mikopiko 20.01.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Marta gdzie zamawiałaś płytki ? ja jeszcze nie zamówiłam ich bo czekam na k-g , wtedy mogę dokładnie wymierzyć wysokości i projekt Tam gdzie ty zamawiałam Bardzo miła obsługa,moje moją być na piątek. Teraz ja mam doła bo policzyłam tak mniej więcej ile jeszcze nam potrzeba ,żeby się wprowadzić Chyba poszukam sponsora ja chyba też policzę wiem, że na wiele zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 20.01.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Do Lipca nie damy rady się wprowadzić,żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik. Trudno , najwyżej poczekamy .Marta obydwie mamy gdzie mieszkać więc nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.01.2008 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 U nas też tak będzie e tam ważne , że kiedyś się tam wprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.01.2008 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 nie chce mi się spać kurcze śpię do 11 a w nocy to i do 3 mogę siedzieć choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 22.01.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 MARTA co tam się u Ciebie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Miko pokaż troche domu w środku. Dawno nie było zdjeć domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Miko, Wyrazy uznania dla ambitnego męża "glazurnika" - to najlepszy pomysł na zachłannych pseudo-fachowców... Płytki Zirconio concert przepiękne, wiedziałam, że jak zdecydujesz się na coś to będzie na czym oko zawiesić Jeszcze ciekawi mnie plan łazienek, może masz coś do pokazania... Ja zrezygnowałam ze wszystkich awangardowych pomysłów, bo jednak najbardziej pociąga mnie prostota rozwiązań w połączeniu z wysoką jakością materiałów. Życzę dotrzymania terminu przeprowadzkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.01.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dzięki dziewczyny za zainteresowanie Od jutra k-g wreszcie , hydraulik i tyle a i idę na odwyk od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ooooooooo co? Jaki odwyk? Od czego! Nie żartuj sobie nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Cześc Miko! U Monikach wkleiłam dwie strony, na których jest możliwość kolorowania domu! Nie mogę znaleźć tej, na której można było wkleić zdjęice swojego Zapadła się, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BEATA-BETI 25.01.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Co słychać Marta ? Właśnie dzisiaj odebraliśmy płytki do dolnej łazienki i zamówiliśmy drzwi wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.01.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 nic kg mogę sobie.... chyba sama włożyć mam doła dziewczyny jeszcze raz dzięki i gratuluje postepów prac.... ja mam tą budowę ....nie powiem gdzie ...odezwę się jak coś ruszy (może za miesiąc ) a teraz idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mikuś nie martwijsia http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d050.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 nic kg mogę sobie.... chyba sama włożyć mam doła dziewczyny jeszcze raz dzięki i gratuluje postepów prac.... ja mam tą budowę ....nie powiem gdzie ...odezwę się jak coś ruszy (może za miesiąc ) a teraz idę Miko, no co ty wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.01.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 hej , mam doła dalej ale mniejszego , k-g przyjechały i wchodzą na górę gres na dół kupiony , do wiatrołapu, nawet jest w domu , kupiłam 2 baterie do górnej łazienki , mamy wstępne ustalenie jeśli chodzi o schody (2 mieś czekania ), wstępne ustalenie, jeśli chodzi o ocieplenie zewn(kwiecień), i to tyle teraz czas armatury i parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.01.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Odrazu lepiej widzę Załatwiłas kupę spraw jak widzę Cieszę się razem z Tobą Dobrze, ze już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.01.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ale ile jeszcze przed ..nic to damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.01.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 czesc miko dawno u Cię nie byłam, a Ty takie piekne rzeczy pokazujesz plyteczki bomba! jestem nimi zachwycona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.01.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 czesc miko dawno u Cię nie byłam, a Ty takie piekne rzeczy pokazujesz plyteczki bomba! jestem nimi zachwycona pozdrawiam fajnie , że się podobają bo mi też i już innych nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 30.01.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 a to są te moje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts