ms. 16.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Anka, Bardzo mądrze to napisałaś, brawo! Zgadzam się! Wcześniej wykańczałam mieszkanie i miałam podobne odczucia. Prawdą jest, że strasznie zaciskałam pasa i zaharowywałam się na śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mikopiko,super chłopaki! Spojrzenie tego starszego może złamać niejedno serce (już teraz!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.03.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam serdecznie! Z tego co widze budujecie bardzo piekny dom! duzy, rodzinny i przestronny...mozecie byc z niego dumni! No i praca wre na calego...tak dalej powodzenia zycze i wytrwalosci w podejmowaniu decyzji - troche ich jeszcze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.03.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 mikopiko, super chłopaki! Spojrzenie tego starszego może złamać niejedno serce (już teraz!). wiem, wiem! , tylko,żeby mu się w łepetynie nie poprzewracało z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Bardzo dziękuję za wklejenie przyszłej sukni mojej corki, ja jakoś nie radzę sobie z tym wklejaniem A Twoje chlopaki to kiedyś nałamią serc niewieścich, oj nałamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.03.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Życzę wam wszystkim, żeby u nas już tak było http://www.metsul.com/__editor/imagemanager/images/fotosblog/selo__primavera_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 18.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Życzę wam wszystkim, żeby u nas już tak było http://www.metsul.com/__editor/imagemanager/images/fotosblog/selo__primavera_1.jpg O kurcze, piekne, oby jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ta piwniczka to dobry pomysł, bo niestety "Amber" pod względem pomieszczeń gospodarczych to nędza. Ja dodatkowo zrobiłem taki schowek pod całą długością i szerokością tarasu. Coś się tam zawsze schowa. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 No i zaczęło się....teraz mam nadzieję będzie widać szybko zmiany Tabór góralski zajechał i dziś ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 mikopiko A więc jesteś pierwsza ... GRATULUJĘ I TRZYMAM KCIUKI!!!!! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 O, rany! Naprawdę ruszyło.Powodzenia! PS. Nasze stemple oczywiście używane. Długość różna 2,9 m i trochę dłuższych. Wszystko po 4 zeta. Aha, w tym 30 mocniej przechodzonych za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.03.2007 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 no ruszyło z kopyta! Dzięki za wsparcie! Jak się u was zacznie zobaczycie co to nieprzespana noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Mikopiko, fajnie masz.... Domek rośnie, a my wciąż czekamy na pozwolenie i szlag mnie już trafia!! Najpierw architekt, "źle sobie obliczył czas" i oddał nam projekt 3 miesiące po czasie, a teraz te papiry nieszczęsne... A chłopcy.... Ten starszy w sam raz dla mojej Zuzki. Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Dzięki Kaśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cudnie Mikopiko Niech sie mury pną do góry, a tym awariom pradu na pohybel!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Renka a ty coś zrobiła z tą cudną doliną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 20.03.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 hej mikopikoi ja dotarłam do Twojego dziennika i komentarzy.Po pierwsze trzymam kciuki by się z prądem uregulowało. Ciekawe czy nam podłączą prąd na czas budowy. Oby bo jak nie to agregator zostaje bo sąsiadów na razie żadnych. Co do budowy to super że juz wszystkie materiały macie. Co do synka i jego choroby to poznałam niestety służbę zdrowia z tej złej strony. Miesiąc po porodzie strasznie sie czułam ciągle miałam biegunkę i wymiotowałam. Nie potrafili mi wykryć przez 3 miesiące choroby aż w koncu okazało się że mam celiakie. Wiec też przewrot zywieniowy. Ale jakos leci nie jest zle. Teraz w kwietniu jade z synkiem (jest 3 miesiace starszy od Twojego) na badanie na celiakie. Nie ma zadnych objawow, jest zdrowy ale ryzyko zawsze jest. Aha sprzedaliscie juz mieszkanie?My tez musimy sie zaczac za tym krecic bo oprocz cegly szostki silikatow nic nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 20.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Renka a ty coś zrobiła z tą cudną doliną? Opatrzyła mi się zdziebko - liczę na piękne widoki wiosenne, aparat w pełnej gotowości, a na razie robię reklamę mojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 hej mikopiko i ja dotarłam do Twojego dziennika i komentarzy. Po pierwsze trzymam kciuki by się z prądem uregulowało. Ciekawe czy nam podłączą prąd na czas budowy. Oby bo jak nie to agregator zostaje bo sąsiadów na razie żadnych. Co do budowy to super że juz wszystkie materiały macie. Co do synka i jego choroby to poznałam niestety służbę zdrowia z tej złej strony. Miesiąc po porodzie strasznie sie czułam ciągle miałam biegunkę i wymiotowałam. Nie potrafili mi wykryć przez 3 miesiące choroby aż w koncu okazało się że mam celiakie. Wiec też przewrot zywieniowy. Ale jakos leci nie jest zle. Teraz w kwietniu jade z synkiem (jest 3 miesiace starszy od Twojego) na badanie na celiakie. Nie ma zadnych objawow, jest zdrowy ale ryzyko zawsze jest. Aha sprzedaliscie juz mieszkanie?My tez musimy sie zaczac za tym krecic bo oprocz cegly szostki silikatow nic nie mamy. witaj w moich progach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 20.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 celiaklia ..no to też nieźle! a ty musisz być cały czas na jakiejś diecie? to chłopaki prawie równolatki! Mieszkania jeszcze nie sprzedaliśmy w lato trochę odświeżymy ,żeby było atrakcyjniejsze i od jesieni będziemy szukać nabywców co to zapłacą wcześniej a dadzą jeszcze trochę pomieszkać na diecie musze byc do konca zycia. A nie moge jesc glutenu tzn zyta, pszenicy, owsa czyli mąki, chleba, makaronu i w ogóle mnóstwa rzeczy bo praktycznie wszędzie dają jakies smieci których nie moge jesc. Co do synka to ciesz sie ze jeszcze nie chodzi, ja mojego upilnowac nie moge. A co do mieszkania to my w nim nie mieszkamy a sprzedac je musimy bo nie mamy pieniedzy na budowe, jedynie zostalo parenascie tysiecy na koncie ale to na zalatwianie papierkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts