Gość BEATA-BETI 08.01.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/pochwalcie-sie-swoimi-kuchniami,t69089-480.htmTo biała czy ecru i palisander jest na ścianie z okrągłym okapem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 08.01.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wróciłam, płytki zamówione będą koniec stycznia początek lutego tzn. większą część mają na magazynie ale odbierzemy wszystkie.O matko część z głowy teraz następna łazienka i koniec z płytkami na kilka lat(jeszcze tylko schody i balkon ale to już mało istotne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 08.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 To jeszcze raz ja ale przypomniało mi się,że widziałam w TTW takie płytki które Ci się podobały MIko ,duże czarne w małe kwadraciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam, zdrowia Wam życzę...z resztą dasz sobie radę, i pykoj te stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.01.2008 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam, zdrowia Wam życzę...z resztą dasz sobie radę, i pykoj te stronki ..nie pykom ...odechciało mi się i jakoś nie chce mi się wogóle gadać..więc napiszę tu Mayland no gadałaś, żeś taka stara ..laskaś jak się patrzy No Beatko z literkami? super a gdzie w opexie widziałaś? a ja sobie dziś w Leroyu : upatrzyłam fajne płytki ecri, matowe do wiatrołapu ...chyba się skuszę na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko dzięki Jak to Ci sie nie chce gadać? Bez takich numerów U mnie skończyli regipsy. Dzisiaj sie liczymy Zagruntowane i wyglada ok. Proste linie, nie widzę placków na łączeniach więc chyba jest dobrze. Pewnie popęka gdzieniegdzie za jakiś czas bo to wszsytko takie surowe jeszcze ale i tak sie cieszę, że mam juz to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam, zdrowia Wam życzę...z resztą dasz sobie radę, i pykoj te stronki ..nie pykom ...odechciało mi się i jakoś nie chce mi się wogóle gadać..więc napiszę tu Mayland no gadałaś, żeś taka stara ..laskaś jak się patrzy No Beatko z literkami? super a gdzie w opexie widziałaś? a ja sobie dziś w Leroyu : upatrzyłam fajne płytki ecri, matowe do wiatrołapu ...chyba się skuszę na nie Tak w opexie, jak się wejdzie na prawo w środku czy pod koniec stały przy wejściu ale nie zobaczyłam ceny. Widziałam jeszcze te płytki w kwiatuszki (zdjęcie łazienki wklejonej przez ciebie) dla mnie identyczne 1 szt płytki 145 zł. Małż położył płytki czy jednak się nie skusił ? U nas w mniejszym mieście pewnie łatwiej jest znależć fachowca niż u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mayland ale ci zazdroszczę ..u nas za 2 tyg mają przyjść Beatko dzięki za info ...tak mi się przypominało, że gdzieś je widziałam a co do kafelek..pogoniłam i od niedzieli układa nawet na 45 przycina i nawet ładnie to wygląda ...oczywiście to dalej kotłownia za to jutro gaz nam montują w domu ...pieca jeszcze nie ma..a i na podłączenie będzie trzeba ponoć z trzy tyg czekać ale to już coś Mój syn wczoraj już ćwiczył w swym nowym kimonie ..bo nie wiem czy wiecie ale już od pół roku chodzi na sztuki walki...pędzi tam jak na skrzydłach ...aż dziwne , nic mu się tak nie podobało. A dziś wypchałam go na zuchy...pierwszy raz, zobaczymy czy będą kolejne spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 zapisuję , żeby nie zgubić spocznik- 135/242 16 stopni szer -120, gł -28, wys stopnia 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 http://www.centrum-schodow.com.pl/oferta-3,29-pl.html#29 http://www.centrum-schodow.com.pl/oferta-3,33-pl.html#33 http://www.centrum-schodow.com.pl/oferta-4,40-pl.html#40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko szerokie masz te schody Ja mam wąskie. Będzie problem z wnoszeniem na górę ALe takie są, obudowana klatka schodowa Moja są 88 i 102 cm szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko, ładne te 1 schody A barierka druga mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 http://www.grot.pl/img/Balustrady/powieksz/B%20071.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 te też mi się podobają, z tym, że bałabym się o tą szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko, ładne te 1 schody A barierka druga mi się podoba Kurde balans , mnie tak samo. Cos czuje , ze będziemy mie podobne wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko szerokie masz te schody Ja mam wąskie. Będzie problem z wnoszeniem na górę ALe takie są, obudowana klatka schodowa Moja są 88 i 102 cm szerokie szerokie to prawda Boże ale mały daje wchodzi mi na głowę ..spał do 10 i go nie położyłąm spać ..a teraz jak ćma doczekam do 20 i go położę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko, ładne te 1 schody A barierka druga mi się podoba mi też się to zestawienie podoba podoba mi się też ta szyba ale z moimi chłopakami no ...nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko, ładne te 1 schody A barierka druga mi się podoba Kurde balans , mnie tak samo. Cos czuje , ze będziemy mie podobne wnetrza ja też tak po mału dochodzę do tego co zobaczę to już myślę gdzie to wpasować Kominek chyba jednak odpada ten czarny marmur po bokach super pod warunkiem, że jest jeszcze kawałek białej ściany...a u mnie tak nie ma i kończyło by się na czarnym...wydaje mi się, że nie byłoby to ładnie . Zostajemy chyba na beżowym marmurze ..to ten sam co ma Rezi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 tak brzydko wyglądają łączenia podstopnic http://www.grot.pl/img/Balustrady/powieksz/B%20067.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 http://www.grot.pl/img/Balustrady/powieksz/B%20053.jpg a ta szyba przydałaby się u mnie. Cały czas widzę swoich chłopaków jak wchodzą i zlatują a takie coś może by ich przytrzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts