mikopiko 10.01.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No my to sie mamy z tym mazowieckim no co ..weselej macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 10.01.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Oj tam kg ważniejsze ,zaraz Ci się nastrój poprawi jak będą działać na budowie. Właśnie wróciłam z nk i idę spac ,chyba już za dużo wrażeń. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.01.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Oj tam kg ważniejsze ,zaraz Ci się nastrój poprawi jak będą działać na budowie. Właśnie wróciłam z nk i idę spac ,chyba już za dużo wrażeń. Dobranoc pa też zaraz idę...co za dużo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 11.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 a ja mam pytanie z całkiem innej beczki. Miko, masz rozłożoną instalację do centralnego odkurzacza. Na parterze poszła pewnie pod styropian. Czy pod styropian kładliście jeszcze folię albo papę? Czy wtedy folia wchodzi pod rurki? Answer, please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 a ja mam pytanie z całkiem innej beczki. Miko, masz rozłożoną instalację do centralnego odkurzacza. Na parterze poszła pewnie pod styropian. Czy pod styropian kładliście jeszcze folię albo papę? Czy wtedy folia wchodzi pod rurki? Answer, please! pod styropian i na górze i na dole szla folia, jeśli chodzi rurki od odkurzacza , kaloryferów to u nas było tak: na beton instalacja, przykrywaliśmy to folią, styropian i jeszcze jedna folia. Ale: wylewkarz stwierdził, ze na górze to można było od razu styropian układać bez foli... nie posłuchaliśmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 11.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To jeszcze w ramach dyscypliny dodatkowej - folia na chudziaku po całości? Pod kominkiem też? Jakieś dodatkowe warstwy zabezpieczenia w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To jeszcze w ramach dyscypliny dotakowej - folia na chudziaku po całości? Pod kominkiem też? Jakieś dodatkowe warstwy zabezpieczenia w łazience? Tak pod kominkiem jest folia , nie ma styropianu. W łazience nie było specjalnego zabezpieczenia : folia , styropian, podłogówka, wylewka. Dopiero teraz przed kładzeniem kafelek pomalujemy folią w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.01.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Muszę to napisać Wczoraj znalazłam jedną osobę w nk z , którą nie widziałam się 20 lat Ale super obie jesteśmy w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 12.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Wczoraj siedziałam do 2 w nocy na nk Znalazłam schody które nam się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.01.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Marto, dzięki za odpowiedź. Pamiętam, jak pisałaś, że znienawidziłaś układanie styropianu - czyli na 100% kładliście sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wczoraj siedziałam do 2 w nocy na nk Znalazłam schody które nam się podobają. ja ostatnio często tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Marto, dzięki za odpowiedź. Pamiętam, jak pisałaś, że znienawidziłaś układanie styropianu - czyli na 100% kładliście sami. sami , teraz sami a raczej sam mój mąż płytki układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Hej Mikopiko ... powiedz mi .... gdzie znajdę Twój dziennik!! Szukam i szukam i... chyba szukac nie umiem... przeczytałam komentarze i wszyscy pisza o twoim domku ... aj ago nie widzę... Pomocy i podaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Niestety wasiek, musisz znac tajemne hasło to tego dziennika , zeby go znależc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 hmm, a jak to sie stało, że wy je poznałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 poproszę podpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 poproszę podpowiedź... Nie wiem czy jestem upowazniona Miko zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 No tak, włascicielka ma tu głos .........poczekam .. tylko delikatnie zapytam: Verunia, nie robisz mnie w balona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 hej nie ma dziennika są tylko komentarze do dziennika, którego nie ma ...ale tam nuuudą wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ktoś tu chciał pustaki http://img248.imageshack.us/img248/5089/p3140016dg7.jpg prosię!!!! więcej w dzienniku!!! A to, co to ma być? Ty tez mnie nabierasz? Nie dasz pooglądać swojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts