Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość BEATA-BETI
Miko nie bajeruj 8) Zawsze zaglądam :p Nie zawsze piszę bo nie jestem w temacie :roll: Wy takie piękne rzeczy wybieracie. To nie na moją kieszeń ale lubie popatrzeć :wink: :lol:

Mayland właśnie pozwoliłam sobie przeglądnąć twój dziennik. :D

Pomysłów Ci nie brak ,a domeczek 200 m to spory.

Powodzenia w urządzaniu, zaintrygowały mnie twoje ściany. :D :D :D

No spory i niestety kosztuje. Narazie wykończyłam garaż i kotłownię i łązienke na dole finiszuję. A reszta jakoś tak sie bedzie robiła w "międzyczasie" za "jakieś tam pieniadze" :lol: :lol:

Narazie juz tam sypiamy :lol: Nie codziennie ja z córką ale mąż to codziennie :lol:

Gość BEATA-BETI
No spory i niestety kosztuje. Narazie wykończyłam garaż i kotłownię i łązienke na dole finiszuję. A reszta jakoś tak sie bedzie robiła w "międzyczasie" za "jakieś tam pieniadze" :lol: :lol:

Narazie juz tam sypiamy :lol: Nie codziennie ja z córką ale mąż to codziennie :lol:

My budujemy już dosyć długo bo jakoś nam się nie było nam spieszno,były inne inwestycje ,mamy gdzie mieszkać itd. ale strasznie jakoś nas coś przycisnęło, a dokładniej małż przycisnął za mocno no i teraz mamy jeszcze jeden mały powód na to żeby do lipca się sprowadzić. :roll:

Ponieważ przeważnie truje d... miko to pozwolę sobie zajrzeć do twojego dziennika bo jestem ciekawa co będzie dalej :wink:

My budujemy już dosyć długo bo jakoś nam się nie było nam spieszno,były inne inwestycje ,mamy gdzie mieszkać itd. ale strasznie jakoś nas coś przycisnęło, a dokładniej małż przycisnął za mocno no i teraz mamy jeszcze jeden mały powód na to żeby do lipca się sprowadzić. :roll:

Ponieważ przeważnie truje d... miko to pozwolę sobie zajrzeć do twojego dziennika bo jestem ciekawa co będzie dalej :wink:

jak i ty mnie opuścisz to sie pochlastam :cry: :cry: :cry:

Gość BEATA-BETI
Beatko a my ile mamy metrów? :roll: chyba tyle samo...albo i więcej :oops:

Bo na tej stronie to ściemniają , że niby 150m ...a wylewek wyszło 280 :roll:

:wink: Zawsze wracam do Ciebie bo gdzie ja pójdę jak nikogo tu praktycznie nie znam.Także bez obaw,miko jestem jak wierny pies. :wink:

A wiesz ,że u mnie z tych 150 też się zrobiło 300m wylewek :o :o :o

Przy jednym domu to rozumiem mogła zaistnieć pomyłka, ale przy dwóch identycznych projektach metry cudownie się rozmnożyły. :o :o :o

Mój braciszek który raczył wpaść jakiś czas temu na budowę po raz pierwszy nie mógł się nadziwić, że dom w środku naprawdę jest duży.

Zapraszam do mnie :lol: :lol:

Z tymi wylewkami to jest tak, że i u mnie wyszło ok. 300 :lol: Domy z dachami wielospadowymi "tracą" powierzchnie pod skosami niestety ale wylewek wychodzi sporo. U mnie jest pow użytkowej 200m2+garaż 40m2. Dom nie wyglada na duży ale gdy się wejdzie to jest miłe zaskoczenie :lol: Juz niejeden sie naciął. Tym bardziej, ze obok nas stoi drugi dom duży, o pow. ciut mniejszej niz nasza ale bryłę ma jakąś taką bardziej okazałą :lol: i wobec tego nasz wyglada jak domek dla krasnali :lol:

Gość BEATA-BETI

Wiadomo ,że pod skosami wielkiej szafy albo regału się nie postawi ale można fajnie zabudować albo postawić niskie szafeczki.

Miko dobrze,że w naszym projekcie są garderoby przy każdym pokoju. :D

U mnie następny problem to schody był facet wczoraj obejrzał klatkę schodową, wszystko ok.Cena za schody drewniane dębowe 12 tys., drzewo gięte itd ,to chyba dobra cena :roll:

Ale jakie dokładnie mają byc te schody :o :o :o No i mamy następny problem pt."jaki wzór schodów mamy wybrać" :o Drewniane,samonośne i co dalej ?

Wiadomo ,że pod skosami wielkiej szafy albo regału się nie postawi ale można fajnie zabudować albo postawić niskie szafeczki.

Miko dobrze,że w naszym projekcie są garderoby przy każdym pokoju. :D

U mnie następny problem to schody był facet wczoraj obejrzał klatkę schodową, wszystko ok.Cena za schody drewniane dębowe 12 tys., drzewo gięte itd ,to chyba dobra cena :roll:

Ale jakie dokładnie mają byc te schody :o :o :o No i mamy następny problem pt."jaki wzór schodów mamy wybrać" :o Drewniane,samonośne i co dalej ?

to prawda :D to zaleta naszego amberka ..nie trzeba będzie szaf kupować :D

A co do schodów :roll: to nie wiem czy to dużo czy mało :roll: ..właśnie poszukuję jakiegoś fachowca od schodów :roll: ..ale słyszałam, że tak to mniej więcej kosztuje :roll: