Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

gwarantuje wam dziewczyny , że gdyby ta sama ekipa przyjechała tu brałaby 60zł :roll:

tak mieliśmy z tynkarzami sami sie przyznali , że tu mają najlepszy zarobek ale od czasu do czasu muszą pomieszkać w domu i robią u siebie a tam zarabiają mniej bo poprostu nikt nie dałby więcej :roll:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Włączam się do dyskusji. U nas na północy stawki za kafelkowanie są od 50 do 100 zł za metr i oczywiście brak chętnych do pracy... dlatego tez mój mąz sam będzie kładł wszystkie kafle i myślę, że na tej robocie zaoszczędzimy sporo. Inwestorzy chcąc wprowadzić się do domku niestety, płaczą i płacą i rozpuszczają w ten sposób wykonawców.

Miko u mnie jest podobnie jak u Ciebie... :D :D :D większość wykończeniówki będzie robił a właściwie już robi mój niezastąpiony mąż. Chcemy wprowadzić się na lato i szybko sprzedać mieszkanie póki jeszcze ceny są korzystne. Za chwilę może być z tym gorzej a zależy mi, żeby spłacić przynajmniej połowę kredytu.

Włączam się do dyskusji. U nas na północy stawki za kafelkowanie są od 50 do 100 zł za metr i oczywiście brak chętnych do pracy... dlatego tez mój mąz sam będzie kładł wszystkie kafle i myślę, że na tej robocie zaoszczędzimy sporo. Inwestorzy chcąc wprowadzić się do domku niestety, płaczą i płacą i rozpuszczają w ten sposób wykonawców.

Miko u mnie jest podobnie jak u Ciebie... :D :D :D większość wykończeniówki będzie robił a właściwie już robi mój niezastąpiony mąż. Chcemy wprowadzić się na lato i szybko sprzedać mieszkanie póki jeszcze ceny są korzystne. Za chwilę może być z tym gorzej a zależy mi, żeby spłacić przynajmniej połowę kredytu.

czy ty wiesz coś o czymś o czym ja nie wiem :o

chodzi o ew spadek cen mieszkań :o

w mordkę :roll:

ps kupiliśmy styropian na elewację....gdzie my go wepchniemy :roll:

Ms była korzystna cena :D

Hejka! :D

Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac :roll:

najpierw tynki a potem wylewki..z tynków trochę leci więc równe tynki mogłyby stać się nierównymi :D , choć niektórzy z różnych przyczyn robią inaczej :D Beatka tak robiła :D

ale powinno się robić najpierw tynki potem wylewki :D

Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac :roll:

najpierw tynki a potem wylewki..z tynków trochę leci więc równe tynki mogłyby stać się nierównymi :D , choć niektórzy z różnych przyczyn robią inaczej :D Beatka tak robiła :D

Fenkju :D

ale zdolniacha ten Twój małż :o 8) :D ...fajnie się masz 8) :lol:

Miko, pracuję w branży finansowej i widzę co sie dzieje. Podaż mieszkań jeszcze chwila i będzie przewyższała popyt, co spowodowane będzie tylko i wyłacznie brakiem zdolności kredytowej potencjalnych nabywców mieszkań. Mówiąc prosto - mieszkan nadal będzie brakowało ale ludzi nie będzie stać na kupno. Cóż smutne to ale tak to już zaczyna się dziać na naszym rynku nieruchomości... :( :( :( i dlatego chciałabym jeszcze tearz sprzedać swoje mieszkanie.

ja też mam takie oczy :o bo on nigdy wcześniej nic nie robił :roll: , no może pomalował ścianę :roll: ... moja mama też nie wierzyła , że coś z tego będzie:D

powiem więcej ...dalej nie wiem czy da radę :oops: ...nie wierzę w to trochę :oops:

sorki :oops:

Miko, pracuję w branży finansowej i widzę co sie dzieje. Podaż mieszkań jeszcze chwila i będzie przewyższała popyt, co spowodowane będzie tylko i wyłacznie brakiem zdolności kredytowej potencjalnych nabywców mieszkań. Mówiąc prosto - mieszkan nadal będzie brakowało ale ludzi nie będzie stać na kupno. Cóż smutne to ale tak to już zaczyna się dziać na naszym rynku nieruchomości... :( :( :( i dlatego chciałabym jeszcze tearz sprzedać swoje mieszkanie.

zdaje sobie z tego sprawę...mam nadzieję, że tobie i mnie uda się wstrzelić jeszcze w dobre ceny :roll:

Miko, jak "chłop" sie zaprze to wszystko mu wyjdzie.... :D :D :D I muszę przyznać, że jak na pierwszy raz to wyszło mu super... pogratuluj mu od nas i.... doceń jego pracę... :) :) :)

:lol: on twierdzi , że wyszło do d.. :oops: ale to wina koślawych kafli i raz fuga wyszła węższa a raz większa 8) tzn stosował te same krzyżyki ale ,żeby zgadzało się trzeba było czymś nadrobić ...

mi tam się podoba :D

dzięki :D

ja też mam takie oczy :o bo on nigdy wcześniej nic nie robił :roll: , no może pomalował ścianę :roll: ... moja mama też nie wierzyła , że coś z tego będzie:D

powiem więcej ...dalej nie wiem czy da radę :oops: ...nie wierzę w to trochę :oops:

sorki :oops:

no to w szoku jezdem :o :o ... nie sądziłam, że to jego pierwszy raz :oops: ...naprawdę jestem pod wrażeniem 8) :D

gratulki dla męża :D

te wszystkie płytki są tej samej firmy Zirconio concert, wszystkie kolory mają takie dekory albo nacięcia ...myślimy o nich połączenie pomarańcz, granat (wpadający w szarość) i biel ...ale :roll: nie wiem :roll:

Miał być alabastrino :roll: ale może będzie za mdły :roll: a ten znowu za bardzo .. :roll: ratuuunkuuuuu :-?