mayland 09.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko daj pionowe tralki a nie poziome i nie bedą się wspinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko daj pionowe tralki a nie poziome i nie bedą się wspinać o i mądrego dobrze posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Są tez fajne poręcze z pionowymi. Poszukaj, napewno ciś wyhaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jak coś fajnego znajdziecie jeśli chodzi o poręcze to wklejajcie plisssss , będę miała z czego wybierać Ciekawe jak długo się czeka na schody i kiedy je robić? po parkiecie? czy przed Zaraz idę do domu zobaczyć co tam przybyło w sensie kafelkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ja dzisiaj malowałam balustradę na balkonie. Srebną farbą z połyskiem Hammerite. Ale kurcze pomalowałam tylko połowę bo zaczęła spadać temperatura i farba gęstniała. Dokończę innego dnia. Fajnie wygląda. Jak dojdzie elewacja to bedzie bardziej widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 MIko ta barierka z szybą jest extra ale niestety czasem trzeba wybierać albo ładne albo praktyczne bo razem rzadko idą w parze.Jeśli chodzi o tą zabudowę koło schodów na górze to myślałam żeby zrobić jakąś ściankę z kg bo barierka odpada przy dzieciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jak ja ci zazdroszczę Ja z tymi maluchami nic nie mogę zrobić Chciałam, żeby moja mama jutro przyjechała ale ma coś tam i d..pa A tak chciałam trochę posprzątać może w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko daj pionowe tralki a nie poziome i nie bedą się wspinać o i mądrego dobrze posłuchać A jak podstawią krzesełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A może nie będą sie chcieli uczyć latać? Może Miko zaszczep im miłośc do morza.... Niech lepiej pływają a nie latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Miko daj pionowe tralki a nie poziome i nie bedą się wspinać o i mądrego dobrze posłuchać A jak podstawią krzesełko ? przypomniało mi si,ę coś mój szwagier miał ogródek tuż pod balkonem , przychodziły tam dzikie koty ...i wiadomo rozrabiały niemiłosiernie itd. niszcząc ogórki, pomidory Mój szwagier brał szklankę wody , wychylal się przez balkon i wylewał na nie Któregoś ranka budzimy sie a mój siostrzeniec, wtedy miał chyba 2-3 lata wstał i nie ma go w łóżku szukamy go , nie ma , wchodzimy na balkon ..a ten na krześle ze szklanką w ręku , wychyla sie przez balkon , leje wodę na koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 A może nie będą sie chcieli uczyć latać? Może Miko zaszczep im miłośc do morza.... Niech lepiej pływają a nie latają pływać też pływają razem w wannie ...nurkują ..kiedys wchodzę a ci pod wodą i zadowoleni wyskakują kurde obudził się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ech..... uroki macierzyństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dobrze,że zauważyliście sprytnego siostrzeńca. Przyznam się ,że mam lęk wysokości i jak stoję u nas na poddaszu i patrzę w dół na klatkę schodową to ..... słabo mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 hej miko godej mi tu szybko, jak ci wyloz tyn slonski obiod czecigo czekalach, bo myslalach, ze sie sama pochwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 hej miko godej mi tu szybko, jak ci wyloz tyn slonski obiod czecigo czekalach, bo myslalach, ze sie sama pochwolisz nie zrobiłach poszłam na łatwiznę schaboszczak ale teściu i tak był zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dobrze,że zauważyliście sprytnego siostrzeńca. Przyznam się ,że mam lęk wysokości i jak stoję u nas na poddaszu i patrzę w dół na klatkę schodową to ..... słabo mi. mi też choć jestem w trochę innym stanie a jak tam ? wiadomo już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dziewczyny co musi byc w orientalnej sypialni Waszym zdaneim? No oprócz łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 hej miko godej mi tu szybko, jak ci wyloz tyn slonski obiod czecigo czekalach, bo myslalach, ze sie sama pochwolisz nie zrobiłach poszłam na łatwiznę schaboszczak ale teściu i tak był zachwycony o ty pieruno !!!! to jo sie tak produkowalach stymi kluskami i roladami odeszlas daleko od tradycji ukaram cie zostajesz nominowania do opuszczenia grona Hanysow teraz czytelnicy Twojego dziennika zadecyduja , czy chca abys zostala wsrod naszych czy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dziewczyny co musi byc w orientalnej sypialni Waszym zdaneim? No oprócz łóżka Kamasutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dobrze,że zauważyliście sprytnego siostrzeńca. Przyznam się ,że mam lęk wysokości i jak stoję u nas na poddaszu i patrzę w dół na klatkę schodową to ..... słabo mi. mi też choć jestem w trochę innym stanie a jak tam ? wiadomo już? Jutro idę do lekarza i może coś powie. Wogóle to czuje się normalnie , zastanowiam się tylko jak to będzie chodzić z wielkim b... w lato.(Może przesadzam bo mam termin na 9 lipca)Poprzednie ur. w marcu także do lata była już troszkę odchowana.A wy w jakich miesiącach rodziłyście? Zbaczam z tematu budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts