Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

Miko projek t bardzo ładny, jak pisałam wcześniej elegancki :wink: :lol:

Aż sie boje swojej ostatecznej wersji :lol: Wybrałam narazie tylko płytki Loft ale nie wiem czy Silver (przecierka w srebrze) czy bronze (złota przecierka). DO tych ze złotem widzialam piekny dekor w takei grube róże. Znów do tych srebrnych pasuje szklana mozaika :-? I sama nie wiem co wybrać :lol:

Fajnie, że masz ten problem z głowy :lol:

Dom tez sie dobrze prezentuje. Jaki to kolor okien bo wyglada z bliska jak złoty doąb a z daleka jak dąb bagienny? :lol:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miko projek t bardzo ładny, jak pisałam wcześniej elegancki :wink: :lol:

Aż sie boje swojej ostatecznej wersji :lol: Wybrałam narazie tylko płytki Loft ale nie wiem czy Silver (przecierka w srebrze) czy bronze (złota przecierka). DO tych ze złotem widzialam piekny dekor w takei grube róże. Znów do tych srebrnych pasuje szklana mozaika :-? I sama nie wiem co wybrać :lol:

Fajnie, że masz ten problem z głowy :lol:

Dom tez sie dobrze prezentuje. Jaki to kolor okien bo wyglada z bliska jak złoty doąb a z daleka jak dąb bagienny? :lol:

fffeeennnkju :D

No niby jestem :wink: , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą :o ?

Frosia, wygadałaś się czy jak :-? ?

sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam :oops:

moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy :roll: :D :D

miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce

prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka :D :D

p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? 8) :lol: