mikopiko 15.01.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 gwarantuje wam dziewczyny , że gdyby ta sama ekipa przyjechała tu brałaby 60zł tak mieliśmy z tynkarzami sami sie przyznali , że tu mają najlepszy zarobek ale od czasu do czasu muszą pomieszkać w domu i robią u siebie a tam zarabiają mniej bo poprostu nikt nie dałby więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko to mówili też moi tynkarze, że Wawę kroją Niby to samo województwo jesteśmy a jak wielkie różnice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Włączam się do dyskusji. U nas na północy stawki za kafelkowanie są od 50 do 100 zł za metr i oczywiście brak chętnych do pracy... dlatego tez mój mąz sam będzie kładł wszystkie kafle i myślę, że na tej robocie zaoszczędzimy sporo. Inwestorzy chcąc wprowadzić się do domku niestety, płaczą i płacą i rozpuszczają w ten sposób wykonawców. Miko u mnie jest podobnie jak u Ciebie... większość wykończeniówki będzie robił a właściwie już robi mój niezastąpiony mąż. Chcemy wprowadzić się na lato i szybko sprzedać mieszkanie póki jeszcze ceny są korzystne. Za chwilę może być z tym gorzej a zależy mi, żeby spłacić przynajmniej połowę kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Włączam się do dyskusji. U nas na północy stawki za kafelkowanie są od 50 do 100 zł za metr i oczywiście brak chętnych do pracy... dlatego tez mój mąz sam będzie kładł wszystkie kafle i myślę, że na tej robocie zaoszczędzimy sporo. Inwestorzy chcąc wprowadzić się do domku niestety, płaczą i płacą i rozpuszczają w ten sposób wykonawców. Miko u mnie jest podobnie jak u Ciebie... większość wykończeniówki będzie robił a właściwie już robi mój niezastąpiony mąż. Chcemy wprowadzić się na lato i szybko sprzedać mieszkanie póki jeszcze ceny są korzystne. Za chwilę może być z tym gorzej a zależy mi, żeby spłacić przynajmniej połowę kredytu. czy ty wiesz coś o czymś o czym ja nie wiem chodzi o ew spadek cen mieszkań w mordkę ps kupiliśmy styropian na elewację....gdzie my go wepchniemy Ms była korzystna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hejka! Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hejka! Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac najpierw tynki a potem wylewki..z tynków trochę leci więc równe tynki mogłyby stać się nierównymi , choć niektórzy z różnych przyczyn robią inaczej Beatka tak robiła ale powinno się robić najpierw tynki potem wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 słuchajcie ja nie mam nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a tu link do "mojego domu"http://forum.muratordom.pl/amber-nasz-dom,t42530.htm?highlight=amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hejka! Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac najpierw tynki a potem wylewki..z tynków trochę leci więc równe tynki mogłyby stać się nierównymi , choć niektórzy z różnych przyczyn robią inaczej Beatka tak robiła ale powinno się robić najpierw tynki potem wylewki Fenkju ale zdolniacha ten Twój małż ...fajnie się masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, pracuję w branży finansowej i widzę co sie dzieje. Podaż mieszkań jeszcze chwila i będzie przewyższała popyt, co spowodowane będzie tylko i wyłacznie brakiem zdolności kredytowej potencjalnych nabywców mieszkań. Mówiąc prosto - mieszkan nadal będzie brakowało ale ludzi nie będzie stać na kupno. Cóż smutne to ale tak to już zaczyna się dziać na naszym rynku nieruchomości... i dlatego chciałabym jeszcze tearz sprzedać swoje mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hejka! Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac najpierw tynki a potem wylewki..z tynków trochę leci więc równe tynki mogłyby stać się nierównymi , choć niektórzy z różnych przyczyn robią inaczej Beatka tak robiła ale powinno się robić najpierw tynki potem wylewki Fenkju ale zdolniacha ten Twój małż ...fajnie się masz ja też mam takie oczy bo on nigdy wcześniej nic nie robił , no może pomalował ścianę ... moja mama też nie wierzyła , że coś z tego będzie:D powiem więcej ...dalej nie wiem czy da radę ...nie wierzę w to trochę sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, pracuję w branży finansowej i widzę co sie dzieje. Podaż mieszkań jeszcze chwila i będzie przewyższała popyt, co spowodowane będzie tylko i wyłacznie brakiem zdolności kredytowej potencjalnych nabywców mieszkań. Mówiąc prosto - mieszkan nadal będzie brakowało ale ludzi nie będzie stać na kupno. Cóż smutne to ale tak to już zaczyna się dziać na naszym rynku nieruchomości... i dlatego chciałabym jeszcze tearz sprzedać swoje mieszkanie. zdaje sobie z tego sprawę...mam nadzieję, że tobie i mnie uda się wstrzelić jeszcze w dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, jak "chłop" sie zaprze to wszystko mu wyjdzie.... I muszę przyznać, że jak na pierwszy raz to wyszło mu super... pogratuluj mu od nas i.... doceń jego pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko, jak "chłop" sie zaprze to wszystko mu wyjdzie.... I muszę przyznać, że jak na pierwszy raz to wyszło mu super... pogratuluj mu od nas i.... doceń jego pracę... on twierdzi , że wyszło do d.. ale to wina koślawych kafli i raz fuga wyszła węższa a raz większa tzn stosował te same krzyżyki ale ,żeby zgadzało się trzeba było czymś nadrobić ... mi tam się podoba dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Hejka! Miko co najpierw robiliście - tynki czy wylewki? Próbuję ułożyć sensowny harmonogram prac najpierw tynki a potem wylewki..z tynków trochę leci więc równe tynki mogłyby stać się nierównymi , choć niektórzy z różnych przyczyn robią inaczej Beatka tak robiła ale powinno się robić najpierw tynki potem wylewki Fenkju ale zdolniacha ten Twój małż ...fajnie się masz ja też mam takie oczy bo on nigdy wcześniej nic nie robił , no może pomalował ścianę ... moja mama też nie wierzyła , że coś z tego będzie:D powiem więcej ...dalej nie wiem czy da radę ...nie wierzę w to trochę sorki no to w szoku jezdem ... nie sądziłam, że to jego pierwszy raz ...naprawdę jestem pod wrażeniem gratulki dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 co myślicie o tych płytkachhttp://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200602/1140689272125-image-02.jpg http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200602/1140689272125-image-03.jpg http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200711/1195846504837-image-01.jpg http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200711/1195846504837-image-02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200602/1140689272125-image-03.jpgOOOO MIKO co to za płytki??? bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 te wszystkie płytki są tej samej firmy Zirconio concert, wszystkie kolory mają takie dekory albo nacięcia ...myślimy o nich połączenie pomarańcz, granat (wpadający w szarość) i biel ...ale nie wiem Miał być alabastrino ale może będzie za mdły a ten znowu za bardzo .. ratuuunkuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko no to witaj w grupie niemogacych zdecydować sie na łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts