mikopiko 22.11.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 SONICA for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.11.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? nie jest zly i pasuje do koloru dachowki przód ma też przystojny no to o co chodzi?? o pupcie Kaśka gadaj lepiej jak tam Bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 no napawde ..... ....cacy nie jest idealnie skasujesz te wory i palety z przodu i bedzie gitara tyłek elektryka zostawić? nie jest zly i pasuje do koloru dachowki przód ma też przystojny no to o co chodzi?? o pupcie Kaśka gadaj lepiej jak tam Bolek o co loto?? dlaczego ja tego pana nie znam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Dzięki, stokrotne dzięki . Czuję się usatysfakcjonowana i dowartościowana. No, no ale rezydencyja . A tam na dachu to solar? Lazienka będzie śliczna - już to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? Już Ty się Frosia teraz nie podlizuj, dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? Już Ty się Frosia teraz nie podlizuj, dobra ? podlizuje sie juz od zeszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Miko ja w sprawie tej łazienki w Lofcie. WC mam pod kątem w rogu wiec siłą rzeczy bedzie podział łazienki po przekątnej od wejscia do wc. Po lewej myśle by dać płytki ciemne w pionie od góry do dołu a po prawej dać jasne (lub czerwone) w poziomie. Prawa strona jest pod schodami więc nie ma wysokiej ściany. Tam będzie tylko duża szafka z umywalka i pralką schowana pod spodem i lustro na całej ścianie pod wymiar (skosy). No i zostaje srodek , taka jakby aleja od drzwi do wc Z czegos ja trzeba zrobić Myslałam o mozaice lub o łupance z obu kolorów płytek. Chcę tę część pod schodami zrobić w jasnym kolorze bo jest niższa i bedzie przyjemniej i chyba lepiej wygladać niz na ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? Już Ty się Frosia teraz nie podlizuj, dobra ? podlizuje sie juz od zeszlego roku Tylko, że u mnie zawsze problemy , jak nie dyżur to po dyżurze, a jak nie po to przed . Ale dzięki Frosia za zaproszenie - kochana jesteś . Bardzo bym chciała, ale chyba nie dam rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.11.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? Już Ty się Frosia teraz nie podlizuj, dobra ? podlizuje sie juz od zeszlego roku Tylko, że u mnie zawsze problemy , jak nie dyżur to po dyżurze, a jak nie po to przed . Ale dzięki Frosia za zaproszenie - kochana jesteś . Bardzo bym chciała, ale chyba nie dam rady . nie trace wobec tego jeszcze nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 SONICA for you Zmieniony 3:16 . To Ty już wstałaś Miko, czy jeszcze się nie położyłaś ? Myślałam, że o 3:16 to tylko ja nie śpię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No niby jestem , ale skąd WSZYSCY o tym wiedzą ? Frosia, wygadałaś się czy jak ? sonisiu , ty wiesz , ze ja zartowalam moge na ciebie nawet najgorsze rzeczy wypisywac, bo i tak mi nikt nie uwierzy miko, zwracam sie z uprzejma prosba o przeslanie wszystkich fotek (a nawet i tych , ktorych nie widzialysmy) soniczce prosbe motywuje tym , ze jest ona przezyczliwa i przedobra, i przesympatyczna osobka p.s. sonika .....a co planujesz w tym roku na Sylwestra ?? Już Ty się Frosia teraz nie podlizuj, dobra ? podlizuje sie juz od zeszlego roku Tylko, że u mnie zawsze problemy , jak nie dyżur to po dyżurze, a jak nie po to przed . Ale dzięki Frosia za zaproszenie - kochana jesteś . Bardzo bym chciała, ale chyba nie dam rady . nie trace wobec tego jeszcze nadziei Zobaczę co się da zrobić w tej materii, może a nóż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 23.11.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 uuu, nie było mnie a tu cuda pokazywali... kiedy następny seans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 .... 10minut starczy A ja ? I ja ... ja też życzliwa ... a nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Miko ja w sprawie tej łazienki w Lofcie. WC mam pod kątem w rogu wiec siłą rzeczy bedzie podział łazienki po przekątnej od wejscia do wc. Po lewej myśle by dać płytki ciemne w pionie od góry do dołu a po prawej dać jasne (lub czerwone) w poziomie. Prawa strona jest pod schodami więc nie ma wysokiej ściany. Tam będzie tylko duża szafka z umywalka i pralką schowana pod spodem i lustro na całej ścianie pod wymiar (skosy). No i zostaje srodek , taka jakby aleja od drzwi do wc Z czegos ja trzeba zrobić Myslałam o mozaice lub o łupance z obu kolorów płytek. Chcę tę część pod schodami zrobić w jasnym kolorze bo jest niższa i bedzie przyjemniej i chyba lepiej wygladać niz na ciemno. uważaj tylko, żeby nie była za ciemna ..mój mąż oglądał pracę kafelkarza u jednego człowieka miał małą łazienkę całą położoną w tych właśnie płytkach, zrobiony był wcześniej projekt.....no i projektantka przyjechała na budowę i kazała za porozumieniem właściciela zdjąć te kafle...bo zrobił się efekt nieprzyjemny Mi też podobają się ciemne łazienki tylko boję się właśnie takiego efektu dlatego Mayland połączyłabym je z czymś jasnym ale jak to już nie wiem Mam nadzieję, że się nie wkurzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 SONICA for you Zmieniony 3:16 . To Ty już wstałaś Miko, czy jeszcze się nie położyłaś ? Myślałam, że o 3:16 to tylko ja nie śpię . nie położyłam się chciałam to wykasować ale zajęło mi to chyba z pół godziny bo Jea szalał na Rw i ciągle było napisane , że jest error na serwerze muratora ...a bardzo mi zależało, żeby to wykasować przed dzisiejszym dniem a i Sonika kim ty jesteś??? w szpitalu pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 uuu, nie było mnie a tu cuda pokazywali... kiedy następny seans? oj dziewczyny bedzie będzie...tylko tam nic takiego nie było ciekawego mi już opadły emocje i mam to wszystko ... nie chce mi się myśleć o kafelkach, ocieplaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 .... 10minut starczy A ja ? I ja ... ja też życzliwa ... a nie widziałam no czekaaaam na cię jak będziesz to krzyknij to znowu wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.11.2007 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 CIASTO ~ok.70 dag mąki (krupczatka + trochę pszennej) 2 jaja 1 szkl. cukru pudru 15 dag masła 2 łyżki miodu 1 lyżeczka sody 2 łyżki mleka ciasti ugnieść na jednolitą masę, podzielić na dwie części. Rozwałkować (ja to robię na pergaminie) na blachę (25*40). Można piec dwie blachy jednocześnie lub pojedynczo. Jedną blachę pieczemy z samym ciastem, na drugim cieście przed pieczeniem wylewamy masę orzechową. MASA ORZECHOWA 20 dag orzechów włoskich im drobniej pokrojone tym lepiej się rozsmarowuje na cieście 1 szkl. cukru pudru 0,4 kostki masła 2 łyżki miodu Całość podgrzewamy, nie gotujemy ok. 15 mni. obie blachy ciasta, jedno z masą pieczemy w 180 stopniach 15 min. Ciasto robi się ciemno brązowe. Pieczemy na pergaminie Po wystudzeniu przekładamy ciasta masą budyniową. Orzechy na wierzchu MASA BUDYNIOWA 2 budynie śmietankowe z cukrem 500 ml. mleka 0,4 kostki masła 2 budynie zrobić wg. przepisu tylko w 500 ml. mleka, gdy wystygnie utrzeć z masłem i przełożyć ciasta KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kaśka gadaj lepiej jak tam Bolek Bolek jest Bolkiem Wielkim jak Pałac Kultury Nic nie wskurałam, choć było blisko, geodeta postanowił na mnie zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 a i Sonika kim ty jesteś??? Dziewczyną ratownika, of course. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts