mikopiko 15.01.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko no to witaj w grupie niemogacych zdecydować sie na łazienkę no witaj o co tu chodzi do podłogi też nie mogę się zdecydować...błyszczące, półpoler, mat wiem chyba , że mają być beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ja juz nie wiem jaka ma być łazienka. Nie wchodze tam nawet by sie nie wkurzać. Jakby to pomieszczenie nie istniało COś musze wybrać, wiem o tym ale nie jest to przyjemny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dziewczyny zazdroszczę wam etapu, na którym jesteście, ale podejmowania decyzji, to już mniej ...mam nadzieję, że przejdę przez to bezboleśnie ...z tym, że nie napewno Miko te płytki są cudne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.01.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dziewczyny zazdroszczę wam etapu, na którym jesteście, ale podejmowania decyzji, to już mniej ...mam nadzieję, że przejdę przez to bezboleśnie ...z tym, że nie napewno Miko te płytki są cudne!! przygotuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 15.01.2008 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Miko , ja bym zaszalała z płytkami zirconio.Alabastrino są też bardzo ładne ale ułożone w całej łazience wyglądają , jakoś tak nijak. U mnie glazurnik liczy 40 zł. z metra Byliśmy dzisiaj ostatecznie wybrać wkład i kamień na kominek.Pan podał termin realizacji gdzieś około 2 tygodni Myślałam,że ze dwa miesiące. Jeszcze jedno ważne wydarzenie, zamówiłam pojemniki na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.01.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Chciałam zamówić w TTW kilka płytek z firmy dune , czas oczekiwania minimum miesiąc więc zadzwoniłam do opoczna (do tego sklepu w którym kupowaliśmy płytki do salonu) i mogą być za tydzień bo gdybym zadzwoniła rano to byłyby na piątek.Mało tego ma mi sprowadzić płytki atlas concorde chociaż nie prowadzą dystrybucji tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Chciałam zamówić w TTW kilka płytek z firmy dune , czas oczekiwania minimum miesiąc więc zadzwoniłam do opoczna (do tego sklepu w którym kupowaliśmy płytki do salonu) i mogą być za tydzień bo gdybym zadzwoniła rano to byłyby na piątek.Mało tego ma mi sprowadzić płytki atlas concorde chociaż nie prowadzą dystrybucji tej firmy. a jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Miko , ja bym zaszalała z płytkami zirconio.Alabastrino są też bardzo ładne ale ułożone w całej łazience wyglądają , jakoś tak nijak. U mnie glazurnik liczy 40 zł. z metra Byliśmy dzisiaj ostatecznie wybrać wkład i kamień na kominek.Pan podał termin realizacji gdzieś około 2 tygodni Myślałam,że ze dwa miesiące. Jeszcze jedno ważne wydarzenie, zamówiłam pojemniki na śmieci dzięki bardzo za wsparcie i podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.01.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Beata ja pojemniki na śmieci kupowałam rok temu na Allegro. Niby używane z Niemiec ale jak przyjechały to byłam bardzo miło zaskoczona bo wyglądały jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.01.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Dziewczyny, macie po parę łazienek. Ja mam jedną i w tej chwili sen z powiek spędza mi zupełnie inna sprawa. Instalator zaproponował zasobnik ciepłej wody 120 l. Niby fajnie, ale jak dotarło do mnie, że 120 l zapełnia mi wannę do połowy, przestało być fajnie. Czasem potrzebuję wymoczyć moje starcze kości! Jak u Was rozwiązany jest problem ciepłej wody, tak żeby ostatni w kolejce do mycia nie miał już tylko zimnej wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 hej Miko! no mężowska robota wygląda bardzo bardzo! Instalator zaproponował zasobnik ciepłej wody 120 l. Niby fajnie, ale jak dotarło do mnie, że 120 l zapełnia mi wannę do połowy, przestało być fajnie. MS.! przecież to może być 120 litrów wrzątku! do rozcieńczenia zimną wodą! powinno wystarczyć dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Ms no to jesteś w podobnym dylemacie tylko, że was jest 2ka a nas 4 ka . P.P mówił, że to szybko się nagrzewa ale też myśleliśmy o 150 Czy ktoś może nas utwierdzić w naszych wyborach Po raz kolejny!!!!! Ratunkuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 hej Miko! no mężowska robota wygląda bardzo bardzo! Instalator zaproponował zasobnik ciepłej wody 120 l. Niby fajnie, ale jak dotarło do mnie, że 120 l zapełnia mi wannę do połowy, przestało być fajnie. MS.! przecież to może być 120 litrów wrzątku! do rozcieńczenia zimną wodą! powinno wystarczyć dla wszystkich hej Jasiu a jak jest z wyborem u ciebie? 120 cy 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.01.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Mayland - zapomniałam,że allegro to kopalnia skarbów. Właśnie przeglądałam ceramikę do łazienki i znalazłam sklep internetowy z mojej okolicy ,także mogłabym sama odebrać.Bez obaw o uszkodzenia podczas transportu. Miko jeszcze nie znam ceny tych płytek ale jak będę wiedziała to dam znać. ms. Mam tylko dwie łazienki ale myśle ,że do dziesięciu byłoby łatwiej wybrać. Zamiast wybierać miedzy kilkoma seriami płytek kupiłabym wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.01.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 U mnie 160 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 U mnie 160 l a jaki ? rozwiń please dlaczego taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Miko, cenna sugestia. Zapomniałam, że 120 l to tylko gorąca woda, którą rozmnaża się zimną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 U mnie 160 l a jaki ? rozwiń please dlaczego taki? viessmana razem z piecem tzw. komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 16.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Marta gdybyś chciała bardziej konkretne informacje to wszystkie papierki od pieca mam na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.01.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Marta gdybyś chciała bardziej konkretne informacje to wszystkie papierki od pieca mam na działce. Dzięki tzn macie tzw lodówkę? Satysfakcjonuje mnie ta odpowiedź odnośnie pojemności , 160 mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts