mikopiko 26.11.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ,,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 27.11.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ogień w kominku http://img61.imageshack.us/img61/7307/pb230013ur3.jpg Mikopiko czyli mam rozumieć że masz już kominek? Miał być w grudniu??? Jeżeli już masz to napisz jak siesprawuje, no i pokaż go. Ja też zamówiłam Volcano 1v, będzie pod koniec grudnia lub w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Kupiłaś już ceramikę? Planowałaś Ego? Zobacz co znalazłam http://www.allegro.pl/item278342849_komplet_ceramiki_misa_wc_deska_opadajaca_bidet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Miko gdzie znikłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 już jestem nie mam czasu na forum ostatnio i to na poważnie... te kibelki wyżej to te same co kiedyś wklejałam ..ale facet mi nie odpowiedział na pytanie, które mu zadałam a na razie to mi do szczęscia nie potrzebne a tak poza tym wszystko w normie no i 5 kg mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Miko nie znikaj, bo bez Ciebie zaraz smutniej się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Miko nie znikaj, bo bez Ciebie zaraz smutniej się robi. ooooo jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Tort rafaello skopiowane z internetu Składniki: Biszkopt: 6 jajek 6 łyżek cukru 6 łyżek mąki 1 łyżeczka proszku do pieczenia. Masa: 0,5 l. śmietany kremówki (36%) 1 śmietana 18% 2 śnieżki 2 czekolady (białe milki) rozpuścić na parze 1,5 paczki wiórków kokosowych. Sposób przygotowania: Biszkopt: Ubić pianę z białek, dodać cukier. Żółtka roztrzepać i dodać do piany. Na koiec zmieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. W tortownicy wysmarować tylko spód. Na spód położyć papier pergaminowy, wylać ciasto i piec do zarumienienia. Masa: Zmiksować kremówkę, śmietanę, śnieżki i rozpuszczone na parze czekolady. Dodać do masy wiórki kokosowe. Biszkopt podzielić na 3 części. Każdą część nasączyć (spirytus + cukier + woda + sok z cytryny). Przekładać masą. Udekorować np. migdałami. może zrobię na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Miko a wiesz, ja do niego dzwoniłam i wydawał sie być całkiem konkretny. Nawet wrzucił mi na aukcje jeszcze jedna umywalkę której szukałam po kilku minutach od rozmowy Przesyłka jest niedroga. Miałam po to jechać do Wawy ale nawet mi się nie opłaca. Ojciec ma tam być 13 ale nawet go ciągać nie bedę po rozkopanej stolicy Zapłacę 50zł za 3 rzeczy to całkiem do przełkniecia kwota Jakie Ty musiałaś to pytanie zadać, ze on tyle myśli? Chyba mu nie złożyłaś propozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.12.2007 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Miko a wiesz, ja do niego dzwoniłam i wydawał sie być całkiem konkretny. Nawet wrzucił mi na aukcje jeszcze jedna umywalkę której szukałam po kilku minutach od rozmowy Przesyłka jest niedroga. Miałam po to jechać do Wawy ale nawet mi się nie opłaca. Ojciec ma tam być 13 ale nawet go ciągać nie bedę po rozkopanej stolicy Zapłacę 50zł za 3 rzeczy to całkiem do przełkniecia kwota Jakie Ty musiałaś to pytanie zadać, ze on tyle myśli? Chyba mu nie złożyłaś propozycji... pytałam się go czy można to u nich obejrzeć bo nie lubię kupować kota w worku, rozmawiać z nim nie rozmawiałam tylko wysłałam pytanie z allegro a propozycja spotkania a i owszem była w tym wszystkim uwzględniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Jak tam budowanie MIKOPIKO ?U mnie dom już się nagrzał i jest cieplusieńko, a na zewnątrz skończyli w piątek układać kostkę.Na poddaszu jeden pokój i korytarz w płytach ale gorzej z łazienkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.12.2007 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Beatko wszystko ok a co tam u cię? wysłałam do ciebie priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.12.2007 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 dzięki Toli RAFAELLO spód: 4 jaja (kurze ), 1 szklanka mąki, 1 szklanka cukru, 1 łyżeczka proszku do pieczenia Piec ciasto w piekarniku w blaszce sernikowej, około 30 minut. wierzch: 4 białka (też kurze ), 1 szklanka cukru pudru, 200 gram wiórek kokosowych. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier, na koniec wiórki i delikatnie wymieszać. Masę wyłożyć na blachę sernikową, wyłożoną pergaminem. Piec około 25 minut. krem: pół litra mleka, 6-7 łyżeczek cukru, 1 cukier waniliowy, 1 margaryna lub masło roślinne, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej, 4 żółtka, 2 łyżki mąki zwykłej. Żółtka, cukier, mąkę z odrobiną mleka rozrobić na jednolitą masę. Zmieszać z resztą mleka i zagotować. Ostudzić i połączyć z margaryną. Składać warstwami, najpierw biszkopt, potem krem i na krem placek kokosowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 MIKOPIKO na górze w łazience będziesz miała prysznic czy tylko na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2007 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 MIKOPIKO na górze w łazience będziesz miała prysznic czy tylko na dole? na górze też będzie prysznic ...u ciebie to po lewej stronie od wejścia, w rogu Byłaś w sprawie kafelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 zrobiłam pierniczki i wyszłe pyszne ..jeszcze tylko tydzień a będą mięciutkie dobra idę pakować prezenty elais nie odpowiedziałam ci sorki.... Wszystko ok, grzeje i drewno...po prostu znika w zastraszającym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Jeszcze nie byłam w sprawie kafelek bo mąż cierpi na brak czasu ale może w tygodniu.Na górze w łazience troszkę zmieniłam i po lewo będzie umywalka oraz kibelek a po prawo wanna i prysznic.Wracając do płytek to na górze chyba będzie niebiesko , niebiesko-kremowo.Na poddaszu został tylko największy pokój i łazienka w kg.Mam jeszcze pytanko wanne wstawiasz narożoną bo ja zdecydowałam się na prostokątną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.12.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 tak narożną bo wejdzie mi w ten kąt co go dzięki niezabudowaniu zyskaliśmy tam pod oknemBeatko a ty widziałaś projekt mojej małej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.12.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 tak narożną bo wejdzie mi w ten kąt co go dzięki niezabudowaniu zyskaliśmy tam pod oknem Beatko a ty widziałaś projekt mojej małej łazienki? Nie ale z przyjemnością bym zobaczyła.Może we wtorek pojedziemy obejrzeć te płytki.Zapomniałam dzisiaj aparatu ale jutro jak zostawię małą w przedszkolu to podjadę i zrobię kilka zdjęć to Ci pokażę ( już wcześniej obiecywałam ). Podobają mi się kafelki jednego z forumowiczów ale napiszę na priva co by kogoś nie zdenerwować (chodzi o łazienkę na górze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.12.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Myślałaś już o tym jak powiesić firanki w oknach na poddaszu ? A może bez firanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts