mikopiko 06.01.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 znalazłam te płytki,które mamy kupione na korytarz http://www.atlasconcorde.it/viewtile.do?serie_id=6955926674848076071&tile_id=166899194992044181 tu je kupowałaś w Pruszkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Tak właśnie w tym glazomacie bardzo miła obsługa no i mają nie tylko na wystawie ale też co nieco na magazynie.Byliśmy w piątek i zamówiłam jeszcze 3 plastry szklanej mozaiki i mają być na poniedziałek.Wcześniej byłam w grestonie , mają ogromny wybór ale wszystko tylko na zamówienie.Ceny też niczego sobie, płytki które wpadły mi w oko to 200zł i ponad 200zł za m i jakoś odeszły mi chęci.A jeszcze valdi,o matko ale lipa a jaka obsługa do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dąb bielony też mi się strasznie podoba i nawet zastanawiłam się nad nim albo nad czymś podobnym,bardzo by mi pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 widziałam fajne górnej łazienki jeszcze nie mamy projektu...bo ciągle myślimy nad płytkami ale mamy rozmowę Beatko co? wszyscy sie pochowali i nie odzywają poobrażali się czy co??? co do płytek to fajne też są te pomarańczowe aparici , które ma Julinex..właśnie ciekawa jestem czy nie dałoby się ich połączyć z zirconią z literkami ...bo mi się straszelniście podobają A gdzie można znaleźć zdjęcie tych pomarańczowych aparici ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 zaraz dam ci linka http://forum.muratordom.pl/motylowe-budowanie,t78603-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a co do Valdiego.... te niebieskie muszle klozetowe w kształcie muszli ..masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a co do Valdiego.... te niebieskie muszle klozetowe w kształcie muszli ..masakra Na pytanie które gresy mozna kupić bez zamawiania Pani wskazała nam stoiak na którym było 6 szt. tragicznych płytek. Pomarańczowo-biała łazienka też fajna ,pewnie wyjdzie bardzo przytulna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może wybrałaś już drzwi wewnętrzne bo chyba muszę zacząć się rozglądać, tylko gdzie ? U mnie czysto bo glazurnik posprzątał i zagruntował podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może wybrałaś już drzwi wewnętrzne bo chyba muszę zacząć się rozglądać, tylko gdzie ? U mnie czysto bo glazurnik posprzątał i zagruntował podłogę. już mam kupione i stoją w magazynie ...od marca wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może wybrałaś już drzwi wewnętrzne bo chyba muszę zacząć się rozglądać, tylko gdzie ? U mnie czysto bo glazurnik posprzątał i zagruntował podłogę. już mam kupione i stoją w magazynie ...od marca wybrane O nie proszę się pochwalić A podłogi na górę wybrane bo u mnie chyba panele ,a w sypialni jak narazie będzie wykładzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może wybrałaś już drzwi wewnętrzne bo chyba muszę zacząć się rozglądać, tylko gdzie ? U mnie czysto bo glazurnik posprzątał i zagruntował podłogę. już mam kupione i stoją w magazynie ...od marca wybrane O nie proszę się pochwalić A podłogi na górę wybrane bo u mnie chyba panele ,a w sypialni jak narazie będzie wykładzina. nie jeszcze nie wybraliśmy ..na dole bedzie w salonie merbau i tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Odbierz meila bo wysłałam projekt łazienki. ale superaśna łeeeeeeeeee ja też chcę dlaczego nie mam 3 łazienki Po co Ci 3 łazienka przy 2 będzie co sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Trzecia łazienka bo za wiele pomysłów Te płytki w kontury kwiatów są w różnych kolorach na różnych tłach Tez mi się podobają ale ich nie kupię bo za drogie dla mnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może wybrałaś już drzwi wewnętrzne bo chyba muszę zacząć się rozglądać, tylko gdzie ? U mnie czysto bo glazurnik posprzątał i zagruntował podłogę. już mam kupione i stoją w magazynie ...od marca wybrane O nie proszę się pochwalić A podłogi na górę wybrane bo u mnie chyba panele ,a w sypialni jak narazie będzie wykładzina. nie jeszcze nie wybraliśmy ..na dole bedzie w salonie merbau i tyle wiem O to i tak dobrze że znasz kolor i rodzaj drewna.Ja zrobię panele na górze bo szybko i raczej taniej.Tylko teraz rodzi się problem jakie ? Rodzice mają drewniane chyba z barlinka czy jakoś tak i są strasznie miękkie.Moje najtanisze w jednym pokoju jak na swoją cenę ,przez 5 lat bardzo dobrze się sprawdziły. Może gdzieś na forum będzie o panelach jakie i gdzie kupić. Dzisiaj wjechałam samochodem do garażu i jakoś tak na długość na styk i mój małż obawia się gdzie będziemy trzymać graty jak ten garaż wcale nie jest taki duży (Pusty jest duży) Poprostu część zostawimy u rodziców ,a na bieżąco wszystko co zbędne pójdzie do śmieci. (Oglądam perfekcyjną Panią Domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Trzecia łazienka bo za wiele pomysłów Te płytki w kontury kwiatów są w różnych kolorach na różnych tłach Tez mi się podobają ale ich nie kupię bo za drogie dla mnie są Które płytki w kwiatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Te ze zdjęć które zamieściła Miko powyżej W kontury róży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Te ze zdjęć które zamieściła Miko powyżej W kontury róży Bardzo ładnie wyglądają na ścianie.A jaka jest ich cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ok 100/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Mayland wpadłaś ..jak miło już nikt mnie nie lubi.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A może wybrałaś już drzwi wewnętrzne bo chyba muszę zacząć się rozglądać, tylko gdzie ? U mnie czysto bo glazurnik posprzątał i zagruntował podłogę. już mam kupione i stoją w magazynie ...od marca wybrane O nie proszę się pochwalić A podłogi na górę wybrane bo u mnie chyba panele ,a w sypialni jak narazie będzie wykładzina. nie jeszcze nie wybraliśmy ..na dole bedzie w salonie merbau i tyle wiem O to i tak dobrze że znasz kolor i rodzaj drewna.Ja zrobię panele na górze bo szybko i raczej taniej.Tylko teraz rodzi się problem jakie ? Rodzice mają drewniane chyba z barlinka czy jakoś tak i są strasznie miękkie.Moje najtanisze w jednym pokoju jak na swoją cenę ,przez 5 lat bardzo dobrze się sprawdziły. Może gdzieś na forum będzie o panelach jakie i gdzie kupić. Dzisiaj wjechałam samochodem do garażu i jakoś tak na długość na styk i mój małż obawia się gdzie będziemy trzymać graty jak ten garaż wcale nie jest taki duży (Pusty jest duży) Poprostu część zostawimy u rodziców ,a na bieżąco wszystko co zbędne pójdzie do śmieci. (Oglądam perfekcyjną Panią Domu) my wydlużyliśmy o 70 cm...ale pewnie i tak będzie mało osiołkowi....teraz na parkingu stoi a ja wybrzydzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts