Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość BEATA-BETI

Miko , ja bym zaszalała z płytkami zirconio.Alabastrino są też bardzo ładne ale ułożone w całej łazience wyglądają , jakoś tak nijak.

U mnie glazurnik liczy 40 zł. z metra :roll:

Byliśmy dzisiaj ostatecznie wybrać wkład i kamień na kominek.Pan podał termin realizacji :roll: gdzieś około 2 tygodni :o Myślałam,że ze dwa miesiące.

Jeszcze jedno ważne wydarzenie, zamówiłam pojemniki na śmieci :o :o :o

Gość BEATA-BETI
Chciałam zamówić w TTW kilka płytek z firmy dune , czas oczekiwania minimum miesiąc więc zadzwoniłam do opoczna (do tego sklepu w którym kupowaliśmy płytki do salonu) i mogą być za tydzień bo gdybym zadzwoniła rano to byłyby na piątek.Mało tego ma mi sprowadzić płytki atlas concorde chociaż nie prowadzą dystrybucji tej firmy.

Chciałam zamówić w TTW kilka płytek z firmy dune , czas oczekiwania minimum miesiąc więc zadzwoniłam do opoczna (do tego sklepu w którym kupowaliśmy płytki do salonu) i mogą być za tydzień bo gdybym zadzwoniła rano to byłyby na piątek.Mało tego ma mi sprowadzić płytki atlas concorde chociaż nie prowadzą dystrybucji tej firmy.

a jak cenowo?

Miko , ja bym zaszalała z płytkami zirconio.Alabastrino są też bardzo ładne ale ułożone w całej łazience wyglądają , jakoś tak nijak.

U mnie glazurnik liczy 40 zł. z metra :roll:

Byliśmy dzisiaj ostatecznie wybrać wkład i kamień na kominek.Pan podał termin realizacji :roll: gdzieś około 2 tygodni :o Myślałam,że ze dwa miesiące.

Jeszcze jedno ważne wydarzenie, zamówiłam pojemniki na śmieci :o :o :o

dzięki bardzo za wsparcie i podpowiedź :D :D :D :D

Dziewczyny, macie po parę łazienek. Ja mam jedną i w tej chwili sen z powiek spędza mi zupełnie inna sprawa.

Instalator zaproponował zasobnik ciepłej wody 120 l. Niby fajnie, ale jak dotarło do mnie, że 120 l zapełnia mi wannę do połowy, przestało być fajnie.

Czasem potrzebuję wymoczyć moje starcze kości! :cry:

Jak u Was rozwiązany jest problem ciepłej wody, tak żeby ostatni w kolejce do mycia nie miał już tylko zimnej wody?

hej Miko! no mężowska robota wygląda bardzo bardzo! :D

Instalator zaproponował zasobnik ciepłej wody 120 l. Niby fajnie, ale jak dotarło do mnie, że 120 l zapełnia mi wannę do połowy, przestało być fajnie.

MS.! przecież to może być 120 litrów wrzątku! :wink: do rozcieńczenia zimną wodą! :) powinno wystarczyć dla wszystkich :D

hej Miko! no mężowska robota wygląda bardzo bardzo! :D

MS.! przecież to może być 120 litrów wrzątku! :wink: do rozcieńczenia zimną wodą! :) powinno wystarczyć dla wszystkich :D

hej Jasiu a jak jest z wyborem u ciebie? 120 cy 150 :roll:

Gość BEATA-BETI

Mayland - zapomniałam,że allegro to kopalnia skarbów.

Właśnie przeglądałam ceramikę do łazienki i znalazłam sklep internetowy z mojej okolicy ,także mogłabym sama odebrać.Bez obaw o uszkodzenia podczas transportu.

Miko jeszcze nie znam ceny tych płytek ale jak będę wiedziała to dam znać.

ms. Mam tylko dwie łazienki ale myśle ,że do dziesięciu byłoby łatwiej wybrać.

Zamiast wybierać miedzy kilkoma seriami płytek kupiłabym wszystkie :wink: