mikopiko 14.01.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Ktoś tu chciał pustaki http://img248.imageshack.us/img248/5089/p3140016dg7.jpg prosię!!!! więcej w dzienniku!!! A to, co to ma być? Ty tez mnie nabierasz? Nie dasz pooglądać swojego domku? skasowany mówiłam...nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 W budowaniu nie ma miejsca na nudy.... już o to zadbają nasi wykonawcy.... Jak mogłaś skasować swoje dzieło... MIKO!!!! I cóż ja teraz pocznę jak nie widziałam twojego domku... Może chociaż jedno zdjątko jakieś....pleas,pleas,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 W budowaniu nie ma miejsca na nudy.... już o to zadbają nasi wykonawcy.... Jak mogłaś skasować swoje dzieło... MIKO!!!! I cóż ja teraz pocznę jak nie widziałam twojego domku... Może chociaż jedno zdjątko jakieś....pleas,pleas,, zaraz zobaczę czy coś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 no i juz coś widzę. A jaki to projekt i skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 no i juz coś widzę. A jaki to projekt i skąd? http://www.archeton.pl/index.php wpisujesz po lewej projekt amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Duży i ładny DOM a kiedy się wprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 no tak co gapa to gapa.... przecież licznik bije w każdym poście, czyz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 no tak co gapa to gapa.... przecież licznik bije w każdym poście, czyz nie? chyba go zmienię nierealny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 15.01.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, sądząc po zdjęciach stan jest zaawansowany. Co masz jeszcze do zrobienia, że uważasz iż 4 miesiące to za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 15.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Każdy ma chwilę zwątpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 oj dziewczyny dużo jeszcze hydraulik w tym tyg będzie kończył robotę... potem trzeba łazienkę kafelkować i drugą... i holl...i wiatrołap...i kuchnię... wszystko ma robić mój ... ma też zamiar robić meble kuchenne... też chce się zabrać za szafy wnękowe przegina przecież sam tego nie zrobi w 4 mieś ...no dobra bez szafy wnękowej będzie można żyć ale i wykafelkowanie w 4 mieś ..dla mnie nierealne tym bardziej, że pracuje więc zostają popołudnia i urlop Tak prawde mówiąc to nam się specjalnie nie spieszy bo mieszkamy w swoim mieszkaniu i jeszcze go nie wystawiliśmy do sprzedania , nie gonią nas terminy ale... żeby wszedł parkieciarz muszą być zrobione wszystkie mokre roboty malować też mamy sami ....chciałabym w lato ale chyba z tego nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 15.01.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 U mnie ta sama sytuacja , też się nie spieszy ale jakoś człowieka tak ciągnie do domku. Może jak twój mąż będzie sam układał płytki to faktycznie wszystko się przeciągnie w czasie ale ile kasy zaoszczędzicie Ile u was w ...... liczą za metr położenia płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 U mnie ta sama sytuacja , też się nie spieszy ale jakoś człowieka tak ciągnie do domku. Może jak twój mąż będzie sam układał płytki to faktycznie wszystko się przeciągnie w czasie ale ile kasy zaoszczędzicie Ile u was w ...... liczą za metr położenia płytek? średnio 60-70zł ale potem wychodzi, że : cięcie płytek na 45 stopni... zabudowa wanny... mozaika... itd i wychodzi wielka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale stawki Zabojcze ceny Chyba zostane glazurniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale stawki Zabojcze ceny Chyba zostane glazurniczką za gospodarczy chcieli 50 zł a tekst był taki : 50 no chyba, że pan chce byle jak to 40 ..niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale stawki Zabojcze ceny Chyba zostane glazurniczką za gospodarczy chcieli 50 zł a tekst był taki : 50 no chyba, że pan chce byle jak to 40 ..niezły no teraz dziewczęta trzymajcie się: u mnie w łazience z bajerami, docinaniem i innymi kombinacjami: 25zł na podłodze (bez względu na pomieszczenie: 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale stawki Zabojcze ceny Chyba zostane glazurniczką za gospodarczy chcieli 50 zł a tekst był taki : 50 no chyba, że pan chce byle jak to 40 ..niezły no teraz dziewczęta trzymajcie się: u mnie w łazience z bajerami, docinaniem i innymi kombinacjami: 25zł na podłodze (bez względu na pomieszczenie: 10zł no i teraz mamy sprawę jasną dlaczego ktoś może wykończyć za daną kwotę a drugi nie dobrze wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 teraz mamy sprawę jasną dlaczego ktoś może wykończyć za daną kwotę a drugi nie dobrze wam no dobrze nam po ciężkich bojach udało nam się tą ekipę zamówić na maj chłopaki robią wszystko i tanio Malowanie np za 5 zł metr kw ściany Położenie paneli: 10zł na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 U mnie są takie stawki jak u Kaśki Tzn ja tyle płacę. Ale juz siostra ma inna ekipę i za płytki biorą 65zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts