mikopiko 20.03.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 już chodzi! a co do mojego starszego ta jak wczoraj zobaczył mury to stwierdził, że się nie cieszy bo on chce w bloku mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A jeśli chodzi o celiaklię to ci cholernie współczuję! uwierz mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia888 20.03.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A jeśli chodzi o celiaklię to ci cholernie współczuję! uwierz mi! ale to nie ma czego wspolczuc, to ja cie pocieszam ze jesli synek rzeczywiscie ma tą f.... to nie bedzie zle, bo są gorsze choroby. a starszemu przejdzie jak zobaczy caly domek. A daleko sie wyprowadzacie od miejsca w ktorym teraz mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.03.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 20.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Gratulejszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mikopiko Co u Ciebie?? Siedzisz na RW i nic nam TU nie piszesz jak budowa...W KULKI SOBIE LECISZ ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mikopiko Co u Ciebie?? Siedzisz na RW i nic nam TU nie piszesz jak budowa...W KULKI SOBIE LECISZ ??!! o żesz ty !!! wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 sie poprawie, zaraz coś nastukam ..do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jak ruszyła budowa, skończyło się pisanie. Wszystko można zobaczyć na obrazkach. A ja już mam pytanko:Czy to nie jest przypadkiem rzut parteru naklejony na deskę? Kto miał taki pomysł?Chyba niegłupie. Nikt się nie wykręci, że nie miał czasu zajrzeć do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 kurde ledwo wkleiłam a ty już widzisz? tak , tam jest naklejony rzut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 a zapomniałam... mam już aktualniejsze zdjęcia!!! ale to trochę potrwa bo zanim wgram z aparatu na komp a potem do albumu to trochę zejdźie! czy wam też tak długo to idzie? to chyba wina szybkości internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.03.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mikopiko Co u Ciebie?? Siedzisz na RW i nic nam TU nie piszesz jak budowa...W KULKI SOBIE LECISZ ??!! o żesz ty !!! skund wiesz? ŚLEDZĘ KAŻDY TWÓJ RUCH ...kiedyś tam lukałam, ale generalnie nie mam za dużo czasu to się nie wypowiadam ... Pisałaś o awarii prądu, więc byłam ciekawa czy już wszystko w porządku. Poza tym u mnie zima jak cholera, więc o "murarce"nie było by mowy .. Ale skoro jest o.k. to ....NIECH MURY PNĄ SIĘ DO GÓRY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 21.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Kurcze, Ty do świąt to może i więźbę będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 E tam do świąt to ja już będę mieszkać!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jak fajnie zobaczyć, że ktoś ma materiały i buduje !!! Mam nadzieję, że ja też zacznę w przyszłym tygodniu Projekt zrobił na mnie wrażenie, a zdjęcia wklejaj, wklejaj ... ja też bardziej lubię oglądanie niż czytanie dzienników Powodzenia na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 miło, że dołączyłaś! ten porotherm to już zapłacony? bo wiesz nas też tak zwodzili z maxem, że już jutro,pojutrz......i w końcu zdecydowaliśmy się na leiera choć droższy. ciekawe ile teraz kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Zapłacony! Jutro - pojutrze jeden transport, a we wtorek drugi Oczywiście nie zapłaciłabym gdyby nie pisemna deklaracja kiedy będzie towar Ja za PTH 25 płaciłam 7,50 ale trochę sie naszukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.03.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Zapłacony! Jutro - pojutrze jeden transport, a we wtorek drugi Oczywiście nie zapłaciłabym gdyby nie pisemna deklaracja kiedy będzie towar Ja za PTH 25 płaciłam 7,50 ale trochę sie naszukałam no to masz szczęście! powodzenia i będę patrzeć na postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Wiesz co, moja droga? Domek jest naprawdę bardzo ładny, a prace idą i tak w imponującym tempie. Mam dwóch synów - dopóki nie skończyli 10 lat (teraz jeden ma 17, drugi 15), co lato kwaterowali się obaj w szpitalnej izolatce z ciężkimi dusznościami. Kiedyś poszłam ich odwiedzić i zastałam starszego na reanimacji... A teraz jest naprawdę dobrze - to właściwie zdrowe dzieciaki. Wiele zawdzięczamy lekarce homeopatce, która w ciągu kilku miesięcy umożliwiła odstawienie ton antybiotyków, które serwowali na dzień dobry inni lekarze. Przemyśl skorzystanie z homeopatii - zaszkodzić nie może. Masz już wyniki? Szturmuj ze skargami NFZ, to oni płacą za to, albo wyślij pismo do Religi do ministerstwa, oni odpowiadają. Ja kiedyś się zdenerwowałam, wysłałam maila i dostałam po trzech tyg. odpowiedź, a sprawę załatwili po dalszych dwóch. Trzymaj się dzielnie, będzie dobrze. Musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mikopiko, Bardzo fotogeniczne te twoje cegły Super się ogląda zdjęcia z takiej udanej budowy, szczególnie, gdy nie ma się jeszcze swojej.... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts