Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika....którego nie ma

mikopiko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

będą te

http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200711/1195846504837-image-01.jpg

połączone z tymi

http://www.domus.pl/static/portal/publisher/domus/elem/images/200602/1140689272125-image-03.jpg

Miko własnie do Ciebie weszłam i ....szczęka mi opadła :o :o :o ...te płytki sa piękne 8)

małżowi też baaaardzo się spodobały :D

Gość BEATA-BETI
Dziewczyny a ile u was kształtuje się cena za ocieplenie domu z tynkiem :roll:

Zaciągnięcie klejem i tynk u mnie 62 zł za metr z materiałem.Styropian był położony wcześniej.

Tylko że za wszelkie obróbki ,glify itd płaci się dodatkowo.

W naszej okolicy są tańsze ekipy ale robiła nam "profesjonalna" firma budowlana.Polecana przez wiele osób.

Zależało nam żeby było zrobione super.Podłogę czy kolor ściany można zmienić ,a tynk to już raczej problem.Jesteśmy baaaaaardzo zadowoleni :D :D :D

Gość BEATA-BETI
Marta gdzie zamawiałaś płytki ?

ja jeszcze nie zamówiłam ich bo czekam na k-g , wtedy mogę dokładnie wymierzyć wysokości i projekt :D

Tam gdzie ty zamawiałam :D

Bardzo miła obsługa,moje moją być na piątek.

Teraz ja mam doła bo policzyłam tak mniej więcej ile jeszcze nam potrzeba ,żeby się wprowadzić :cry: Chyba poszukam sponsora :wink: