Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja dzisiaj malowałam balustradę na balkonie. Srebną farbą z połyskiem Hammerite. Ale kurcze pomalowałam tylko połowę bo zaczęła spadać temperatura i farba gęstniała. Dokończę innego dnia. Fajnie wygląda. Jak dojdzie elewacja to bedzie bardziej widoczna. :lol:

Gość BEATA-BETI

MIko ta barierka z szybą jest extra ale niestety czasem trzeba wybierać albo ładne albo praktyczne bo razem rzadko idą w parze.

Jeśli chodzi o tą zabudowę koło schodów na górze to myślałam żeby zrobić jakąś ściankę z kg bo barierka odpada przy dzieciach.

Miko daj pionowe tralki a nie poziome i nie bedą się wspinać

o 8) i mądrego dobrze posłuchać :D

A jak podstawią krzesełko ?

:o :o

przypomniało mi si,ę coś :roll:

mój szwagier miał ogródek tuż pod balkonem , przychodziły tam dzikie koty ...i wiadomo rozrabiały niemiłosiernie itd. niszcząc ogórki, pomidory

Mój szwagier brał szklankę wody , wychylal się przez balkon i wylewał na nie :-?

Któregoś ranka budzimy sie a mój siostrzeniec, wtedy miał chyba 2-3 lata wstał i nie ma go w łóżku :o

szukamy go , nie ma :roll: , wchodzimy na balkon ..a ten na krześle ze szklanką w ręku , wychyla sie przez balkon :o , leje wodę na koty :o

hej miko

godej mi tu szybko, jak ci wyloz tyn slonski obiod czecigo 8)

czekalach, bo myslalach, ze sie sama pochwolisz :roll:

:oops: nie zrobiłach :oops: :oops: :oops: :oops:

poszłam na łatwiznę schaboszczak :oops:

ale teściu i tak był zachwycony 8)

o ty pieruno !!!! :o

to jo sie tak produkowalach stymi kluskami i roladami

odeszlas daleko od tradycji :evil:

ukaram cie :evil:

zostajesz nominowania :evil:

do opuszczenia grona Hanysow :evil:

teraz czytelnicy Twojego dziennika zadecyduja , czy chca abys zostala wsrod naszych czy...... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gość BEATA-BETI
:o :o :o Dobrze,że zauważyliście sprytnego siostrzeńca.

Przyznam się ,że mam lęk wysokości i jak stoję u nas na poddaszu i patrzę w dół na klatkę schodową to ..... słabo mi. :oops:

:lol: mi też choć jestem w trochę innym stanie 8)

a jak tam ? wiadomo już? :D

Jutro idę do lekarza i może coś powie.

Wogóle to czuje się normalnie , zastanowiam się tylko jak to będzie chodzić z wielkim b... w lato.(Może przesadzam bo mam termin na 9 lipca)Poprzednie ur. w marcu także do lata była już troszkę odchowana.A wy w jakich miesiącach rodziłyście?

Zbaczam z tematu budowania.