światło w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 mam kominek a najważniejsze!!!!! mam światło w domu i my tak na słowo mamy uwierzyć??? zdjęcia jakieś bedom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 mam kominek a najważniejsze!!!!! mam światło w domu i my tak na słowo mamy uwierzyć??? zdjęcia jakieś bedom??? muszę wgrać ale jutro będę miała też coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Miko fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ale kafelki chyba odkładamy na przyszły rok za zimno w budynku boję się, że poodpodałyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Miko fotki no mówię wgrać muszę jutro bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a i powiem wam coś chyba zdecydowałam się na płytki do górnej .... http://img220.imageshack.us/img220/1884/pb030015nq8.jpg http://img46.imageshack.us/img46/5186/pb030013xj2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Miko u mnie zimno jak cholera ale facet znalazł sposób układa teraz w kotłowni na ścianach. Zasłonił dziury bez drzwi kartonami i włączył farelkę. Nieźle dogrzał bo wszystko ładnie wyschło Połowę roboty ma już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts