mikopiko 15.11.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Miko u mnie zimno jak cholera ale facet znalazł sposób układa teraz w kotłowni na ścianach. Zasłonił dziury bez drzwi kartonami i włączył farelkę. Nieźle dogrzał bo wszystko ładnie wyschło Połowę roboty ma już za sobą. wiesz w kotłowni to spoko...ale łazienki to chyba wtedy jak już będziemy mieli kaloryfery...tylko, że kalofery to jak będzie piec...a piec jak będzie kotłownia zrobiona a kotłownoa jak przyjdzie ten co ma zrobić...itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Znam to Pomalutku zrobicie Mój mąż nie chciał wieszać kaloryferów i przykręcać gniazdek bo trzeba najpierw pomalować. Ale jak pomalować skoro ściany mokre i jest zimno? Więc montujemy wszsytko i mam w nosie, ze za kaloryferem będzie niepomalowane Zresztą przyglądałam się dzisiaj i.... trudno bedzie ale może jakos tam zaciapie farbą i wałeczkiem na długim trzonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.11.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 a nie da się zdjąć ich potem? na pewno się da a ile czekałaś na kaloryfery od momentu zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Kupowałam Purmo. Były od ręki U znajomego w hurtowni Nawet dobre ceny dostałam (rabaty jak dla instalatorów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.11.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 mam bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Gdzie? Nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 19.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Miko, To łazienka bedzie kremow-beżowa? Nie wierzę!!! Piękne płytki, koniecznie napisz co to za piękności i dlaczego takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dobry wieczór Miko Tak po raz pierwszy ( ale raczej nie ostatni ) wpadłam wreszcie zobaczyć do Ciebie - tyle razy "widziałam" Cię w innych komentarzach że wreszcie przyszłam w odwiedziny Bardzo ładna ta ostatnia łazieneczka i przyłączam się do prośby Renki o podanie producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.11.2007 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Cześć dziewczyny witam Te płytki to Alabastrino z Tubądzina Reniu już mnie chyba znasz ...jak nie kupię to wiesz... Aparici już kupione do dolnej więc będzie czarno biała Reyzel bardzo się cieszę , że wpadłaś i mam nadzieję, że nie ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.11.2007 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Gdzie? Nic nie widzę Mayland bo zgasiłam światło jest, stoi ale komp mi siadł wszystko poszło w... i zobaczymy czy się da odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 20.11.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 mam bramę też bym chętnie zobaczyła że też te komputery muszą się psuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.11.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Marto, między wierszami doczytałam, że czekasz na hydraulika. Czy da się z nim współpracować? Jego notowania spadają, szczególnie u osób, które go rekomendowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Miko A kto bedzie Tobie robil hydraulike ? Jesli z forum niezly to uwazaj , mialam z nim doczynienia , zamawialam rury do odkurzacza i mi wystarczy . Na szczescie hydraulike robilismy sami , wiec wszystko dziala i termin oczekiwania byl krotki Uwazaj tez na Slusarczyka forumowego , sasiadka sie bardzo naciela. Coz , jaos sie trzeba ostrzegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.11.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 mam bramę też bym chętnie zobaczyła że też te komputery muszą się psuć... już drugi raz ale może się da odzyskać jak nie to zrobię nowe.... trochę odbiega od koloru okien ale... trudno, ładna jest i to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.11.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Marto, między wierszami doczytałam, że czekasz na hydraulika. Czy da się z nim współpracować? Jego notowania spadają, szczególnie u osób, które go rekomendowały. hydraulikę mam już zrobioną przez ....no wiesz kogo trochę jeszcze ma do zrobienia... a o notowaniach bardzo proszę mi się zwierzyć chętnie posłucham co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.11.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Miko A kto bedzie Tobie robil hydraulike ? Jesli z forum niezly to uwazaj , mialam z nim doczynienia , zamawialam rury do odkurzacza i mi wystarczy . Na szczescie hydraulike robilismy sami , wiec wszystko dziala i termin oczekiwania byl krotki Uwazaj tez na Slusarczyka forumowego , sasiadka sie bardzo naciela. Coz , jaos sie trzeba ostrzegac nie to nie oni ...słyszałam, że niezłe ziółka nam inne ziółko robi pozdrawiam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 mam bramę też bym chętnie zobaczyła że też te komputery muszą się psuć... już drugi raz ale może się da odzyskać jak nie to zrobię nowe.... trochę odbiega od koloru okien ale... trudno, ładna jest i to się liczy czasem wszytkiego zgrać się nie da ... I tak jak piszesz - najważniejsze, że ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.11.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A tam, nie przejmuj się małym niezgraniem barw U mnie tez nie jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.11.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć Miko!!! Ładne płyteczki, podobają mi się, a ja przecież nie lubię beżu w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts