mikopiko 07.01.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Mayland wpadłaś ..jak miło już nikt mnie nie lubi.... ... Miko, ja też wpadam, tylko nie zawsze mam coś do powiedzenia ale ogladam sobie te śliczności co wklejasz no tylko szkoda, że nie moje no chyba was zaraz co to znaczy , że nie mam co do powiedzenia trzeba powiedzieć hej..nie mam co powiedzieć i wtedy znajdziemy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja tez zaglądam .... i ja tylko, że w temacie wykończeń to mogę się tylko a propos tych nerwowych wypowiadać, jak na razie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja tez zaglądam .... o żesz już myślałam, że mnie ten ...no... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja tez zaglądam .... i ja tylko, że w temacie wykończeń to mogę się tylko a propos tych nerwowych wypowiadać, jak na razie oczywiście pogadajmy o tym...masz równego ... budowa to był pryszcz wykańczanie to wykańczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego męża oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego męża oczywiście skąd wiesz verunia???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No za to ja moge gadać o wykończeniówce godzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego męża oczywiście skąd wiesz verunia???????????? o choroba...wygadałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego męża oczywiście skąd wiesz verunia???????????? o choroba...wygadałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Verunia no i wsypa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego męża oczywiście skąd wiesz verunia???????????? równą sobie... bo ja też w tematach nerwowych mogę się wypowiadać ..uwierz ....mamy dużo nieprzyjemnych sytuacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 pogadajmy o tym...masz równego ... ale co mam równego męża oczywiście skąd wiesz verunia???????????? o choroba...wygadałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 No za to ja moge gadać o wykończeniówce godzinami łoo ja też, ale jak mam coś wybrac to............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja jak mam coś wybrac to kupuje w sieci Klik i kupione a nie stoję, patrze jak wół w malowane wrota i się godzine zastanawiam, potem odkładam na półkę i mówię "to ja sie zastanowię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja jak mam coś wybrac to kupuje w sieci Klik i kupione a nie stoję, patrze jak wół w malowane wrota i się godzine zastanawiam, potem odkładam na półkę i mówię "to ja sie zastanowię" Mayland i to mnie rzuca na kolana....jestem pełna podziwu ...ja tak nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Moniko wcześniej też nie kupowałam w sieci a teraz to jak narkotyk u mnie Nawet teraz szukam kinkietów klikając tutaj z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Moniko wcześniej też nie kupowałam w sieci a teraz to jak narkotyk u mnie Nawet teraz szukam kinkietów klikając tutaj z Wami heheheh, a ja siedzę na naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Moniko wcześniej też nie kupowałam w sieci a teraz to jak narkotyk u mnie Nawet teraz szukam kinkietów klikając tutaj z Wami heheheh, a ja siedzę na naszej klasie A ja byłam na spotkaniu klasowym ....po 12 latach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A ja nie sprawdzam bo mozę sie okaże że ktoś szuka i obciach się pokazać po tylu latach Zgrubłam, zbrzydłam i mam rozstępy buuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts