mikopiko 09.01.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 hej miko godej mi tu szybko, jak ci wyloz tyn slonski obiod czecigo czekalach, bo myslalach, ze sie sama pochwolisz nie zrobiłach poszłam na łatwiznę schaboszczak ale teściu i tak był zachwycony o ty pieruno !!!! to jo sie tak produkowalach stymi kluskami i roladami odeszlas daleko od tradycji ukaram cie zostajesz nominowania do opuszczenia grona Hanysow teraz czytelnicy Twojego dziennika zadecyduja , czy chca abys zostala wsrod naszych czy...... hahahahahahahahahah jak zwykle płaczę ze śmiechu młody powiedział, że chyba się zaraz zsiusiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dziewczyny co musi byc w orientalnej sypialni Waszym zdaneim? No oprócz łóżka kadzidełka , czerwona lub fioletowa, sufitowa lampa z kryształkami chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dobrze,że zauważyliście sprytnego siostrzeńca. Przyznam się ,że mam lęk wysokości i jak stoję u nas na poddaszu i patrzę w dół na klatkę schodową to ..... słabo mi. mi też choć jestem w trochę innym stanie a jak tam ? wiadomo już? Jutro idę do lekarza i może coś powie. Wogóle to czuje się normalnie , zastanowiam się tylko jak to będzie chodzić z wielkim b... w lato.(Może przesadzam bo mam termin na 9 lipca)Poprzednie ur. w marcu także do lata była już troszkę odchowana.A wy w jakich miesiącach rodziłyście? Zbaczam z tematu budowania. ja rodziłam w czerwcu i w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Beatko jesteś na naszej klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 widziałyście to? http://akson.sgh.waw.pl/~mz32162/nasza-cela/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 I co która pora roku lepsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Beatko jesteś na naszej klasie? Chodzi o tą stronę Nasza klasa bo jak tak to kiedyś chyba się zapisywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Uśmiałam się Frosia dowaliłaś Beatko trzymamy kciuki!!! Ja rodziłam w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 zawsze walne cos glupiego p.s. rodzilam w marcu, czerwcu i sierpniu najmilej wspominam marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzięki dziewczyny w sumie teraz to już po zawodach, muszę ur w lato i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzięki dziewczyny w sumie teraz to już po zawodach, muszę ur w lato i już. szukam cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 zawsze walne cos glupiego p.s. rodzilam w marcu, czerwcu i sierpniu najmilej wspominam marzec Frosia walnij co raz co? PLISS lubię być bita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzięki dziewczyny w sumie teraz to już po zawodach, muszę ur w lato i już. szukam cię gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzięki dziewczyny w sumie teraz to już po zawodach, muszę ur w lato i już. szukam cię gdzie ? no tam na nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 poczekaj bo wiem,że tam kiedyś wchodziłam ale nie pamiętam czy się logowałam.Zresztą jak coś chcesz wiedzieć to wal , powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Chyba się tam nie logowałam bo wpisuję hasło to co zwykle i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 09.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dziewczyny co musi byc w orientalnej sypialni Waszym zdaneim? No oprócz łóżka Wow będziesz miała orientalną sypialnię fajny pomysł Ściany mogą być ciemny fiolet i koniecznie parawan taki w stylu orientalnym. Taka sypialnia kojarzy mi się jeszcze z łózkiem na którym jest dużo kolorowych poduszeczek.Do tego właśnie kadzidełka i różne stylowe bibeloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.01.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Chyba się tam nie logowałam bo wpisuję hasło to co zwykle i nic. to się zapisz albo na priva daj imię i nazwisko i zobaczę czy jesteś chyba, że nie chcesz to oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 cachemira oro vives http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hc/ef/szij/cQkddjhyab11VvrPnB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hc/ef/szij/lucvtlLYp04I8d6qtX.jpg fajna tak apropos orientalnych nut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ile znajomych znalazłam w nk szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts