mayland 22.11.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko projek t bardzo ładny, jak pisałam wcześniej elegancki Aż sie boje swojej ostatecznej wersji Wybrałam narazie tylko płytki Loft ale nie wiem czy Silver (przecierka w srebrze) czy bronze (złota przecierka). DO tych ze złotem widzialam piekny dekor w takei grube róże. Znów do tych srebrnych pasuje szklana mozaika I sama nie wiem co wybrać Fajnie, że masz ten problem z głowy Dom tez sie dobrze prezentuje. Jaki to kolor okien bo wyglada z bliska jak złoty doąb a z daleka jak dąb bagienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dobry wieczór!! Ale fajny domek Miko!!! Cieszę się, że zdążyłam się załapać!!! To pisałam ja ... też życzliwa, jak Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Miko projek t bardzo ładny, jak pisałam wcześniej elegancki Aż sie boje swojej ostatecznej wersji Wybrałam narazie tylko płytki Loft ale nie wiem czy Silver (przecierka w srebrze) czy bronze (złota przecierka). DO tych ze złotem widzialam piekny dekor w takei grube róże. Znów do tych srebrnych pasuje szklana mozaika I sama nie wiem co wybrać Fajnie, że masz ten problem z głowy Dom tez sie dobrze prezentuje. Jaki to kolor okien bo wyglada z bliska jak złoty doąb a z daleka jak dąb bagienny? fffeeennnkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dobry wieczór!! Ale fajny domek Miko!!! Cieszę się, że zdążyłam się załapać!!! To pisałam ja ... też życzliwa, jak Frosia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 nooo wgrało się puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? nie jest zly i pasuje do koloru dachowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? nie jest zly i pasuje do koloru dachowki przód ma też przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? nie jest zly i pasuje do koloru dachowki przód ma też przystojny oszzz !!!! zapodaj fotke od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.11.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? nie jest zly i pasuje do koloru dachowki przód ma też przystojny no to o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jeden trzęsidupek i odrazu stado bab się zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 .... 10minut starczy A ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 .... 10minut starczy A ja ? ty??? wszyscy wiedza , ze jestes niezyczliwa miko, prosze przeslac soniczce pana elektryka na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Jeden trzęsidupek i odrazu stado bab się zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 .... 10minut starczy A ja ? zara wkleje ale kucie - jak mówi mój syn daj znać , że widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts