mayland 06.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Miko nie bajeruj Zawsze zaglądam Nie zawsze piszę bo nie jestem w temacie Wy takie piękne rzeczy wybieracie. To nie na moją kieszeń ale lubie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Miko nie bajeruj Zawsze zaglądam Nie zawsze piszę bo nie jestem w temacie Wy takie piękne rzeczy wybieracie. To nie na moją kieszeń ale lubie popatrzeć kieszeń moja jest pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Miko nie bajeruj Zawsze zaglądam Nie zawsze piszę bo nie jestem w temacie Wy takie piękne rzeczy wybieracie. To nie na moją kieszeń ale lubie popatrzeć Mayland właśnie pozwoliłam sobie przeglądnąć twój dziennik. Pomysłów Ci nie brak ,a domeczek 200 m to spory. Powodzenia w urządzaniu, zaintrygowały mnie twoje ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No spory i niestety kosztuje. Narazie wykończyłam garaż i kotłownię i łązienke na dole finiszuję. A reszta jakoś tak sie bedzie robiła w "międzyczasie" za "jakieś tam pieniadze" Narazie juz tam sypiamy Nie codziennie ja z córką ale mąż to codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No spory i niestety kosztuje. Narazie wykończyłam garaż i kotłownię i łązienke na dole finiszuję. A reszta jakoś tak sie bedzie robiła w "międzyczasie" za "jakieś tam pieniadze" Narazie juz tam sypiamy Nie codziennie ja z córką ale mąż to codziennie My budujemy już dosyć długo bo jakoś nam się nie było nam spieszno,były inne inwestycje ,mamy gdzie mieszkać itd. ale strasznie jakoś nas coś przycisnęło, a dokładniej małż przycisnął za mocno no i teraz mamy jeszcze jeden mały powód na to żeby do lipca się sprowadzić. Ponieważ przeważnie truje d... miko to pozwolę sobie zajrzeć do twojego dziennika bo jestem ciekawa co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No spory i niestety kosztuje. Narazie wykończyłam garaż i kotłownię i łązienke na dole finiszuję. A reszta jakoś tak sie bedzie robiła w "międzyczasie" za "jakieś tam pieniadze" Narazie juz tam sypiamy Nie codziennie ja z córką ale mąż to codziennie My budujemy już dosyć długo bo jakoś nam się nie było nam spieszno,były inne inwestycje ,mamy gdzie mieszkać itd. ale strasznie jakoś nas coś przycisnęło, a dokładniej małż przycisnął za mocno no i teraz mamy jeszcze jeden mały powód na to żeby do lipca się sprowadzić. Ponieważ przeważnie truje d... miko to pozwolę sobie zajrzeć do twojego dziennika bo jestem ciekawa co będzie dalej jak i ty mnie opuścisz to sie pochlastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Beatko a my ile mamy metrów? chyba tyle samo...albo i więcej Bo na tej stronie to ściemniają , że niby 150m ...a wylewek wyszło 280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 06.01.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Beatko a my ile mamy metrów? chyba tyle samo...albo i więcej Bo na tej stronie to ściemniają , że niby 150m ...a wylewek wyszło 280 Zawsze wracam do Ciebie bo gdzie ja pójdę jak nikogo tu praktycznie nie znam.Także bez obaw,miko jestem jak wierny pies. A wiesz ,że u mnie z tych 150 też się zrobiło 300m wylewek Przy jednym domu to rozumiem mogła zaistnieć pomyłka, ale przy dwóch identycznych projektach metry cudownie się rozmnożyły. Mój braciszek który raczył wpaść jakiś czas temu na budowę po raz pierwszy nie mógł się nadziwić, że dom w środku naprawdę jest duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zapraszam do mnie Z tymi wylewkami to jest tak, że i u mnie wyszło ok. 300 Domy z dachami wielospadowymi "tracą" powierzchnie pod skosami niestety ale wylewek wychodzi sporo. U mnie jest pow użytkowej 200m2+garaż 40m2. Dom nie wyglada na duży ale gdy się wejdzie to jest miłe zaskoczenie Juz niejeden sie naciął. Tym bardziej, ze obok nas stoi drugi dom duży, o pow. ciut mniejszej niz nasza ale bryłę ma jakąś taką bardziej okazałą i wobec tego nasz wyglada jak domek dla krasnali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 07.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wiadomo ,że pod skosami wielkiej szafy albo regału się nie postawi ale można fajnie zabudować albo postawić niskie szafeczki. Miko dobrze,że w naszym projekcie są garderoby przy każdym pokoju. U mnie następny problem to schody był facet wczoraj obejrzał klatkę schodową, wszystko ok.Cena za schody drewniane dębowe 12 tys., drzewo gięte itd ,to chyba dobra cena Ale jakie dokładnie mają byc te schody No i mamy następny problem pt."jaki wzór schodów mamy wybrać" Drewniane,samonośne i co dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 07.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Miko, tak sobie świetnie gadacie z B-B, że aż głupio tak się wcinać "między wódkę a zakąskę". Wszystko jest bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Miko, a ta suszarka w garażu to nie jest zbyt ryzykowna decyzja?! chyba, że mówisz o takiej na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mayland wpadłaś ..jak miło już nikt mnie nie lubi.... ... Miko, ja też wpadam, tylko nie zawsze mam coś do powiedzenia ale ogladam sobie te śliczności co wklejasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 po pierwsze ło matko nie no spoko ja tylko żartowałam ..nie pochlastam się ale już mam na was sposób ...wy krzaczorniaki... dlaczego się nie odzywacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zapraszam do mnie : ja tu płacze a ta no bezzzzszczelna .....żartuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Miko czasem tylko niesmiało siedzimy w ukryciu ale pewnie wiele osób zaglada jeszcze. Ja myślę że jak zaczniesz zamęczać pytaniami tak jak ja to odrazu w ruch pójdą klawiaturki a nie tylko myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Wiadomo ,że pod skosami wielkiej szafy albo regału się nie postawi ale można fajnie zabudować albo postawić niskie szafeczki. Miko dobrze,że w naszym projekcie są garderoby przy każdym pokoju. U mnie następny problem to schody był facet wczoraj obejrzał klatkę schodową, wszystko ok.Cena za schody drewniane dębowe 12 tys., drzewo gięte itd ,to chyba dobra cena Ale jakie dokładnie mają byc te schody No i mamy następny problem pt."jaki wzór schodów mamy wybrać" Drewniane,samonośne i co dalej ? to prawda to zaleta naszego amberka ..nie trzeba będzie szaf kupować A co do schodów to nie wiem czy to dużo czy mało ..właśnie poszukuję jakiegoś fachowca od schodów ..ale słyszałam, że tak to mniej więcej kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja tez zaglądam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Miko, tak sobie świetnie gadacie z B-B, że aż głupio tak się wcinać "między wódkę a zakąskę". Wszystko jest bardzo ładne. wcinaj się , wcinaj ja tego potrzebuję ..szczególnie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Miko, a ta suszarka w garażu to nie jest zbyt ryzykowna decyzja?! chyba, że mówisz o takiej na prąd na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts