Gość 20.11.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć Miko!!! Ładne płyteczki, podobają mi się, a ja przecież nie lubię beżu w łazienkach Jeszcze trochę i polubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć Miko!!! Ładne płyteczki, podobają mi się, a ja przecież nie lubię beżu w łazienkach Jeszcze trochę i polubisz A kysz Siło Nieczysta Ale płytki naprawdę ładne!!! Jestem ciekawa, czy są w innym kolorze Nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale to chyba Paradyż, chociaż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć Miko!!! Ładne płyteczki, podobają mi się, a ja przecież nie lubię beżu w łazienkach Dobrze wiedzieć co się nie podoba Swoją drogą Miko - ponawiam pytanie o producenta pliiiisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.11.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczyny witam Te płytki to Alabastrino z Tubądzina Reniu już mnie chyba znasz ...jak nie kupię to wiesz... Aparici już kupione do dolnej więc będzie czarno biała Reyzel bardzo się cieszę , że wpadłaś i mam nadzieję, że nie ostatni raz już napisałam Reyzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.11.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oj dziewczyny ja już sama niewiem co mi się podoba a co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć dziewczyny witam Te płytki to Alabastrino z Tubądzina Reniu już mnie chyba znasz ...jak nie kupię to wiesz... Aparici już kupione do dolnej więc będzie czarno biała Reyzel bardzo się cieszę , że wpadłaś i mam nadzieję, że nie ostatni raz już napisałam Reyzel ups.... przeoczyłam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Oj dziewczyny ja już sama niewiem co mi się podoba a co nie No to możemy sobie ręce podać To wszystko zależy od aranżacji i wykończenia jakie można zobaczyć I wtedy i wiele kolorów i pomysłów mi się podoba,na które teoretycznie wczesniej nawet bym nie zwróciła uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Miko, a dlaczego tu żadnych zdjęć z Twojej budowy nie ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko, a dlaczego tu żadnych zdjęć z Twojej budowy nie ma ?? były ale się zmyli wkleję specjalnie dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko, a dlaczego tu żadnych zdjęć z Twojej budowy nie ma ?? były ale się zmyli wkleję specjalnie dla ciebie I dla mnie i dla mnie, please . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 I dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko, a dlaczego tu żadnych zdjęć z Twojej budowy nie ma ?? były ale się zmyli wkleję specjalnie dla ciebie dziękuję albo i dziękujemy wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 22.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Sonika, a u Ciebie tez zdjęć nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 ale u mnie nic ciekawego się nie dzieje nudy.. przestój ale zaraz coś wkleję na chwilkę tak jak Sonika tylko dla z najomych i tylko dla życzliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No nie mów, ze "życzliwi mniej" też tu zagladają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko a co z kabiną z sauną? WYbrałaś już? Masz coś na oku? Bo mi się jedna spodobała ale kurcze nie wiem czy się zmieści bo ma 125cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 .... 10minut starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 miko , ale masz juz fajny domek ja tez kcem ...buuuuu... to pisalam ja..... ...zyczliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 miko , ale masz juz fajny domek ja tez kcem ...buuuuu... to pisalam ja..... ...zyczliwa no naprawdę są też nieżyczliwi ludzie ..albo ja mam schizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko a co z kabiną z sauną? WYbrałaś już? Masz coś na oku? Bo mi się jedna spodobała ale kurcze nie wiem czy się zmieści bo ma 125cm szerokości uuuu o tym nie myślę jeszcze tak na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts