mikopiko 14.03.2007 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Wstawię ale najpierw dzieciaki: http://img145.imageshack.us/img145/5902/pa140016rq3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Super chłopaki!!! Bedę "bardzo oryginalna" gdy zapytam do kogo podobni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Super chłopaki!!! Bedę "bardzo oryginalna" gdy zapytam do kogo podobni? mnięszani ! ale są inni prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ktoś tu chciał pustakihttp://img248.imageshack.us/img248/5089/p3140016dg7.jpg prosię!!!! więcej w dzienniku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.03.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A co będzie w tej piwniczce? Kocioł czy jakieś warzywa? Piwnica to bardzo potrzebna rzecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A co będzie w tej piwniczce? Kocioł czy jakieś warzywa? Piwnica to bardzo potrzebna rzecz . Tam będzie spiżarnia (kilka schodków w dół), widzieliśmy to już w wybudowanym , całkiem przyzwoite (niektórzy też tam stawiaja piec, ale wtedy trzebaby było komin tam wyprowadzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Super chłopaki!!! Bedę "bardzo oryginalna" gdy zapytam do kogo podobni? mnięszani ! ale są inni prawda? Pawnie, ze inni, ale nawet kiedy będa dorośli, gdy ktoś ich zobaczy będzie wiedział, że to bracia Przypomina mi się jak moja koleżanka na jakiejś konferencji napadła na moją siostrę z pytaniem czy nie jest spokrewniona z Renatą W., bo ma podobny sposób mówienia, sic! Siostra się przyznała do mnie a myślałayśmy, że się bardzo różnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Super chłopaki!!! Bedę "bardzo oryginalna" gdy zapytam do kogo podobni? mnięszani ! ale są inni prawda? Pawnie, ze inni, ale nawet kiedy będa dorośli, gdy ktoś ich zobaczy będzie wiedział, że to bracia Przypomina mi się jak moja koleżanka na jakiejś konferencji napadła na moją siostrę z pytaniem czy nie jest spokrewniona z Renatą W., bo ma podobny sposób mówienia, sic! Siostra się przyznała do mnie a myślałayśmy, że się bardzo różnimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Podoba mi się twoje sąsiedztwo, same nowe domy, nowe osiedle, nowa społecznośc... U mnie dopiero 3 domy i czwarty w budowie, i tak z jednej strony się cieszę ale zimą to trochę pustawo... Dzięki za fotkę tych pieknych cegieł, widok cieszy oczy, keramzytobeton przy takiej ceramice jest PASKUDNY!!!! Tylko niech nie przeczyta tego żaden facet bo nie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.03.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Podoba mi się twoje sąsiedztwo, same nowe domy, nowe osiedle, nowa społecznośc... U mnie dopiero 3 domy i czwarty w budowie, i tak z jednej strony się cieszę ale zimą to trochę pustawo... Dzięki za fotkę tych pieknych cegieł, widok cieszy oczy, keramzytobeton przy takiej ceramice jest PASKUDNY!!!! Tylko niech nie przeczyta tego żaden facet bo nie zrozumie NO wiem fajnie takie nówki wokoło. Też mi się podoba ale za to ty masz las!!! Myśleliście nad oknami, dachówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 14.03.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 O oknach na razie czytam, jakie i gdzie będziemy kupowac jeszcze nie wiem, ale na pewno poza Warszawą... Jeżeli chodzi o dach to najbardziej podoba mi się blachodachówka z posypką ceramiczną, ale to chyba droga impreza. Nie zdecyduję się na ceramiczną ponieważ mam dużą poła dachu od północy i od lasu i już widzę ten zielony mech... więc musimy skalkulowac co będzie bardziej opłacalne - blachodachówka normalna i dużo odpadów bo mamy czterospadowy dach, czy blachodachówka z posypką, wariant droższy, ale w mniejszych kawałkach - reklamują sie że tylko 3% odpadów... Na razie tylko teoria, bo jeszcze przed nami fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Renka, dawałaś do wyceny dach w wersji blachodachówka albo dachówka cementowa? Faktycznie, raczej przestrzegają przed kładzeniem blachodachówki na skomplikowanych czterospadowych dachach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 15.03.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mikopiko....efekty zakupów : obuwie damskie w cenie 69,99...ale zaszalałam co?. phi....jakoś nie miałam weny....co do wagi, to chcę zrzucić jakieś 3 kg i nie mogę!!! jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No to żeś zaszalała na całego!!! A mąż nie jest zły , że tyle kasiory wydałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Eeee, tam, każdy ma takie wątpliwości na początku. Zobaczysz, dacie radę. Sama po czasie stwierdzisz, że pieniądze w jakiś cudowny sposób w trakcie budowy się rozmnażają. Często się zastanawiam skąd mieliśmy tyle kasy. I dochodzę do wniosku, że po prostu człowiek mniej kasy wydaje na rzeczy zbyteczne a bardziej uczy się oszczędzać. I dzięki temu oszczędxzaniu można wybudować marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Eeee, tam, każdy ma takie wątpliwości na początku. Zobaczysz, dacie radę. Sama po czasie stwierdzisz, że pieniądze w jakiś cudowny sposób w trakcie budowy się rozmnażają. Często się zastanawiam skąd mieliśmy tyle kasy. I dochodzę do wniosku, że po prostu człowiek mniej kasy wydaje na rzeczy zbyteczne a bardziej uczy się oszczędzać. I dzięki temu oszczędxzaniu można wybudować marzenie. no to dzięki za pocieszenie , mam nadzieję ,że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.03.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Renka, dawałaś do wyceny dach w wersji blachodachówka albo dachówka cementowa? Faktycznie, raczej przestrzegają przed kładzeniem blachodachówki na skomplikowanych czterospadowych dachach. Nasz nawet nie jest taki skomplikowany, ale czterospadowy na pewno Jeszcze nic nie wyceniałam, bo na razie fundamenty przede mną, a zanim dostanę transzę na ten etap budowy to będę drżała, że ceny się 10 razy zmienią... Ale na pewno niebawem zacznę się dowiadywać... tyko nie wiem czy dachówka cementowa nie zachowuje się podobnie do ceramicznej jeżeli chodzi o florę i wydaje mi się, że taki dach jak nasz z dużym okape może wygladać bardzo ciężko. No nic, zobaczymy... A co ty planujesz na dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.03.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Eeee, tam, każdy ma takie wątpliwości na początku. Zobaczysz, dacie radę. Sama po czasie stwierdzisz, że pieniądze w jakiś cudowny sposób w trakcie budowy się rozmnażają. Często się zastanawiam skąd mieliśmy tyle kasy. I dochodzę do wniosku, że po prostu człowiek mniej kasy wydaje na rzeczy zbyteczne a bardziej uczy się oszczędzać. I dzięki temu oszczędxzaniu można wybudować marzenie. Anka, Bardzo mądrze to napisałaś, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Renka, z nami sprawa była prosta. Projekt zakładał dachówkę cementową lub ceramiczną i nawet nie braliśmy pod uwage blachodachówki. Poza tym pod blachodachówkę musielibyśmy robić pełne deskowanie, a poddasze mamy nieużytkowe. A tak tylko zainwestujemy w ocieplenie stropu nad parterem. Cenowo wygrała dachówka cementowa Euronit. Już zamówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts