Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wink: Jak wiesz mieszkam od września W NOWYM DOMU... :wink: zaczynam się przyzwyczajać, chociaż łatwo nie jest...całe życie w mieście ku mojemu zdziwieniu odcisnęło pietno...tutaj taki spokój i cisza, że ani żywej duszy...jakoś dziwnie trochę...

:wink: a co tam u Cię?może wpólna kawka?ja z mleczkiem...puszczalską... :p

Gość BEATA-BETI

U mnie znowu zupełnie odwrotnie kafelkarz chce układać tylko jeszcze płytek nie kupiliśmy,więc teraz ma skończyć korytarz a do łazienek przyjdzie za miesiąc.Salon i jadalnia już są wyłożone bo u nas na dole w związku z ogrzewaniem podłogowym cały dół jest w gresie. Właśnie w salonie mamy jasne płytki z imola antares 45/45 fajnie wyglądają ,a reszta szare w jakieś tam mazaiki z atlas cocncorde ten sam wymiar.Na dół do łazienki płytki wybrane właśnie czekam na projekt i zamawiam (jedne z tych zo ci przesłałam) a na górę na 90% atlas concorde seria flair jak zmówimy w połowie stycznia to będą na koniec miesiąca.Jutro przychodzi Pan na pomiar schodów drewnianych (termin kwiecień).Kominek będzie przesunięty do ściany a w miejsce kominka będzie telewizor tak nam doradził "Pan od kominka".Poddasze ocieplone i płyty kg założone teraz szpachlowanie.

A jeszcze została zlikwidowana jedna ścianka z wiatrołapu do kuchni bo zamiast niej ma być kaseta z drzwiami przesuwnymi.

To tyle ale jeszcze ile do zrobienia :o :o :o

Ps.Może damy radę do Lipca.

:wink: Jak wiesz mieszkam od września W NOWYM DOMU... :wink: zaczynam się przyzwyczajać, chociaż łatwo nie jest...całe życie w mieście ku mojemu zdziwieniu odcisnęło pietno...tutaj taki spokój i cisza, że ani żywej duszy...jakoś dziwnie trochę...

:wink: a co tam u Cię?może wpólna kawka?ja z mleczkiem...puszczalską... :p

Ula nie zauważyłam cię :oops: kawka? z puszczalską :o :lol:

a jak praca? i jak młoda? :roll:

Beatko no to fajnie, że u was tak idzie do przodu :D ...u nas jakoś to wszystko opadło :roll: ...

Dom szedł jak burza...dach,tynki, wylewki wszystko w tempie i jakoś fajnie zaplanowane..a później jakoś tak za dużo było i chyba nastąpiło wypalenie :oops: ..coś tam się dzieje ale..czym tu się chwalić?

aby do wiosny!!!!!!

wiosna to moja ukochana pora roku..wtedy wszystko się chce :D

Gość BEATA-BETI

Wiesz co Miko myślę ,że to tylko okres przejściowy.Raz się ma straszny zapał człowiek by góry przenosił ,a potem coś nie pójdzie po myśli i ma się wszystkiego dosyć.U mie mój mąż napędza wszystko on działa w trybie "turbo" czyli wszystko da się załatwić jutro jedziemy kupujemy, załatwiamy o ile oczywiście ma czas.

Mnie osobiście najbardziej wkurza jak fachowiec nie może przyjśc (bo np u kogoś jeszcze nie skończył)i bo to zatrzymuje całą robotę. :wink: :wink: :wink:

Ps.Do dachu fachmani przychodzili do mnie od połowy czerwca ,a doszli na początku sierpnia.Chcieliśmy wziąc kogoś innego ale terminy mieli na listopad.

Na szczęcie dach dawno zrobiony.

Gość BEATA-BETI

Do górnej łazienki z tej serii tylko mam czas tak jak pisałam do połowy stycznia i muszę zdecydować które dekory ale ogólnie kolory niebieski i kremowy http://www.atlasconcorde.it/viewnode.do?pagine_name=8368410011797957376+Flairx03x0r1

Na korytarz chyba z tych ale model wyleciał mi z głowy,jutro sprawdzę http://www.atlasconcorde.it/viewnode.do?pagine_name=8368410011797957376+style01x0p1

Salon grespania vanadio beige 45x45 http://www.grespania.com/

A na dół do łazienki czekam na projekt który miał być wysłany dzisiaj - płytki te czarne i białe

Salon tak jak pisałam bardzo mi się podoba , a reszta zobaczymy.Powiem Ci ,że mam już dosyć szukania.Wiadomo ,że dopóki się nie położy płytek to efekt można sobie tylko wyobrazić i mieć nadzieję ,że bedzie ładnie.