Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie! :lol: Z tego co widze budujecie bardzo piekny dom! duzy, rodzinny i przestronny...mozecie byc z niego dumni!

No i praca wre na calego...tak dalej powodzenia zycze i wytrwalosci w podejmowaniu decyzji - troche ich jeszcze bedzie :D

Ta piwniczka to dobry pomysł, bo niestety "Amber" pod względem pomieszczeń gospodarczych to nędza.

Ja dodatkowo zrobiłem taki schowek pod całą długością i szerokością tarasu. Coś się tam zawsze schowa.

Powodzenia w budowie.

Mikopiko, fajnie masz....

Domek rośnie, a my wciąż czekamy na pozwolenie i szlag mnie już trafia!!

Najpierw architekt, "źle sobie obliczył czas" i oddał nam projekt 3 miesiące po czasie, a teraz te papiry nieszczęsne... :evil:

A chłopcy....

Ten starszy w sam raz dla mojej Zuzki. :wink:

Pozdrawiam, Kasia

hej mikopiko

i ja dotarłam do Twojego dziennika i komentarzy.

Po pierwsze trzymam kciuki by się z prądem uregulowało. Ciekawe czy nam podłączą prąd na czas budowy. Oby bo jak nie to agregator zostaje bo sąsiadów na razie żadnych.

Co do budowy to super że juz wszystkie materiały macie.

Co do synka i jego choroby to poznałam niestety służbę zdrowia z tej złej strony. Miesiąc po porodzie strasznie sie czułam ciągle miałam biegunkę i wymiotowałam. Nie potrafili mi wykryć przez 3 miesiące choroby aż w koncu okazało się że mam celiakie. Wiec też przewrot zywieniowy. Ale jakos leci nie jest zle. Teraz w kwietniu jade z synkiem (jest 3 miesiace starszy od Twojego) na badanie na celiakie. Nie ma zadnych objawow, jest zdrowy ale ryzyko zawsze jest.

Aha sprzedaliscie juz mieszkanie?My tez musimy sie zaczac za tym krecic bo oprocz cegly szostki silikatow nic nie mamy.

hej mikopiko

i ja dotarłam do Twojego dziennika i komentarzy.

Po pierwsze trzymam kciuki by się z prądem uregulowało. Ciekawe czy nam podłączą prąd na czas budowy. Oby bo jak nie to agregator zostaje bo sąsiadów na razie żadnych.

Co do budowy to super że juz wszystkie materiały macie.

Co do synka i jego choroby to poznałam niestety służbę zdrowia z tej złej strony. Miesiąc po porodzie strasznie sie czułam ciągle miałam biegunkę i wymiotowałam. Nie potrafili mi wykryć przez 3 miesiące choroby aż w koncu okazało się że mam celiakie. Wiec też przewrot zywieniowy. Ale jakos leci nie jest zle. Teraz w kwietniu jade z synkiem (jest 3 miesiace starszy od Twojego) na badanie na celiakie. Nie ma zadnych objawow, jest zdrowy ale ryzyko zawsze jest.

Aha sprzedaliscie juz mieszkanie?My tez musimy sie zaczac za tym krecic bo oprocz cegly szostki silikatow nic nie mamy.

witaj w moich progach! :lol:

celiaklia ..no to też nieźle! a ty musisz być cały czas na jakiejś diecie? to chłopaki prawie równolatki!

Mieszkania jeszcze nie sprzedaliśmy w lato trochę odświeżymy ,żeby było atrakcyjniejsze i od jesieni będziemy szukać nabywców co to zapłacą wcześniej a dadzą jeszcze trochę pomieszkać

na diecie musze byc do konca zycia. A nie moge jesc glutenu tzn zyta, pszenicy, owsa czyli mąki, chleba, makaronu i w ogóle mnóstwa rzeczy bo praktycznie wszędzie dają jakies smieci których nie moge jesc.

Co do synka to ciesz sie ze jeszcze nie chodzi, ja mojego upilnowac nie moge.

A co do mieszkania to my w nim nie mieszkamy a sprzedac je musimy bo nie mamy pieniedzy na budowe, jedynie zostalo parenascie tysiecy na koncie ale to na zalatwianie papierkow.