mikopiko 24.11.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 a i Sonika kim ty jesteś??? Dziewczyną ratownika, of course. nosisz czepek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Podobno to nie czepek działa na uzdrowienie tylko ten krótki fartuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Miko a jakie Ty masz już kupione drzwi? Wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Miko a jakie Ty masz już kupione drzwi? Wewnętrzne? no kupiliśmy już a zamówiliśmy w marcu i teraz już som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zdradzisz jakie to drzwi? Jak wyglądają , jakie futryny mają itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zdradzisz jakie to drzwi? Jak wyglądają , jakie futryny mają itp itd Bardzo tajemnicza zrobiła się nasza Miko, nie?? Też szukam drzwi, jak na razie średnio mi się wszystkie podobają no może z wyjątkiem DRE, ale już zapomniłam jaki wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zdradzisz jakie to drzwi? Jak wyglądają , jakie futryny mają itp itd mam i zewn i wewn tylko będą montowane w przyszłym roku zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zdradzisz jakie to drzwi? Jak wyglądają , jakie futryny mają itp itd mam i zewn i wewn tylko będą montowane w przyszłym roku zaraz wkleję BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Zdradzisz jakie to drzwi? Jak wyglądają , jakie futryny mają itp itd Bardzo tajemnicza zrobiła się nasza Miko, nie?? Też szukam drzwi, jak na razie średnio mi się wszystkie podobają no może z wyjątkiem DRE, ale już zapomniłam jaki wzór no wkleję tylko muszę wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 bum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 a i nie uwierzycie co sie stało dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 ożżżżżżżżżżż piękne, te pełne gdzie będą????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Miko bardzo ładne drzwi! Ogladałam własnie ich strone i wybrałabym te same zewnetrzne Ja teraz szukam wewnetrznych. Mozesz podac mi ceny na pw? Z futrynami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ja lubie pełne drzwi. Jak ma być prywatnie to tylko przy pełnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 a i nie uwierzycie co sie stało dziś no co????? MÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 pełne będą w garderobach, łazienkach, zejściu do mikro piwniczki, w kotłowni, szklane w pokojach, kuchni, wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.11.2007 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 a i nie uwierzycie co sie stało dziś no co????? MÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie powiem tylko wgram zdjęcia i wtedy zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Ja lubie pełne drzwi. Jak ma być prywatnie to tylko przy pełnych A ja nie lubię pełnych Oczywiście te pomieszczenia, które wymieniła Miko raczej powinny mieć pełne, ale pokoje muszą miec jakąś minimalną szybkę, bo pełne w pokojach kojarzą mi się z biurem, urzędem i co gorsza szkołą Ale to jest tylko i wyłącznie MOJE zdanie No, ale może ja jestem zboczona???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Nie jesteś Ja natomiast uważam, że pokoje to strefa prywatna i nie lubie gdy śpię a przez szybę w drzwiach przebija światło z korytarza Obecnie mam wszystkie drzwi bez przeszkleń i jest ok W domu natomiast pewnie będą przeszklenia Mam kilka takich miejsc, że muszę doswietlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts