mikopiko 10.01.2008 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ile znajomych znalazłam w nk szok widzisz tylko gdzie zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ile znajomych znalazłam w nk szok widzisz tylko gdzie zdjęcie? Do jutra wstawianie zdjęć jest zablokowane. Siedziałam do 4 nad ranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ile znajomych znalazłam w nk szok widzisz tylko gdzie zdjęcie? Do jutra wstawianie zdjęć jest zablokowane. Siedziałam do 4 nad ranem ...ja też chyba zgłupiałyśmy jeszcze jestem nieprzytomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ile znajomych znalazłam w nk szok widzisz tylko gdzie zdjęcie? Do jutra wstawianie zdjęć jest zablokowane. Siedziałam do 4 nad ranem ...ja też chyba zgłupiałyśmy jeszcze jestem nieprzytomna To ja odwrotnie, andrenalina mi podskoczyła i wcale nie chce mi się spać. Jak się położyłam w nocy to jeszcze rozmyślałam o ludziskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 juz mozna dodawac fotki na nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Frosia aleś wystrzałowa , szampańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 juz mozna dodawac fotki na nk Też muszę wstawić ale do jutra jest zablokowane wstawienie. Miko podpowiedz coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Frosia aleś wystrzałowa , szampańska ponoc jest karnawal musze isc sie gdzies wyszalec , bo umre potrzebuje wiecej ruchu w Sylwestra jak skakalam , mialam 3 dni zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Frosia aleś wystrzałowa , szampańska ponoc jest karnawal musze isc sie gdzies wyszalec , bo umre potrzebuje wiecej ruchu w Sylwestra jak skakalam , mialam 3 dni zakwasy to ci zazdroszczę Boże ja wszystkim zazdroszczę ...chyba muszę gdzieś wyjechać tak na 2 dni bez dzieci zdystansowałabym sie do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Wyjedź Albo zaczekaj z wyjazdem jak sie zrobi cieplej Bedzie fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 My byliśmy zaraz po świętach w górach na tydzień. Fajnie było Córka nawet nauczyła się jeździć na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 macie dziewczyny jakieś fajne kwatery fajnie to zabrzmiało chodziło o kwatery w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1670678,11,item.html co o tym sądzicie dziewczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 macie dziewczyny jakieś fajne kwatery fajnie to zabrzmiało chodziło o kwatery w górach http://www.karpinski.zakopane.biz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jak tylko 2 osoby to ja bym jechała w ciemno. Kwatera sie znajdzie. Gorzej jak sie jedzie z dziećmi. Wtedy lepiej mieć zaklepane spanie Mam fajną kwaterę w Żegiestowie ale tam trzeba byc samochodem bo wszędzie sie dojeżdża (wyciągi, Krynica, Muszyna itp). To miedzy Krynicą a Piwniczną. Miejscowość uzdrowiskowa. Taka wieś. Ale tam biora początek źródła z których pija sie wodę w Krynicy Bardzo lubię tam jeździć. Świetna rodzina, bardzo mili i wogóle złego słowa nie mogę powiedzieć. Znosili cierpliwie wszystkie nasze wybryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 My prawie zawsze jeździmy w ciemno ale tu gdzie podałam adres spokojnie bym pojechała jeszcze raz.Dla nas ważne było żeby jednak nie wyjeżdżać samochodem .Na obiad blisko, na stok blisko ,a do tego można sobie pospacerować pod reglami itp.Jeżeli są ferie to lepiej zarezerwować , a szczególnie jak mozowieckie ma ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No my to sie mamy z tym mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No my to sie mamy z tym mazowieckim Dokładnie ferie powinni zrobić oddzielnie dla woj.mazowieckiego i pozostałych województw. Miko co ty robisz ? Cisza taka Jak tam płytki ? Wiem Miko pewnie usnęła , bo wczoraj długo siedziała nk Chyba,że poszła do domku sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 jestem dziewczyny mąż dzisiaj nie układa i mnie na odwyk wziął ale mu wyrwałam bo sam latał po internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 macie dziewczyny jakieś fajne kwatery fajnie to zabrzmiało chodziło o kwatery w górach http://www.karpinski.zakopane.biz/ fajny ale chyba jednak nici będą robić wtedy k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts